راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره . 1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400 2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم . من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید ممنون

دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره . 1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400 2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم . من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید ممنون

هیچ بعید نیست کپی PS3 بر به مشکل بخوره..ولی 360 فعلا هیچ مشکلی نداره و خیلی راحت میتونی از سیستم لایو استفاده کنی..
در ضمن انحصاری های 360 هم دارن میان..

هیچ بعید نیست کپی PS3 بر به مشکل بخوره..ولی 360 فعلا هیچ مشکلی نداره و خیلی راحت میتونی از سیستم لایو استفاده کنی..
در ضمن انحصاری های 360 هم دارن میان..
همین الان به مشکل خورده دیگه! 2 نفر رو که میشناختم PS3 داشتند الان دارند تحقیق میکنند XBOX بگیرند!

سلام داداش
جناب من می خواستم یه ایکس باکس اسلیم بخرم اما در جریان نیستم که چه ایکس باکسی با چه درایوی بخرم که هم هک شده باشه و هم بتونم لایو بازی کنم
فقط می خواستم راهنمایی کنید که چه ایکس باکسی بخرم با این شرایط
و یه سوال دیگه داشتم
در حال حاضر ایکس باکس اسلیم با دی وی دی بازی رو میخونه یا باید مثل پی اس 3 بازی رو بریزم روی هاردش؟
و قیمتش چقدر است با کینکت و بدون کینکت
ممنون
منتظر جوابتون هستم :X

سلام داداش
جناب من می خواستم یه ایکس باکس اسلیم بخرم اما در جریان نیستم که چه ایکس باکسی با چه درایوی بخرم که هم هک شده باشه و هم بتونم لایو بازی کنم
فقط می خواستم راهنمایی کنید که چه ایکس باکسی بخرم با این شرایط
و یه سوال دیگه داشتم
در حال حاضر ایکس باکس اسلیم با دی وی دی بازی رو میخونه یا باید مثل پی اس 3 بازی رو بریزم روی هاردش؟
و قیمتش چقدر است با کینکت و بدون کینکت
ممنون
منتظر جوابتون هستم :X

شما اگر از ایران بخواید بخرید مشکلی ندارید چون کپی خور شده تحویلتون میدن.. برای لایو بازی کردن هم باید فریمور دستگاه LT 1.91 باشه و دیسک ها هم باید چک کنید..
XBOX بازی ها رو با دیسک میخونه و از روی هارد اجرا نمیکنه..
به نظر من شما مدل 4 گیگ اسلیم بخری خیلی خوبه الان هم 450 تومنی قیمت داره که فعلا خریدش به صرفه نیست..

آقا من اين روزا می‌خوام برم يه 0225 ‌250 بگيرم.فقط می‌خواستم ببينم كه چياشو چک كنم موقع خريدن چون دفه اوله می خوام كنسول بخرم (همين كه دست دو تر تميزو يه موقع نندازن به جا نو يا يه موقع مشكل نداشته باشه دستگاه و اين حرفا). همين سوال رو راجع به كنترلر هم دارم،‌ كه از كجا بفهمم كيفيت خوب و اصله، چون يه دونه اضافه می‌خوام براش. در كل اگه مغازه‌ی خوب و مطمئن كه قيمت پايين بده هم می‌شناسيد معرفی كنيد ممنون می‌شم.

آقا من اين روزا می‌خوام برم يه 0225 ‌250 بگيرم.فقط می‌خواستم ببينم كه چياشو چک كنم موقع خريدن چون دفه اوله می خوام كنسول بخرم (همين كه دست دو تر تميزو يه موقع نندازن به جا نو يا يه موقع مشكل نداشته باشه دستگاه و اين حرفا). همين سوال رو راجع به كنترلر هم دارم،‌ كه از كجا بفهمم كيفيت خوب و اصله، چون يه دونه اضافه می‌خوام براش. در كل اگه مغازه‌ی خوب و مطمئن كه قيمت پايين بده هم می‌شناسيد معرفی كنيد ممنون می‌شم.

فکر کنم 1-2 برچسب روی بدنه دستگاه باشه که نشون بده دسته دوم نیست.البته کسی که بخواد دسته دوم بندازه به آدم با همین چیزا هم میتونه بندازه.
اما دستگاه رو که روشن می کنی نبایدل Gamertagی ساخته شده باشه ... یعنی از نظر نرم افزاری باید خامِ خام باشه ...
اگر این دسته های جدید که شبیه دسته های اسلیم و یک دست مشکی هستند رو میخوای بخری.اصلی ها داخل پکشون باطری دوراسل هست که خود باطری از روی جعبه مشخصه :)

دوستان من حدود یه سال از Xbox و کلا مسائل مربوط به اون دور بودم ولی Gow 3 نزدیکه و دیگه نمی تونم صبر کنم میخوام یه Xbox مدل 250 Gb slim بگیرم !:d
حالا چنتا سوال داشتم !
1. وضیعت هک مدل های مختلف چطوره ؟ الان دیگه همه مدل ها با همه درایو ها هک شده ؟ یا مدل خاصی هست که هک نشده باشه هنوز ؟
2. واسه خرید و دانلود بازی و Content که نیاز به چیز پی ام نیست ؟ هست ؟ تا پارسال که نبود :d
3. واسه لایو که مشکلی نیست ؟ با lt 1.91 مشکلی که پیش نمیاد ؟
4. اگه نکته ای ، پیشنهادی ، چیزی هست بگین !
ممنون

آخرین ویرایش:
شما اگر از ایران بخواید بخرید مشکلی ندارید چون کپی خور شده تحویلتون میدن.. برای لایو بازی کردن هم باید فریمور دستگاه LT 1.91 باشه و دیسک ها هم باید چک کنید..
XBOX بازی ها رو با دیسک میخونه و از روی هارد اجرا نمیکنه..
به نظر من شما مدل 4 گیگ اسلیم بخری خیلی خوبه الان هم 450 تومنی قیمت داره که فعلا خریدش به صرفه نیست..
بعد چه درایو یا چیپستی رو بگیرم؟9504 یا ... ؟

دوستان من حدود یه سال از Xbox و کلا مسائل مربوط به اون دور بودم ولی Gow 3 نزدیکه و دیگه نمی تونم صبر کنم میخوام یه Xbox مدل 250 Gb slim بگیرم !:d
حالا چنتا سوال داشتم !
1. وضیعت هک مدل های مختلف چطوره ؟ الان دیگه همه مدل ها با همه درایو ها هک شده ؟ یا مدل خاصی هست که هک نشده باشه هنوز ؟
2. واسه خرید و دانلود بازی و Content که نیاز به چیز پی ام نیست ؟ هست ؟ تا پارسال که نبود :d
3. واسه لایو که مشکلی نیست ؟ با lt 1.91 مشکلی که پیش نمیاد ؟
4. اگه نکته ای ، پیشنهادی ، چیزی هست بگین !
ممنون

الان مدل های 0225 و 9504 به راحتی کپی خور میشن و عموما هم تو بازار همین مداها هست..
2- نه نیاز نیست..
3- فعلا مشکلی نیست..
4- الان اوج گرانی هست اگر اتفاق خاصی نیوفته بعد از تابستان ارزان خواهد شد..

داداش دمت گرم
فقط از کجا بفهمم فریمورش LT 1.91 هست؟
بعد اگه 4 گیگ رو بخرم توی جعبش دسته چنتا هست؟چه چیز هایی داره؟

فروشنده بهت میگه ولی اگر نگفت از روش زیر استفاده کن..
در مورد نوع فریمور کاربر sAsAn.K چنین توضیح داده:

شما یه بازی AP 2.5 مثل COD BO رو که آخرین پچ ABGX رو داره بزار تو دستگاه ، اگه سریع بالا اومد بازی که 1.91 داری شما ، اگه 1 دقیقه طول کشید 1.9 هستش .
یک دسته هست به همراه آداپتور
درایو هم هر دوتا (0225 و 9504) کپی خور میشن و زیاد فرق نمیکنه..

• Like
Reactions: .:Metallica:.
داداش دمت گرم
فقط از کجا بفهمم فریمورش LT 1.91 هست؟
بعد اگه 4 گیگ رو بخرم توی جعبش دسته چنتا هست؟چه چیز هایی داره؟

فروشنده بهت میگه ولی اگر نگفت از روش زیر استفاده کن..

در مورد نوع فریمور کاربر sAsAn.K چنین توضیح داده:

شما یه بازی AP 2.5 مثل COD BO رو که آخرین پچ ABGX رو داره بزار تو دستگاه ، اگه سریع بالا اومد بازی که 1.91 داری شما ، اگه 1 دقیقه طول کشید 1.9 هستش .

یک دسته هست به همراه آداپتور
درایو هم هر دوتا (0225 و 9504) کپی خور میشن و زیاد فرق نمیکنه..

سلام

من در دو سه ماه آینده شاید وقت کنمو سیستمو واسه بازی ارتقا بدم

حالا به نظرتون XBox بگیرم یا ارتقا سیستم بدم ؟چون خودم خیلی به کنسول علاقه دارم

ولی چون مال 5 6 سال پیشه فک کنم دیگه قدیمی شده و مدلای جدید میان به بازار ...حالا به نظرتون تو سال 2011 خرید کنسول این نسل به صرفه ست ؟

حالا این کنسولای نسل جدید کی میان ؟

و اینکه قیمتها تو دوسه ماه دیگه چقدر میاد پایین ؟

با سپاس....ممنون میشم جواب بدین...

آخرین ویرایش:
الان مدل های 0225 و 9504 به راحتی کپی خور میشن و عموما هم تو بازار همین مدلها هست.
سلام
این یعنی مدلی هست که کپی خور نشه ؟
چون میخوام از خارج کشور بخرم میخواستم ببینم هرچی از اونجا بخرم کپی خور میشه ؟ یا بهتره از همین ایران بگیرم ؟

سلام

من در دو سه ماه آینده شاید وقت کنمو سیستمو واسه بازی ارتقا بدم

حالا به نظرتون XBox بگیرم یا ارتقا سیستم بدم ؟چون خودم خیلی به کنسول علاقه دارم

ولی چون مال 5 6 سال پیشه فک کنم دیگه قدیمی شده و مدلای جدید میان به بازار ...حالا به نظرتون تو سال 2011 خرید کنسول این نسل به صرفه ست ؟

حالا این کنسولای نسل جدید کی میان ؟

و اینکه قیمتها تو دوسه ماه دیگه چقدر میاد پایین ؟

با سپاس....ممنون میشم جواب بدین...

اگه XBOX بگیری بهتره :d
اگه پول داشته باشی اره که به صرفه هستش :d:p
فکر نکنم حالا حالاها بیان تازه Slim اومده
اینطوری که پیداست ماکروسافت قصد پایین اوردن قیمتها رو نداره البته قیمت چه کم شه چه زیاد برای اینجا هیچ فرقی نداره باز با همون قیمت بالا فروشنده میفروشن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or