راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام خدمت اساتید
من یک چند تا سوال داشتم از دوستان اگر کس اطلاعاتی داره ممنون میشم من را راهنمایی کنه من می خوام یک دستگاه xbox 360 250gb بگیرم اما از خارج از ایران.
1.باید pal باشه یا ntsc
2.برای کپی خور شدنش چه نکته هایی را باید قبل از خرید توجه کنم مثل همین داستان 0225 و از کجا باید بفهمم؟
3.هزینه کپی خور کردنش و انجامش در ایران به سخت افزار نیاز داره و یا نرم افزاری است و آیا خودم برای بار اول می توانم انجام بدم یا خیر؟!
و به نظر شما به صرفه تر است که از ایران خرید بشه یا جای دیگر؟!
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
1.pal
2.درایوش lite on باشه روشش رو نمیدونم
3.بستگی به شخصش داره و به سخت افزار نیاز نداره اگر که درایوش هیتاچی باشه باید واسه کپیخور جیتگ کنی و یه 100 تومنی هزینش هست ولی اگر که لایت ان باشه بستگی داره سوراخ کاری بخواد یا نخواد 20الی 50 میشه
4.تو ایران که همشون کپیخورن باید دقت کنی که به شما نندازن چون میتونن وسایلش رو تقلبی بزارن اگر که دلار داری از این 1200 تومنیاش به تومن تبدیل کن و از اینجا بخر یا از اونور بگیر

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چند تا سوال دارم :

ایکس باکس ۳۶۰ ۲۵۰ گیگ slim خریدم--۳۶۰ قبلیم ۳ چراغ شده بود مدل fat بود elite 120 gig :

۱- از کجا بفهمم pal هستش یا ntsc ? دو عدد بازی کپی از مغازه دار خربدم که روی جعبش نوشته بود Pal و اون یکی ntsc هر ۲تا رو بازی کردم و راحت اجرا شد !چطوریه این؟همه نوع رو اجرا میکنه ؟ pal -ntsc-free؟؟

۲- این مدل Slime رو باید حالت افقی گزاشت موقع روشن بودن یا عمودی و خوابیده ؟

۳- این مدل slime مشکل ۳ چراغ بودن و داغ شدن نداره و باید بهش استراحت داد؟۳۶۰ قبلیم elite بود و ۳ چراغ شد !!

۴- فرق lt3 با lt2 فقط برای اجرای بازیهای جدیده و اینکه حتما به lt3 اپدیت کنم یا نه نمیخواد؟

۵- این پکی که خریدم روش نوشته بود limited Edition و عکس بازی رو هم روی پک کشیده !۲-۳ ساعته دستگاه رو خریدم! و اوردم خونه بازی ارجینال که جزو پک هست داخلش نبود ! این قضیه عادیه در ایران یا برم و به فروشنده بگم !(اومدم خونه متوجه شدم این قضیه Limited Edition روی جعبه رو !)

۶- یه دسته از ایکس باکس ۳۶۰ Elite قبلیم که ۳ چراغ شده بود دارم که کار میکرد تا روز اخر روی اون دستگاه ! الان چطوری میتونم روی این ایکس باکس slim که تازه گرفتم استفاده کنم اون دسته قدیمی رو ؟اصلا امکانش هست یا نه ؟چون ۴ چراغ دسته روشن میشه ولی کانکت نمیشه یه ایکس باکس و نمیشه ازش استفاده کرد ! باید معرفیش کنیم به نحوی یا نمیشه از دستش استفاده کرد؟
ممنون میشم دوستان عزیز پاسخ بدن ..
1.رو جهبش نوشته که چه رجیونی داره - یه برنامه هست که با اون ها میشه چک کرد که بازی چه رجیونی داره حالا اسمش یادم نیست
2.هرجور که عشقت میکشه بزار اصلا با میخ بکوبش به دیوار >:)
3.هیچ مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد هرچی دوست داری میتونی بازی کنی
4.lt3 باید بازی ها به صورت 100 درصد واسش رایت بشن اگر که بخوای بری لایو هم باید lt3 بزنی
5.به به عجب فروشنده ی عزیزی بازی رو بلند کرده حالا چه پکی هست؟:))
6. بله میتونی از دسته قدیمیت استفاده کنی شما باید اون دکمه ای که کنار ورودی یو اس بی در جلوی ایکس باکس هست رو بگیری و بعد دسته رو هم روشن کن و دکمه بالای دسته رو نگه دار بعد هم دیگه رو میشناسن

good luck

سلام دوستان ، من میخوام Xbox 360 slim اورجینال بخرم یعنی کپی خور نباشه ، چند تا سوال دارم :
1. بازی اورجینال گیر میاد ؟
2. همه بازی ها رو اجرا می کنه ؟ این قضیه ریجن چیه ؟
3. میشه آپدیتش کرد دیگه ؟
4. کلا چه مشکلاتی داره غیر از قیمت بازی ها ؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز
من یه چند روز دیگه میرم کلمبیا واسه انجام ماموریتی ویه چند هفه اونجام میخواستم ببینم اگه بشه از اونجا کنسول ایکی باکس 360 رو بخرم به نظرتون به چی توجه کنم ریجن اونجا همون آمریکاست دیگه؟ واسم کپی شدنش مهم نیست ولی اگه شاید شد دوتا بیارم واسه یکی از فامیلا اون کپی خور میخواد یه راهنمایی کنید مرسی

سلام دوستان عزیز
من یه چند روز دیگه میرم کلمبیا واسه انجام ماموریتی ویه چند هفه اونجام میخواستم ببینم اگه بشه از اونجا کنسول ایکی باکس 360 رو بخرم به نظرتون به چی توجه کنم ریجن اونجا همون آمریکاست دیگه؟ واسم کپی شدنش مهم نیست ولی اگه شاید شد دوتا بیارم واسه یکی از فامیلا اون کپی خور میخواد یه راهنمایی کنید مرسی
اگر از اونجا بخواید بیارید باید دستگاه رو حتما جیتگ کنید به خاطر ریجن و حتی اگر کپی خورش براتون مهم نیست بازی اصل با ریجن امریکا فکر نکنم تو ایران پیدا بشه

سلام دوستان
من میخوام یک دستگاه xbox360slim بخرم ( اکبند کپی خور نشده ) . قبل از باز کردن جعبه ی دستگاه میشه با اطمینان گفت که چه درایوی داره ؟ اگه خریدم و بعد که خواستم کپی خورش کنم دیدم از اون درایو ها داره که کپی خورش مشکل داره چی کار میشه کرد ؟ اصلا این برای من سوال شده که عمده فروش ها آیا فقط مدل هایی که راحت کپی خور میشه وارد میکنند ؟ اگر اینطور نیست تکلیف اونهایی که کپی خور نمیشن چی میشه ؟
یه سوال هم راجع به گارانتی لادیز دارم . این گارانتی با کپی خور شدن از بین میره ؟
ممنون

سلام
مدل arcade چه نوع مادربردی دار ؟ فالکون یا جاسپر ؟
روی خوش هارد دار یا باید جدا تهیه کرد ؟ هارد به صورت فلش بهش وصل می شه ؟
اگر داخل خودش هارد داشته باشه یعنی فالکون نیست ؟

یکدون فالکون تمیز با کینکت و یکدونه هارد ( نمی دونم هاردش چند ) مید 590
زیاد می گه ؟
چه قیمتی مناسبه ؟

راستی یک سوال خیلی مهم هم دارم ؟
به نظر شما موو ps3 خوبه یا کینکت ؟
راحتی و جذابیت کدوم یکی بیشتر ؟
بازی هایی موو بیشتر یا کینکت ؟

متشکرم

سلام
مدل arcade چه نوع مادربردی دار ؟ فالکون یا جاسپر ؟
روی خوش هارد دار یا باید جدا تهیه کرد ؟ هارد به صورت فلش بهش وصل می شه ؟
اگر داخل خودش هارد داشته باشه یعنی فالکون نیست ؟

یکدون فالکون تمیز با کینکت و یکدونه هارد ( نمی دونم هاردش چند ) مید 590
زیاد می گه ؟
چه قیمتی مناسبه ؟

راستی یک سوال خیلی مهم هم دارم ؟
به نظر شما موو ps3 خوبه یا کینکت ؟
راحتی و جذابیت کدوم یکی بیشتر ؟
بازی هایی موو بیشتر یا کینکت ؟

متشکرم
مدل ارکید هر دو نوع برد رو داره
نه هارد رو باید جدا تهیه کنید و فلش رو هم میشه استفاده کرد
اگر هارد باش باشه ربطی به نوع درایوش نداره ارکیدها کلا هارد باشون نیست
در مورد بهتر بودن موو یا کینکت یه چزه کاملا سلیقه ای هست
فکر کنم بازی های کینکت بیشتر باشه

سلام دوستان ، من میخوام Xbox 360 slim اورجینال بخرم یعنی کپی خور نباشه ، چند تا سوال دارم :

دوستان کسی جواب سوال منو نمیده ؟؟
فک کنم سوالم لا بلای سوالا دیده نشد ، لطفا اگه کسی میدونه جوابمو بده . ممنون

مدل ارکید هر دو نوع برد رو داره
نه هارد رو باید جدا تهیه کنید و فلش رو هم میشه استفاده کرد
اگر هارد باش باشه ربطی به نوع درایوش نداره ارکیدها کلا هارد باشون نیست
در مورد بهتر بودن موو یا کینکت یه چزه کاملا سلیقه ای هست
فکر کنم بازی های کینکت بیشتر باشه

جاسپر از فالکون بهتر ؟
فرق جاسپر با فالکون توی اینه که جاسپر 3 چراغ کمتر می شه ؟ یا فرق بزرگ دیگه ای هم دار ؟

ارکید داخل خودش جایی برای گذاشتن هارد دار ؟ یا باید هارد رو به صورت اکسترنال بهش وصل کرد ؟

اگر از اونجا بخواید بیارید باید دستگاه رو حتما جیتگ کنید به خاطر ریجن و حتی اگر کپی خورش براتون مهم نیست بازی اصل با ریجن امریکا فکر نکنم تو ایران پیدا بشه

منظورتون اینه که نمیزارن همینجوری آورد ایران؟؟؟

جاسپر از فالکون بهتر ؟
فرق جاسپر با فالکون توی اینه که جاسپر 3 چراغ کمتر می شه ؟ یا فرق بزرگ دیگه ای هم دار ؟

ارکید داخل خودش جایی برای گذاشتن هارد دار ؟ یا باید هارد رو به صورت اکسترنال بهش وصل کرد ؟

بله فرق داره مصرف برق جاسپر کمتره در نتىجه حرارت کمترى تولىد مىکنه همچنىن چىپست گرافىکش داراى دو عدد هىت سىنک هست که بازدهىشو بالا مىبره و دىگه اىنکه توو جاسپر هر دو چىپست سى پى ىو و جى پى ىو از نسل 65 نانومترى هستند که تووفالکون چىپست جى پى ىو ىا همون گرافىک از نسل 90 نانومترى هستش در کل جاسپر خىلى بهتره و در جواب سوال دومت بله مىتونى از هارد هاىى که توو بازار واسه اىکس باکس هست استفاده کنى

منظورتون اینه که نمیزارن همینجوری آورد ایران؟؟؟
نه داداش ببین بازی ها معمولا قفل منطقه ای دارن یعنی بازی که شما از امریکا میخرید ریجنش NTSC هست و بازی که ما تو ایران میخریم PAL هست و دستگاه هم ریجن داره که اگه PAL باشه فقط بازی PAL و Region Free رو اجرا میکنه و عمل جیتگ یک فرایند سخت افزاری و نرم افزاری هست که یکی از مزایاش فری ریجن شدن دستگاه هست یعنی دیگه هر بازی رو با هر ریجنی اجرا میکنه

دوستان کسی جواب سوال منو نمیده ؟؟
فک کنم سوالم لا بلای سوالا دیده نشد ، لطفا اگه کسی میدونه جوابمو بده . ممنون

چون کسی جواب نداد تا این لحظه ! من چندتاشو میدونم :
1- فکر کنم .
2- همونطور که altair.f007 گفت کنسول های داخل ایران معمولا Pal هست و بازیهای Pal رو اجرا میکنه . یعنی ریجنش پال هست...
3- اگه کپی خورش نکنی راحت با اینترنت آپدیت میشه !! کپی خور کنی بازم آبدیت میشه ولی ممکنه بن بشی یا کپی خور بودنش بپره !!!
4- مشکل خاصی نداره !!

دوستان من شاید بخوام یه 360 اسلیم 4 گیگ بخرم ...
میخوام بدونم با 4 گیگ میشه فعلا بازی کرد ؟ یا اصلا به درد نمیخوره
بعد هزینه کپی خور کردن دستگاه هم بگید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or