راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من فردا میخوام برم برای یه بنده خدایی بخرم !
میشه بگید که الان همه slim ها هک میشن ؟
کلا من برم چی بخرم واسش ؟ منظورم اینه که نکته ایی هست که باید مد نظر داشته باشم ؟

معین جان، برای حل این مشکل میشه یه چیپ NAND اضافی روی دستگاه نصب کرد و با کلید Sync بین JTAG و معمولی سوئیچ کرد. اینطوری میتونی هردو رو داشته باشی.
ممنونم هومن جان تشکر . من جدا نمیدونستم که میشه باز ممنون خیلی پستتون مهم بود برام تشکر پس ببینم چیکار میتونم کنم بریم تو کار جی تگ این یکی کنسولو بعد سوئیچ کنیم . مرسی باز داداش هومن .

با سلام میخوام یه ایکس باکس اسلیم بخر باید به چه نکاتی توجه کنم رجینش باید چی باشه
دوست عزیز شما یه اسلیم 250 گیگ با رایتر لایتوان بخرین که 0225 و pal باشه همین موفق باشین .

---------- نوشته در 09:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام .
چجوری میشه فهمید که یه هاردی رو که برا slim میخریم اصله یا نه.
کلا چند نوع هارد برا slim موجوده؟ با قیمتاشون.
راستی فقط باید jtag بکنیم تا بتونیم روش فلش بزنیم.
دوست عزیز ما تو ایران هارد اصل خود xbox که برا ماکروسافت خیلی خیلی کم داریم و کلا راحت از رو پکش که برا ماکروسافت خریدنی خیلی تابلو هستش که اصله یا نه و اصلشم الان 160 اینا میشه تو این وضع ایران یا شایدم 180 .
و الان همه هاردای بازار کلا چینی و دستسازه . یعنی خودشون برداشتن هک کردن هاردای لپ تاپیو بعد انداخت تو قاب همین . اصلا کنار هاردارو ببینی دقیق متوجه میشی خطو خش لبه های هاردو خیلی ساده هستش .
بعد سوال اخرتونم متوجه نشدم چه جی تگ کنی چه نکی میتونی فلش وصل کنی به کنسولتون . موفق باشین باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا جواب بدم .
دوستان من فردا میخوام برم برای یه بنده خدایی بخرم !
میشه بگید که الان همه slim ها هک میشن ؟
کلا من برم چی بخرم واسش ؟ منظورم اینه که نکته ایی هست که باید مد نظر داشته باشم ؟

دوست عزیز الان خیلی وقته که اسلیم هک شده شما رفتین 0225 با رایتر لایتوان بخرین همین موفق باشین .

xbox slim فیلم یا اهنگ . عکس مثل ps3 پخش میکه؟
فرق xbox 4 gb با 250 توی ظرفیت شون هست یا سخت افزاری هم هست یا ...؟

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

دسته سیم دار براش هست یا فقط بیسیم هست؟

آخرین ویرایش:
میگم ایکس باکس اسلیم با درایو لایتون و برد ماتریکس روش نصب شده و ال تی 3 همست . و 4 گیگ. مشکلی داره که 0225 نیست؟ چون اینه : 0272
این برد ماتریکس روش نصب شده پس احتمالا جیتگ شده و درایوشم مشکلی نداره حتما که نباید 0225 باشه . 0225 و 0272 از یه مدل درایو هستن فقط فرقایه جزئی دارن

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

xbox slim فیلم یا اهنگ . عکس مثل ps3 پخش میکه؟
فرق xbox 4 gb با 250 توی ظرفیت شون هست یا سخت افزاری هم هست یا ...؟

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

دسته سیم دار براش هست یا فقط بیسیم هست؟
فرق 4g و 250g فقط تو ظرفیت هارد و شکل ظاهری هست . که از لحاظ ظاهری هم 250 مشکی متالیک هست ولی 4 مشکیه مات و هی فرق سخت افزاری باهم ندارن
دسته هم با سیم هست هم بدون سیم
در مورد سوال اول هم من تا حالا با PS3 کار نکردم

این برد ماتریکس روش نصب شده پس احتمالا جیتگ شده و درایوشم مشکلی نداره حتما که نباید 0225 باشه . 0225 و 0272 از یه مدل درایو هستن فقط فرقایه جزئی دارن

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

فرق 4g و 250g فقط تو ظرفیت هارد و شکل ظاهری هست . که از لحاظ ظاهری هم 250 مشکی متالیک هست ولی 4 مشکیه مات و هی فرق سخت افزاری باهم ندارن
دسته هم با سیم هست هم بدون سیم
در مورد سوال اول هم من تا حالا با PS3 کار نکردم

مرسی از پاسخت. این فرقاشون چیه ؟ جیتگ که نشده .

---- راستی چطوری میشه توی ایکس باکس ، عکس ها رو از فلش یا دی وی دی دید ؟

دوستان چند تا سوال دارم :

ایکس باکس ۳۶۰ ۲۵۰ گیگ slim خریدم--۳۶۰ قبلیم ۳ چراغ شده بود مدل fat بود elite 120 gig :

۱- از کجا بفهمم pal هستش یا ntsc ? دو عدد بازی کپی از مغازه دار خربدم که روی جعبش نوشته بود Pal و اون یکی ntsc هر ۲تا رو بازی کردم و راحت اجرا شد !چطوریه این؟همه نوع رو اجرا میکنه ؟ pal -ntsc-free؟؟

۲- این مدل Slime رو باید حالت افقی گزاشت موقع روشن بودن یا عمودی و خوابیده ؟

۳- این مدل slime مشکل ۳ چراغ بودن و داغ شدن نداره و باید بهش استراحت داد؟۳۶۰ قبلیم elite بود و ۳ چراغ شد !!

۴- فرق lt3 با lt2 فقط برای اجرای بازیهای جدیده و اینکه حتما به lt3 اپدیت کنم یا نه نمیخواد؟

۵- این پکی که خریدم روش نوشته بود limited Edition و عکس بازی رو هم روی پک کشیده !۲-۳ ساعته دستگاه رو خریدم! و اوردم خونه بازی ارجینال که جزو پک هست داخلش نبود ! این قضیه عادیه در ایران یا برم و به فروشنده بگم !(اومدم خونه متوجه شدم این قضیه Limited Edition روی جعبه رو !)

۶- یه دسته از ایکس باکس ۳۶۰ Elite قبلیم که ۳ چراغ شده بود دارم که کار میکرد تا روز اخر روی اون دستگاه ! الان چطوری میتونم روی این ایکس باکس slim که تازه گرفتم استفاده کنم اون دسته قدیمی رو ؟اصلا امکانش هست یا نه ؟چون ۴ چراغ دسته روشن میشه ولی کانکت نمیشه یه ایکس باکس و نمیشه ازش استفاده کرد ! باید معرفیش کنیم به نحوی یا نمیشه از دستش استفاده کرد؟
ممنون میشم دوستان عزیز پاسخ بدن ..

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت اساتید
من یک چند تا سوال داشتم از دوستان اگر کس اطلاعاتی داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه من می خوام یک دستگاه xbox 360 250gb بگیرم اما از خارج از ایران.
1.باید pal باشه یا ntsc
2.برای کپی خور شدنش چه نکته هایی را باید قبل از خرید توجه کنم مثل همین داستان 0225 و از کجا باید بفهمم؟
3.هزینه کپی خور کردنش و انجامش در ایران به سخت افزار نیاز داره و یا نرم افزاری است و آیا خودم برای بار اول می توانم انجام بدم یا خیر؟!
و به نظر شما به صرفه تر است که از ایران خرید بشه یا جای دیگر؟!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or