راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام من از کجا بفهمم دستگاه که خریدم lt+ 2 داره

تو داشبورد 2.0.13599.0 میزنه

دستگاه اسلیم هست

اما بازی gears of war 3 رو اجرا نمیکنه

دوستان کمک کنن

داداش جون من 5 تا دستگاهی که خریدو فروش کردم واسه این بوده که به قیمت بالا تر میفروختم واسه همینه بازم من میگم فت خوبه ولی اسلیم بهتره من الان الایت دارم سری اخر جاسپره یعنی جاسپر دو نوع مادربرد تولید شد ازش دستگاه من سری 2هستش از این پنج. تا دستگاهی که فروختم خیلی بهتره سرعتشم بالاتره

سلام به همگی
من هفته دیگه می خوام یه xbox 360 slim 4g بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم در خریدن؟
چگونه تشخیص بدم که دسته اصله یا نه؟
چگونه از تاریخ ساخت کنسول مطلع بشم؟
ممنون می شم اگه جواب بدید.

یکی هم به ما کمک کنه!

سلام به بروبچ خوب BAZICENTER
دستگاه ايكس باكس اليت مو ميخوام بفروشم 280 تومن
حالا سوالم اينه كه ارزششو داره؟؟
چون ميخوام اسليم بگيرم
و قيمت اسليم مياد پايين؟؟
با تشكر...

سلام دوستان من هفته اینده قصد خرید یه ایکس باکس 250 گیگ اسلیم و یک کینکت دارم از اساتید محترم خواهش دارم تا منو راهنمایی کنند در رابطه اصل بودن خود دستگاه و دستش و این که باید چه چیزهایی داخل جعبه باشه و ازش ور نداشته باشن و آبدیت فریمور درایو و داشبورد و نوع درایو دستگاه به چه مواردی باید توجه کنم راستی کینکتم آپدیت میشه ؟؟ خاهش میکنم منو راهنمایی کنیید تا بعدا درد سر نداشته باشم و در صورت امکان خودم بتونم آبدیت کنم تجربه من از ایکس باکس فط 10 دقیقه بازی کردن با این دستگاهه

راستی کسی رو سراغ ندارید آرشیو بازیهای کینکت رو با قیمت مناسب بفروشه خود کینکتم در صورتی که بصرفه خریدارم

*از پاسختون ممنونم*

دوستان من یه آرکید falcon دارم .... تولیدی نیمه 2008 هست . 2 سال و نیمه که دارمش ..... به نظرتون رو مرز خطره و بفروشمش یا نه ؟
البته همیشه از همون اول با هارد بازی اجرا کردم تا به دستگاه فشار نیاد و بعد از هر 3 ساعت بازی 3ساعت هم بهش استراحت دادم ..... بیشتر از 3ساعت مداوم هم بازی نکردم .
با این وضعیت نظرتون چیه ؟

دوستان من یه آرکید falcon دارم .... تولیدی نیمه 2008 هست . 2 سال و نیمه که دارمش ..... به نظرتون رو مرز خطره و بفروشمش یا نه ؟
البته همیشه از همون اول با هارد بازی اجرا کردم تا به دستگاه فشار نیاد و بعد از هر 3 ساعت بازی 3ساعت هم بهش استراحت دادم ..... بیشتر از 3ساعت مداوم هم بازی نکردم .
با این وضعیت نظرتون چیه ؟

بفروش بره امروز نفروشی دو 3 هفته دیگه که اسلیم بشه 260 الی 270. صد تومن هم دیگه ازت نمیخرن یادت باشه مادربرد دستگاهت فالکونه یعنی دو نسل قبلتر از مادربورد اسلیم Valhalla

بفروش بره امروز نفروشی دو 3 هفته دیگه که اسلیم بشه 260 الی 270. صد تومن هم دیگه ازت نمیخرن یادت باشه مادربرد دستگاهت فالکونه یعنی دو نسل قبلتر از مادربورد اسلیم Valhalla
درسته که قدیمیه ولی چون مراعاتشو کردم تا حالا مشکلی نداشته ....
به نطر شما این کنسولو با هارد120 اصل چند میتونم بفروشم ؟
اسلیم الانم ارزون شده من 290 گیر اوردم ....
بیشتر تو فکرم یه کنسول خام بگیرم خودم کپیخورش کنم ...
الام میشه اسلیم خام liteon از نوعی که سوراخ کردن نخواد گیر اورد ؟
اگه تو تهران آدرس دارید بی زحمت واسم پ.خ کنید ....

درود

هارد کنسولایه اسلیم هم براحتی مدلایه قدیمی تعویض میشه ؟؟؟

من یه هارد 20 از کنسول قبلیم دارم می تونم بذارم رو کنسولایه جدید ؟؟

ممنون

درسته که قدیمیه ولی چون مراعاتشو کردم تا حالا مشکلی نداشته ....
به نطر شما این کنسولو با هارد120 اصل چند میتونم بفروشم ؟
اسلیم الانم ارزون شده من 290 گیر اوردم ....
بیشتر تو فکرم یه کنسول خام بگیرم خودم کپیخورش کنم ...
الام میشه اسلیم خام liteon از نوعی که سوراخ کردن نخواد گیر اورد ؟
اگه تو تهران آدرس دارید بی زحمت واسم پ.خ کنید ....

به نظرم اگه تو هک کردن و کپی خور کردن وارد نیستی این کارو نکن چون قیمت خامش فقط 15 الی 20 تومن فرقشه حقیقت من که خودم بلد نیستم جای خاصی رو هم سراغ ندارم من خودم فقط چند تاقیمت از توپخونه گرفتم حدود 300 بود یکم کمتر و بیشتر منم میخام یه اسلیم 250 گیگ بخرم گذاشتم بازم قیمتش افت کنه یه 10 روز دیگه احتمالا بگیرم که بشه 370 الی 380 الان حدود 400 - 390 پیدا میشه قیمت دستگاهتم ولا نمیدونم یه آگهی بزار هر کس قیمت بیشتر داد بفروش

راستی کسی آخرین قیمت کینکت داره من یادم رفت بپرسم ؟

---------- نوشته در 05:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

یکی سوال منو جواب بده ترو خدا

سلام دوستان من هفته دیگه شایدم 10 روز اینده قصد خرید یه ایکس باکس 250 گیگ اسلیم و یک کینکت دارم از اساتید محترم خواهش دارم تا منو راهنمایی کنند در رابطه اصل بودن خود دستگاه و دستش و این که باید چه چیزهایی داخل جعبه باشه و ازش ور نداشته باشن و آبدیت فریمور درایو و داشبورد و نوع درایو دستگاه به چه مواردی باید توجه کنم راستی کینکتم آپدیت میشه ؟؟ خاهش میکنم منو راهنمایی کنیید تا بعدا درد سر نداشته باشم و در صورت امکان خودم بتونم آبدیت کنم

راستی کسی رو سراغ ندارید آرشیو بازیهای کینکت رو با قیمت مناسب بفروشه خود کینکتم در صورتی که بصرفه خریدارم

*از پاسختون ممنونم*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or