راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام خدمت اساتید
من یک سوالی داشتم،من می خواهم یک xbox بگیرم کپی خور شده می خواستم بدونم با lt3 میشه بازی های خیلی قدیمی این کنسول را بازی کرد ؟منظورم اینه که همه بازی ها را میشه پچ کرد برای lt3?
با دستگاه کپی خور شده میشه توی اینترنت بازی کرد یا خیر؟!ممنون میشم من را اهنمایی کنید.

با سلام خدمت اساتید
من یک سوالی داشتم،من می خواهم یک xbox بگیرم کپی خور شده می خواستم بدونم با lt3 میشه بازی های خیلی قدیمی این کنسول را بازی کرد ؟منظورم اینه که همه بازی ها را میشه پچ کرد برای lt3?
با دستگاه کپی خور شده میشه توی اینترنت بازی کرد یا خیر؟!ممنون میشم من را اهنمایی کنید.
اگر بازی هاتون به روش برنر مکس رایت شده باشن بله میتونید انلاین بازی کنید در مورد بازی های قدیمی هم بله میشه

اگر بازی هاتون به روش برنر مکس رایت شده باشن بله میتونید انلاین بازی کنید در مورد بازی های قدیمی هم بله میشه
خیلی ممنون از جوابتون فقط یک سوال دیگر - با این روشی که گفتین داستان بن شدن به کجا می رسه؟!اتفاق می افته یا خیر؟!و آیا همه بازی ها را میشه را با روش برنر مکس پیدا کرد؟!

خیلی ممنون از جوابتون فقط یک سوال دیگر - با این روشی که گفتین داستان بن شدن به کجا می رسه؟!اتفاق می افته یا خیر؟!و آیا همه بازی ها را میشه را با روش برنر مکس پیدا کرد؟!
همون شما اگر بازی هایی که میخرید برنر مکس نباشه بن میشید ولی اگر برنر مکس باشه مشکلی پیش نمیاد و بله گیر میاد ولی قیمتش نسبت به رایت عادی گرونتر هست

ایکس باکس های اسلیمی که تو ایرانه همش کپی خوره هست یا نه؟

دوست عزیز الان همه مدلای اسلیما کپی خور نشده . باز خریدنی اگه شد 9504 یا 0225 لایتوان بگیر تا خیالتون راحت باشه هستن کسایی که تو انبار دارن ازین مدلا باز موفق باشین باز سوالی داشتین پ.خ بدین تا بیشتر کمکتون کنم موفق باشین .

آخرین ویرایش:
من میخوام یه xbox بگیرم ولی یه سوال برام پیش اومده؟
اگه کنسول lt3 باشه دیگه بازیهای lt2 رو اجرا نمیکنه؟
اول که مبارک باشه :excited::clap::clap::clap::excited: دوم اجرا میکنه فقط بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه که شما باید پچ شده رو خریداری کنی .
بازیهایی که قفل دارن. شما به فروشنده بازی بگی LT3 هستم دیگه خودش میدونه بهت چی بده. ;)

با سلام خدمت اساتید
دوستان راهی وچود داره که زمانی که دستگاه را می خری بشه آکبند بودن و دست و دوم بودنش را تشخیص داد ؟ممنون میشم اگر راهی است به من بگید.

با سلام خدمت اساتید
دوستان راهی وچود داره که زمانی که دستگاه را می خری بشه آکبند بودن و دست و دوم بودنش را تشخیص داد ؟ممنون میشم اگر راهی است به من بگید.

راستش دوست عزیز چون همه اینا باز میشن و تستشون میکنن و از طرفی کپی خور میشن خود کنسول باید تا درایو بازشه پس اصلا نیست تو ایران که اکبند باشه نگرد نیستش مگه اونور اب بخری . موفق باشین .

راستش دوست عزیز چون همه اینا باز میشن و تستشون میکنن و از طرفی کپی خور میشن خود کنسول باید تا درایو بازشه پس اصلا نیست تو ایران که اکبند باشه نگرد نیستش مگه اونور اب بخری . موفق باشین .
ممنون از راهنماییت ،بنابراین راهی هم نیست که فهمید از یک دستگاه چقدر استفاده شده .اصلا استفاده شده یا فقط بازش کردن و کپی خورش کردن؟

ممنون از راهنماییت ،بنابراین راهی هم نیست که فهمید از یک دستگاه چقدر استفاده شده .اصلا استفاده شده یا فقط بازش کردن و کپی خورش کردن؟

دوست عزیز اگه استفاده کنن بقل داشتبورد که عکس بازی میاد که اواتارهته هر چنتا بازی که گذاشته شده توش و تعداد گیمر تگایی که گرفته شدرو میزنه اینجوریم میشه فهمید بازی شده یا نه موفق باشین . باز سوالی داشتین در خدمتم .

سلام دوستان>:d< من یه اسلیم دارم که کپی خوره اما نمی خوام کپی خور بمونه:eek::cheesygri چون تو لایو اگه سخت افزاری کپی خور شده باشه می فهمن عین هولو:oops: یکی یه الایت داره که سوکت هاردش خرابه می خواستم ببینم قیمتش اگه سوکتو درست کنه و ریسیتش کنه(یعنی کپی خور و هر اثری از بازی کپی رو بپرونه) چقدر باید کیسه ی مبارکو شل بفرمایم:huh::-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or