راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام...

آقا ما دوباره زدیم تو خط خرید ایکس باکس،البته 3-2 ماه دیگه میگیرم چون الان الکی گرونه...

یک فروند سوال داشتم:
این دیسک جدید و اینا که به احتمال زیاد درست میشه و تا اون موقع فکر کنم دوباره بشه بازیهای جدید رو با دیسک بازی کرد،چون فک نکنم اون موقع هم پوله خرید هارد یا ایکس باکس هارد دار رو داشته باشم، مشکلی پیش نمیاد بدون هارد؟! مثلا لود خیلی طولانی،آسیب دیدن سریع لنز و از این دست مشکلات؟

بقیه سوالها هم انشاالله همون موقع که خواستم بخرم ولی اگه دونستن بعضیاشون از الان نیاز بود میپرسم هااااا گفته باشم:d

من یدونه ایکس باکس دست دوم گیر آوردم با این مشخصات:
Xbox 360 slim 250 GB
Kinect
یک دسته اورجینال اضافی
15 عدد بازی
کپی خور

طرف میگه اسفند پارسال خریده و زیاد باهاش بازی نکرده
چند بردارم ازش خوبه؟
از کجا میتونم بفهمم چقدر دستگاه روشن بوده و چقدر کار کرده؟

من یدونه ایکس باکس دست دوم گیر آوردم با این مشخصات:
Xbox 360 slim 250 GB
Kinect
یک دسته اورجینال اضافی
15 عدد بازی
کپی خور

طرف میگه اسفند پارسال خریده و زیاد باهاش بازی نکرده
چند بردارم ازش خوبه؟
از کجا میتونم بفهمم چقدر دستگاه روشن بوده و چقدر کار کرده؟
قیمت الان اینطوری:
اسلیم 250 گیگ 515 تومن
کینکت 175 تومن
این که چندساعت روشن بوده رو نمیشه تشخیص داد!
فقط با توجه به زمانی که کنسول رو خریده مراقب باش برای کپی خور کردنش درایو دستگاه تعویض نشده باشه چون بعد از اپدیت داشبورد درایو از کار می افته(واسه رفیقم اینطوری شد)!!
دوستان یکی که اسلیم250 دارین میشه بگین تو پکش چه وسایلی هست؟ با تشکر پیشاپیش
رو جعبه خود کنسول نوشته شده!!!
هارد 250 گیگ
1 دسته
1عدد standard definition cable ( همون کابل معمولی برای اتصال به tv )زرد /سفید/قرمز
1عدد هدست

یه سوال دیگه هم دارم: 360 اسلیم بدنه براقی داره بنظر میاد که مثل ps3 فت و دور ps3 اسلیم و خیلی هم مستعد خط افتادنند و تمیز کردنشون هم خیلی خیلی سخت هست/

بدنه xbox slim چی مثل ps3 ناز نازیه؟ کسی که ps3 داره میدونه چی میگم! یعنی جای انگشت رو از روش پاک کردن داستان داره؟ و بدنش اماده خط افتادنه؟

سلام دوستان . من میخوام کنسول بگیرم . ولی بین xbox و ps3 موندم . کدوم رو بگیرم . ؟؟؟؟؟؟پول بازی اورجینال رو هم ندارمبا اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست یا برم 360 اسلیم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان برای من خریدش قطعی شده حالا یه سری سوال دارم:

موقع خرید به چه مواردی توجه کنم و ریجن دستگاه چی باید باشه؟

این روشی که الان باهاش اسلیم جماعت کپی خور میشه 100% هست دیگه؟ یعنی کپی خور قطعی؟

میخوام 250gb kinect bundle رو بگیرم/

پیشاپیش ممنون

سلام دوستان . من میخوام کنسول بگیرم . ولی بین xbox و ps3 موندم . کدوم رو بگیرم . ؟؟؟؟؟؟پول بازی اورجینال رو هم ندارمبا اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست یا برم 360 اسلیم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که می گم 360 بگیر هم این هکش تا چند وقت دیگه تموم میشه هم به نظره من بازی های انحصارییه رو 360 سر تر از ps3 هست ( اگه بری تو بخش ps برعکس اینو بهت میگن :d)

دوستان برای من خریدش قطعی شده حالا یه سری سوال دارم:

موقع خرید به چه مواردی توجه کنم و ریجن دستگاه چی باید باشه؟

این روشی که الان باهاش اسلیم جماعت کپی خور میشه 100% هست دیگه؟ یعنی کپی خور قطعی؟

میخوام 250gb kinect bundle رو بگیرم/

پیشاپیش ممنون

میشه جواب بدین؟ من عجله دارم مرسی

میشه بگین چرا؟ اخه کینکت باندل فقط یه کینکت اضافه روشه مگه فرق دیگه هم داره؟

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

خدا خیرتون بده یکی جواب منم بده خوب من فردا دارم میرم برای خرید بهم بگید نندازند بهم/

چه مواردی رو توجه کنم

میشه بگین چرا؟ اخه کینکت باندل فقط یه کینکت اضافه روشه مگه فرق دیگه هم داره؟

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

خدا خیرتون بده یکی جواب منم بده خوب من فردا دارم میرم برای خرید بهم بگید نندازند بهم/

چه مواردی رو توجه کنم
اره دادا فرق داره چون درایوش فرق داره با 4 گیگ و 250 گیگ .

آخرین ویرایش:
اره دادا فرق داره چون مادربردهاشون مدلش فرق داره با 4 گیگ و 250 گیگ .

دوست عزیز خواهش میکنم از چیزی که اطلاع ندارید با اطمینان صحبت نکنید

مادر بورد خا فرق ندارد و یکی هست
اون چیزی که فرق داره درایو دستگاه ها هست که یه سری هک شده و بقیه هک نشده اند

اون دوست عزیز هم سعی کنه 0225 بگیره که الان کپی خورش برای 4 گیگ 430 و 250 گیگ 515 هست

کینکت هم میتونه جدا بگیره که 175 هست

باندل ها فعلا کپیخور نمیشن

دوست عزیز خواهش میکنم از چیزی که اطلاع ندارید با اطمینان صحبت نکنید

مادر بورد خا فرق ندارد و یکی هست
اون چیزی که فرق داره درایو دستگاه ها هست که یه سری هک شده و بقیه هک نشده اند

اون دوست عزیز هم سعی کنه 0225 بگیره که الان کپی خورش برای 4 گیگ 430 و 250 گیگ 515 هست

کینکت هم میتونه جدا بگیره که 175 هست

باندل ها فعلا کپیخور نمیشن
شما درست میگید!
منظور من هم همون درایوش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or