راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز خواهش میکنم از چیزی که اطلاع ندارید با اطمینان صحبت نکنید

مادر بورد خا فرق ندارد و یکی هست
اون چیزی که فرق داره درایو دستگاه ها هست که یه سری هک شده و بقیه هک نشده اند

اون دوست عزیز هم سعی کنه 0225 بگیره که الان کپی خورش برای 4 گیگ 430 و 250 گیگ 515 هست

کینکت هم میتونه جدا بگیره که 175 هست

باندل ها فعلا کپیخور نمیشن

اخه درون تاپیک قیمت روز 360 یه نفر قیمت باندل کپی خور رو داده بود و نوشته بود 620 تومن مراجعه کنید میتونین ببینید/ با تشکر

دوستان میخواستم x360 slim بگیرم میخواستم ببینم این اسلیم چند تا مدل داره ؟ چون تو پست های مختلف دیدم اسلیم های مختلفی معرفی شده ... (0255 و ....)

در ضمن دوستان یه سوال آماتورانه داشتم لطفا جواب بدین:
1_ همه بازیهای 360 رو میشه تو هارد نصب کرد ؟( یعنی ارزش داره پول بیشتری بدم مدل هایی با هارد بیشتر بگیرم ؟؟)

آخرین ویرایش:
منم اسلیم گرفتم فقط پشتشو دیدم که برچسب ها ز وصط نصف شده؟مشگلی نیست وچرا نصف شده؟
رو قابش هم یه جای برچسب کنده شده داره رو ی قابشه زایس؟چطوری میتونم پاکش کنم؟

سلام دوستان
به نظرتون با توجه به شرایط موجود انصافا ps3 بخرم یا xbox360 ..در ضمن با ذکر دلیل
در خصوص xbox فرق اینکه 4gb بگیرم یا 250 gb چه تاثیری رو کار داره ؟؟ منظورم اینه که اگه بازی رو بریزم تو دستگاه یا نریزم چی میشه ؟
در خصوص ps3 که میفرمایند نگیرم بخاطر هک شدنش در ورژن های پایین تر که بازی های جدید رو نمیشه اجرا کرد...بالاخره که هک میشه ورژن های جدید.. پس چرا ps3 نگیرم؟؟ ممنون میشم حرفه ای پاسخم رو بدین...

سلام دوستان
من میخوام کنسول اکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم همراه با کینکت،میخواستم بدونم چه چیزایی رو مد نظر داشته باشم؟
1-برداش فرق داره مثل فت یا نه؟مثلا جسپر یا فالکنو میگم؟
2-ریفرش بودن یا نبودن رو از کجا متوجه بشم؟
3-درایورهاش چطور فرق دارن مثلا لایت آن یا سامسونگ اینا؟از کجا تشخیص بدم ؟کمکم کنید ممنون میشم

یه سوال داشتم
ایکس باکسهایی که بن میشوند رو اگه بخرم هیچ مشکلی تو اجرای بازیها نداره؟؟
همچنین اگه اپدیتی بیاد میشه روش ریخت؟؟هم lt+ وهم داشبورد
ممنون مشم توضیح بدید که اگه من برای افلاین بگیرم مشکلی واسم پیش نمی یاد؟؟

سلام دوستان من پدرم داره میره دوبی به نظرتون بگم از دبی X360 اسلیم بیاره یا نه از همینجا بخرم؟؟بعد فروشنده های ایرانی هم هستن؟ ادرسی چیزی ندارین؟ چه نکاتی رو باس به پدرم بگم واسه خریدش که دستگاه کپی خور بخره ؟؟

راستی درایو های هیتاچی جریانش چی شد ه-ک شدن؟؟

دوستان بنده قصد خرید یه ایکس باکس دارم
برای اولین تجربه سوالی که برام پیش اومده اینکه این قفل جدید روی همه بازی ها هست مثل فیفا یا nfs
در ضمن اینکه هک این قفل جدید ایکس باکس مثل ps3 هیچ امیدی بهش نیست ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or