یکیم سوال ما رو جواب بده دیگهبچه ها سریال دستگاه تو کجا ها بدرد میخوره؟
اصلا بدرد میخوره؟

این هاردای هک شده زیاد خوب نیست دوستم داشت میگه سرعت لودش مثل هارد اصلیش نیست ضمنا هارد 20 گیگی از نظر سخت افزاری امکان نداره بشه 500 گیگ این از اون سوالا بود ولی برای هکش فکر میکنم از نرم افزاری استفاده میکنند که فکر کنم بیشتر از 250 گیگ امکانش نباشه هک بشه حتی اگه هاردت 500 باشهتوی یه تاپیک دیگه این سوال رو پرسیدم اما مثل اینکه کسی به اون تاپیک سر نمیزنه مجبورم توی این تاپیک بپرسم. لطفاً جواب بدین میخوام این هفته برم بخرمچندتا سوال داشتم. این هاردهای 500 گیگ و 250 گیگ و... که توی بازارن هک شده هستن. اونوقت ضرری ندارن؟ مشکلی برای دستگاه به وجود نمیارن؟ یا اینکه باعث بن شدن نمیشن؟یه سوال دیگم اینه که خوب این هارد ظرفیتش مثلاً 20گیگ هست. بعد تبدیل این هارد به یه هارد 500گیگ چجوری امکان پذیره؟ مراحل نرم افزاریش رو تقریباً میدونم اما وقتی 20گیگه خوب 20گیگه دیگه. از لحاظ سخت افزاری که نمیتونیم دستکاریش کنیم. اینا زود نمیسوزن؟کلاً میخوام هارد بخرم و ممنون میشم یکی بیاد کامل سوالام رو جواب بده و راهنماییم کنه چجور هاردی بگیرم بهتره
راستی به جای این کار اگه تو خونه فلش داری از فلشم میتونی به جای هارد استفاده تا دو تا فلش 16 گیگ همزمان جا داره البته هارد اکسترنالم میتونی استفاده کنی ولی یه خورده دردسر داره ولی به نظرم هیچ کدوم از این کارا رو نکن برو یه هارد اصلی ببگیر قیمت 250 اسلیمش حدود 90 تومنهاین هاردای هک شده زیاد خوب نیست دوستم داشت میگه سرعت لودش مثل هارد اصلیش نیست ضمنا هارد 20 گیگی از نظر سخت افزاری امکان نداره بشه 500 گیگ این از اون سوالا بود ولی برای هکش فکر میکنم از نرم افزاری استفاده میکنند که فکر کنم بیشتر از 250 گیگ امکانش نباشه هک بشه حتی اگه هاردت 500 باشه
جای دیگه هم استفاده میشه؟مثلا وقتی بخای از دستگاهت هارد رو فرمت کنی اونجا باید سریال رو وارد کنی
dvd key که دست کسی هست که کپی خور کرده.... وخیلی ها هم بعدا پاکش میکنن....سلام دوستان من تا چند ساعت دیگه میخام یه اسلیم 250 بخرم میخاستم ببینم محیط داشبورد در اولین اجرا چه شکلیه که بفهمم باهاش بازی نکردن تو رو خدا سریع جواب بدید و یه سوال دیگه dvd key دستگاهو حتما باید بگیرم اصلا میدن ؟
جواب نمیدین؟از کجا بفهمم هاردی که بهم میده اورجیناله و هک شده نیست؟
جواب نمیدین؟