راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان الان چه مدل ایکس باکس هایی کپی خور شده و تو بازار ما هم پیدا میشه ؟ در ضمن میخوام ببینم ایکس باکس های جدیدی که تولید میشن هم از همین مدل ها هستن یا نه ؟ این سوال رو واسه این پرسیدم که اگه این 2-3 مدلی که کپی خور میشه دیگه تولید نشه و مدل های جدید هم کپی خور نشه باز دوباره چند ماه دیگه که این مدل ها ته کشید قیمت همین کپی خور ها سر به فلک میکشه ... کلا تحلیلتون چیه تو این قضیه ؟ به نظرتون مدل های بعدی که میان هم به سرعت کپی خور میشن و قیمت ها کم کم ثابت میشه یا دوباره که این مدل های کپی خور ته کشید بازار میره تو کما ؟

سلام من میخواستم 8 عدد ایکس با کس اسلیم 4 گیگ بخرم واسه گیم نت .....بهترین جا واسه خرید کجا رو پیشنهاد میکنید ؟

قیمتشون چند در میاد ؟

بهترین جا زیاد هست ولی به نظر من شما به فکر ارزونترین جا بگرد..
الان قیمت حداکثر 450 تومن هست که چون شما 8 دستگاه میخوای حتما بهت تخفیف میدن ولی در کل الان قیمت ها خیلی رفته بالا ..

سلام
این یعنی مدلی هست که کپی خور نشه ؟
چون میخوام از خارج کشور بخرم میخواستم ببینم هرچی از اونجا بخرم کپی خور میشه ؟ یا بهتره از همین ایران بگیرم ؟

شما به این قسمت مراجعه کن جوابت رو میگیری..
http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=93

دوستان الان چه مدل ایکس باکس هایی کپی خور شده و تو بازار ما هم پیدا میشه ؟ در ضمن میخوام ببینم ایکس باکس های جدیدی که تولید میشن هم از همین مدل ها هستن یا نه ؟ این سوال رو واسه این پرسیدم که اگه این 2-3 مدلی که کپی خور میشه دیگه تولید نشه و مدل های جدید هم کپی خور نشه باز دوباره چند ماه دیگه که این مدل ها ته کشید قیمت همین کپی خور ها سر به فلک میکشه ... کلا تحلیلتون چیه تو این قضیه ؟ به نظرتون مدل های بعدی که میان هم به سرعت کپی خور میشن و قیمت ها کم کم ثابت میشه یا دوباره که این مدل های کپی خور ته کشید بازار میره تو کما ؟

جوابتون رو از اینجا میتونید بگیرد اما فکر کنم الان دیگه همه مدلها کپی خور میشن و فعلا هم درایو جدیدی ms تولید انبوه نکرده..
http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=93
در کل هیچی معلوم نیست

• Like
Reactions: Scαrface
کسی نیست؟

---------- نوشته در 10:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 AM ارسال شده بود ----------

چه موقع از سال یهترین موقع واسه خریدن ایکس باکسه؟
یعنی چه موقع ارزونه؟

چه موقع از سال یهترین موقع واسه خریدن ایکس باکسه؟
یعنی چه موقع ارزونه؟

معمولا زمستان از همه ارزونتر هست ولی بیشتر بستگی به نوع کپی خور شدن دستگاه های موجود داره..

معمولا زمستان از همه ارزونتر هست ولی بیشتر بستگی به نوع کپی خور شدن دستگاه های موجود داره..

سلام
الان خرید 360 اسلیم 4 گیگ ضرری نداره؟
من مشخصات اصل بودن 360 رو خوندم توی تاپیک :
اینکه باید سریال نامبرها یکی باشه
یا هیچ برنامه ای نصب نباشه روش
چیزه دیگه ای هم بجز اینا هست ؟
کپی خور شدنش هم که میگن سخت افزاریه همونجا کپی خور میکنن یا موقع خرید کپی خور شده هستش؟
از چقدر بیشتر هزینه نکنم براش ؟ ( چون من اطلاع زیادی از قیمت ها ندارم )
ممنونم

سلام به همگي
من داشتم براي خريد xbox 360 slim 250gb إز جاهاي مختلف قيمت مي كردم تفاوت قيمت بين پايتخت و فروشگاه سوني ( ميدون امام ) 60 تؤمن بود إز كدوم بخرم يه وقت سوني بهم دستگاهه بد نندازه ؟

سلام به همگي
من داشتم براي خريد xbox 360 slim 250gb إز جاهاي مختلف قيمت مي كردم تفاوت قيمت بين پايتخت و فروشگاه سوني ( ميدون امام ) 60 تؤمن بود إز كدوم بخرم يه وقت سوني بهم دستگاهه بد نندازه ؟
کسایی که قصد خرید دارن یک ضره صبر کن این قضیه JTAG اگه بشه کنسول ارزون میشه .

سلام من قصد خرید یه کنسول رو دارم بین PS3 و XBOX360 موندم کدومشون اروزنتره و بهتر و برای خرید اکس باکس توی سایتش نگاه کردم مدل اسلیم ندیدم این مدل اسلیم دیگه چیه ؟ بنظر من این تاپیک معرفی اکس باکس باید بروز بشه که نشده الان قیمتها چطوریه بعد کنیکت چیست ؟ و چه کارهایی انجام میده من هنگام خرید اکس باکس به چی توجه کنم .بازار کنسول اصفهان کجاست ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند بعد این مدل اسلیم ورودی HDMI داره من بخاطره این بازی Mortal Kombat میخوام برم کنسول بگیرم عاشق این بازیم.

چقدر امید به هک کنسولهای Slim جدید با درایو هیتاچی که هنوز کپی خور نشده هست؟
خرید این مدل عاقلانه هست یه نه؟ قضیه JTAG چی شد؟ برای این مدل‌ها هم کار سازه؟
ممنون می‌شم جواب بدید چون تا حالا کسی جواب پست‌های من رو نداده:((

آخرین ویرایش:
چقدر امید به هک کنسولهای Slim جدید با درایو هیتاچی که هنوز کپی خور نشده هست؟
خرید این مدل عاقلانه هست یه نه؟ قضیه JTAG چی شد؟ برای این مدل‌ها هم کار سازه؟
ممنون می‌شم جواب بدید چون تا حالا کسی جواب پست‌های من رو نداده:((
هنوز روش جدید jtag کامل نشده و شما صبر کن کامل که شد به راحتی میشه کنسول هایی که درایوشون هیتاچی هست رو باهاش بازی کپی اجرا کرد میتونی به بخش jtag هم سری بزنی تا به درستی مطلع بشی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or