gamer20
کاربر سایت
ببین دوست من الان همه کنسولهای اسلیم سوراخ میشن و اگرم نرم افزاریه من تا حالا نشنیدم/کنسولت باید آپدیت lt+2 باشه و داشبوردشم 13599 به بالا باشه/روی جعبه کنسول وسایلی که باید تو جعبه باشه رو کشیده / اصولا تو آبان ماه کف قیمتها هستش و تا زمستون هم باقی میمونه/250 گیگ بگیری بهتره چون دیگه نیازی نیست همش غم کم بودن حجم رو با خودت حمل کنی/قیمتها هم 250 گیگ حدود 450 تا 490 متغیر هستشبا عرض سلام خدمت همه دوستان.
من تازه عضو شدم و اطلاعاتم در مورد این اسلیما خیلی کمه و می خوام یدونه بخرم .لطفا" راهنماییم کنید که:
1-چه مدلی بهتره (4g یا 250g )؟
2-موقع خرید چه چیزایی باید تو جعبه کنسول باشه؟
3-الآن بگیرم بهتره یا چند وقتی صبر کنم؟
4-داستان این هک نرم افزاری و هک با سوراخ کاری چیه و کدوم بهتره؟
5-قیمت مناسب تو چه حدودی؟ و اگه فروشگاه خوبی رو میشناسید که قیمتاش مناسبه آدرسشو بهم بدید.کلا" هر چی که قبل خرید لازمه بدونمو بگید
MER30
---------- نوشته در 01:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 AM ارسال شده بود ----------
من هم الایت داشتم با مین جسپر دادم و الان 250 اسلیم گرفتم بسیار توپه/از لحاظ هک هم همه اسلیمها هک شدن/درایو لایت ان بگیری بهتره چون همیشه هکش زودتر و بهتر انجام میشهسلام به همه بچه ها من میخوام ایگس باگس الایتم رو بفروشم یه اسلیم بگیرم ایا کاره عاقلانه ایه؟ایا بازم مشگل هک ننشدن تو اسلیم وجود داره ؟ قیمت اسلیم کارکرده 250 گیگ تو چه حدودهایه؟نوش چنده ؟کدوم درایوش بهتر از همس ؟ ایا اسلیم ها هم درایو لایت ان دارن یا نه ؟ممنون میشم جوابم رو بدید خیلی عجله دارم البته الایت خودم خیلی تمیزه ها2 تادسته هم داره