راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز به غیر از فروشگاه حقیقت و کلا اون منطقه جایی دیگه هست که هارد بفروشن؟؟من راهم خیلی دور هستش به اونجا نمیتونم برم..
ممنون
دوست عزیز لازم نیست خودت بری ، سفارش میدی با تیپاکس برات ارسال میشه .
در ضمن مطمئنتر از حقیقت تا حالا من ندیدم

کمک

سلام دوستان من هیچی در مورد xbox 360 نمیدونم
اگه یه نفر در مورد مدل slim توضیح بده ممنون میشم(قیمت به روز و کپی خور بودن و در ضمن بهتری نوعشم بگین(قیمت برام مهم نیست))
تاکید میکنم هیچی نمیدونم :مدل درایو 0925 یا هیچ چیز دیگه

درود

دوستانی که بازی روی هارد اکسترنال نصب میکنن مشکلی ندارن؟ مثل هاردکنسول عمل میکنه؟ چه هاردی پیشنهاد میشه؟ تفاوتی هست؟ ممکنه مدلی درست کار نکنه؟

سلام دوستان
من بیشتر این بخشای راهنمایی رو خوندم ولی به طور کلی من که می خوام slim بخرم به چه چیزایی باید دقت کنم؟؟ حالا از نوع درایور تا حدود قیمت(ظاهرن میانگین قیمت 550 هستش؟؟!!)
بعد چه جاهایی رو پیشنهاد میکنید برا خرید؟؟ (راستش من گیلان هستم برا همین اگه بشه هم از تهران و هم از گیلان معرفی کنید متشکرم)

آخرین ویرایش:
من که یه هفته پیش یه هارد پورتابل 1.5 ترابایت خریدم 170 تومن کلی بازی روش نصب دارم الان.یه شاخه توش دارم که دوتا دوتا بازی ها نصبه.( چون هر بار فقط 16 گیگ رو دستگاه ساپورت میکنه من روش دوتا بازی نصب کردم بعد با کامپیوتر انتقال میدم تو شاخه بازی هام بعد هارد رو با xbox دوباره Customize میکنم و دوتا بازی دیگه نصب میکنم و الی آخر). چون فقط Move میدم تو سیم ثانیه همه چی ردیفه. یعنی فقط کارم اینه که یه کوچولو با کامپیوتر بازی ها رو Move بدم اینور اونور. اگه کسی بخواد میتونم یه برنامه کوچولو بنویسم که اینکارو خیلی شکیل و زیبا مدیریت کنه.
سرعتش هم تو بازی اصلا مشکلی نداره. مال من 30 MB بر ثانیه هست. چون پورتابل هست کم سرعت تر از هاردای غیر پرتابل هست. ولی من هیچ مشکلی باهاش ندیدم. حداکثر سرعت هم که میشه گیر آورد با USB2 حدود 50-60 مگ میشه.

سلام.دوستان می خوام بگم برام باندل 4gig از امریکا واسم بیارن میخواسم بدونم مطمعنن کــپی می شه یا ممکن درایو مدلی باشه که فعلا کــپی نمیشه؟
چون بدون جعبه واسم میارن اگه کپی نشه بدردم نمی خوره فروششم سخته دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام من یک xbox خریدم میخوام بدونم چطور می شه فهمید دستگاه برای چه سالی و چه مدلی هست(Eliteویا Arcade) آخه شماره سریال داشبورد دستگاه نه به جعبه دستگاه می خوره نه به قاب دستگاه

سلام من یک xbox خریدم میخوام بدونم چطور می شه فهمید دستگاه برای چه سالی و چه مدلی هست(Eliteویا Arcade) آخه شماره سریال داشبورد دستگاه نه به جعبه دستگاه می خوره نه به قاب دستگاه

یا حسن!!شما واسه چه سالی هست رو که فقط باید از پشت کنسول نیگا کنی!!اگه مشکی باشه Elite هست البته باید هارد 120 گیگ هم روش باشه اگه یفید باشه هارد هم نداشته باشه ارکید هست
شماره سریالی که تو داشبرد مینویسه میگین با اونی که جلوی در USb هست 1کی نیست؟
اگه نباشه عجیبه ولی این کار رو دیگه نمیکنن 2 سال پیش تو توپخونه این کار واسه انداختم ایکس باکس فالکون به جای جاسپر انجام میدادن ولی الان دیگه منسوخ:دی شده:|

سلام.دوستان می خوام بگم برام باندل 4gig از امریکا واسم بیارن میخواسم بدونم مطمعنن کــپی می شه یا ممکن درایو مدلی باشه که فعلا کــپی نمیشه؟
چون بدون جعبه واسم میارن اگه کپی نشه بدردم نمی خوره فروششم سخته دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید

اره دیگه شما باید از روی جعبه بخونی ولی اگرم واست بیارن الان تقریبا همه ی مدل ها هک میشه فقط قیمتش 1 کم فرق داره!!

سلام دوستان
من بیشتر این بخشای راهنمایی رو خوندم ولی به طور کلی من که می خوام slim بخرم به چه چیزایی باید دقت کنم؟؟ حالا از نوع درایور تا حدود قیمت(ظاهرن میانگین قیمت 550 هستش؟؟!!)
بعد چه جاهایی رو پیشنهاد میکنید برا خرید؟؟ (راستش من گیلان هستم برا همین اگه بشه هم از تهران و هم از گیلان معرفی کنید متشکرم)

قیمتی که گفتی واسه 250 گیگ اسلیم کپی خور خوبه!
همین توپخونه که میگن غار ایکس باکس هست!!همون جا باید بری بگردی پیدا کنی

یا حسن!!شما واسه چه سالی هست رو که فقط باید از پشت کنسول نیگا کنی!!اگه مشکی باشه Elite هست البته باید هارد 120 گیگ هم روش باشه اگه یفید باشه هارد هم نداشته باشه ارکید هست
شماره سریالی که تو داشبرد مینویسه میگین با اونی که جلوی در USb هست 1کی نیست؟
اگه نباشه عجیبه ولی این کار رو دیگه نمیکنن 2 سال پیش تو توپخونه این کار واسه انداختم ایکس باکس فالکون به جای جاسپر انجام میدادن ولی الان دیگه منسوخ:دی شده:|

عزیز قاب دستگاه یک شماره سریال داره داشبوردم یک شماره سریال من این دستگاه فقط خود کنسول خریداری کردم به اسم elite حالا می خوام بدونم راهی هست که بشه تشخیص داد که دقیقا چه مدل وتولید چه سالیه ؟؟؟

عزیز قاب دستگاه یک شماره سریال داره داشبوردم یک شماره سریال من این دستگاه فقط خود کنسول خریداری کردم به اسم elite حالا می خوام بدونم راهی هست که بشه تشخیص داد که دقیقا چه مدل وتولید چه سالیه ؟؟؟

من متوجه نمیشم یعنی قاب دستگاه شما شماره ای که داره با سریال داشبرد تفاوت داره اره؟

یعنی چی خود کنسول رو به اسم الایت گرفتی؟
خب اگه رنگ دستگاه مشکی هست هارد هم روی سر اون قرار داره ایلایت هست!

تولید چه سالی هست رو فقط باید پشت قاب اونجایی که ورودی کابل تصویر هست رو نیگا کنی!!

من متوجه نمیشم یعنی قاب دستگاه شما شماره ای که داره با سریال داشبرد تفاوت داره اره؟

یعنی چی خود کنسول رو به اسم الایت گرفتی؟
خب اگه رنگ دستگاه مشکی هست هارد هم روی سر اون قرار داره ایلایت هست!

تولید چه سالی هست رو فقط باید پشت قاب اونجایی که ورودی کابل تصویر هست رو نیگا کنی!!

من فقط باکس خرید کردم بدون هارد
بله شماره سریال قاب با داشبورد تفاوت داره ؟
از روی سریال ویا پارت نامبر نمی شه سال ساخت و elite ویا Arcade بودن تشخیص داد ؟؟؟؟؟؟؟

من فقط باکس خرید کردم بدون هارد
بله شماره سریال قاب با داشبورد تفاوت داره ؟
از روی سریال ویا پارت نامبر نمی شه سال ساخت و elite ویا Arcade بودن تشخیص داد ؟؟؟؟؟؟؟

سلام
می شه سال ساخت رو تشخیص داد و برای elite ویا Arcade بودن مادربورد هیچ فرقی نداره فقط Arcade یه حافظه داخلی 256 یا 512 مگابایتی اضافی داره که میشه از قسمت memory داشبورد تشخیص داد
icon12.png

از روی برچسب سریال اصلی مادربورد که در زیر دوتا usb جلوی دستگاهه و باید با کد داشبورد یکی باشه ، عدد هشتم(9=2009) مربوط به سال ساخت و اعداد نه و ده ( از 52 هفته سال) مربوط به هفته سال میباشد.
مثل سریال دستگاه خودم که ارکیده xxxxxxx939xx میاشد سال ساخت 2009 و هفته 39 ( اواخرSep ) هستش و با 512 مگابایت حافظه داخلی
icon14.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or