راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

. یه سوال دیگه کسی می دونه واسه چی اینقدر بازی ها رو گرون میدن مگه HD DVD ه ؟ یه DVD9 ه خب اونی رو که باید 2 تومن الان بفروشن می دن 7 تومن چجوریاست ؟ یکی می گفت پول دانلود بازی هارو می گیرن منم گفتم مگه دالود چقد میشه ؟ یا مگه بازی پی اس تو رو دانلود نمی کردن
دوست عزیز، میدونید همون دیسک Fuji که شما در موردش صحبت کردید خامش چنده ؟!!
رو تعداد 100 تا تقریباً هر یه دونه دیسک 4100 تومن تموم میشه !!!!!
بعد شما هزینه قاب، چاپ رنگی کاور و در مورد دیسکهای چاپ دار چاپ روی دیسک هم روش اضافه کنید، بعد ببینید فروشنده حق داره اون قیمت بفروشه یا نه !؟ تازه شما مسائل دیگه (مثل سوخت، هزینه های سخت افزار و ...) رو به اونا اضافه کنید.
موفق باشید

بيخيال جدي 4100 !

آخه من از بازار رضا dvd9 گيم براي pc گرفتم 1500 ،ميدونم كه اون جنسش با فوجي فرق داره اما آخه انقدر! البته اينو هم بگم كه پك و ليبش حرف نداره .

بيخيال جدي 4100 !

آخه من از بازار رضا dvd9 گيم براي pc گرفتم 1500 ،ميدونم كه اون جنسش با فوجي فرق داره اما آخه انقدر! البته اينو هم بگم كه پك و ليبش حرف نداره .
البته اون 4100 تومان هم برای تعداد بالا هست و اگه تکی بخرید قیمت بالاتر می ره.

راستی می تونم بپرسم شما چه بازی ای رو روی dvd9 خرید 1500 تومان؟

اقا این 360 جدیدا درایوشون چیه ؟
بعد دیگه 360 قدیمی نمیزنند یا هر سه رو تولید میکنند؟

BenQ ولی یه شایعه چند وقت پیش اومد که از همون درایوهای قبلی میخواد استفاده کنه هنوز معلوم نیست بایر صبر کرد!

هر 3 رو تولید میکنن!

البته اون 4100 تومان هم برای تعداد بالا هست و اگه تکی بخرید قیمت بالاتر می ره.

راستی می تونم بپرسم شما چه بازی ای رو روی dvd9 خرید 1500 تومان؟

خواهش ميكنم اشكان جان من اينو 1500 گرفتم تازه رايت شده با پك و ليبل و اونم يكي!!!

77_000.gif

data.gif

BenQ ولی یه شایعه چند وقت پیش اومد که از همون درایوهای قبلی میخواد استفاده کنه هنوز معلوم نیست بایر صبر کرد!

هر 3 رو تولید میکنن!

نه بابا از درایوهای جدید استفاده میکنه ( برای اینکه صداش کم باشه و جواد بازی نشه )

درایوهای جدیدشم ایناست:

BENQ

Lite on

Philips

:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or