راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

البته اون 4100 تومان هم برای تعداد بالا هست و اگه تکی بخرید قیمت بالاتر می ره.

راستی می تونم بپرسم شما چه بازی ای رو روی dvd9 خرید 1500 تومان؟
توی بازار رضا یه مغازه ای هستش که بازی ها رو روی 9 میده 1500تومن.
راست و دروغش پای فروشنده ولی من مشتری ثابتشون هستم:biggrin1:

آره طاهر جان ديسكها استمپرين ولي تفاوت قيمت خيلي فاحشه منم مشتري ثابتشم در ضمن dvd5 رو 1000 ميده و cd رو دونه اي 300 يا 3 حلقه 1000
حالا كار نداريم من ميخواستم دليل تفاوت قيمت ايندو رو بدونم شملا ميگي خام تو خريد 100 تايي 4100 اين تكي رايت شده با پك و ليبل 1500 . عكسشم صفحه قبل هست، مرسي .

سلام
به نظر شما بهتره یک مانیتور 19 اینچ برای 360 بگیرم یا اینکه یه تلویزیون 29 بگیرم که بتونه
رزولوشن 720p رو هم ساپورت کنه.:thinking:
در ضمن هرکسی تلویزیون 29 HD داره یا می دونه مدلی مناسبه منو راهنمایی کنه:blushing:

آره طاهر جان ديسكها استمپرين ولي تفاوت قيمت خيلي فاحشه منم مشتري ثابتشم در ضمن dvd5 رو 1000 ميده و cd رو دونه اي 300 يا 3 حلقه 1000
حالا كار نداريم من ميخواستم دليل تفاوت قيمت ايندو رو بدونم شملا ميگي خام تو خريد 100 تايي 4100 اين تكي رايت شده با پك و ليبل 1500 . عكسشم صفحه قبل هست، مرسي .
خوب دوست عزیز، اگر استمپری هست که دیگه نمیگن رایت شده ! استمپری یعنی تو کارخونه پرس شده و اینطور نیست که طرف دیسک خام بخره و روش بزنه بعد بیاد بده 1500 !
شما اگر به قیمتی که گفتم شک دارید، یه سر برید بازار دیسک خام DVD9 FujiFilm سوال کنید ببینید چه قیمتی میده، مطمئن باشید زیر 4000 تومن هیچ جا پیدا نمیشه !

نه من منظورم اين نيست كه خام ارزونتر و ميدونم كه استمپري زمان ساخت ديتا روش پرس ميشه فقط ميخواستم دليل اينكه ايندو انقدر با هم توفيق دارن رو بدونم .

خوب دوست عزیز، اگر استمپری هست که دیگه نمیگن رایت شده ! استمپری یعنی تو کارخونه پرس شده و اینطور نیست که طرف دیسک خام بخره و روش بزنه بعد بیاد بده 1500 !
شما اگر به قیمتی که گفتم شک دارید، یه سر برید بازار دیسک خام DVD9 FujiFilm سوال کنید ببینید چه قیمتی میده، مطمئن باشید زیر 4000 تومن هیچ جا پیدا نمیشه !
خب طاهر جان پس چرا این استمپریهای مالزی رو این قدر گرون میدن؟!

آخ امين جان حرف دل منو زدي منم دقيقا منظورم همين بود.
راستي اينم بگم كه يه وقت خداي نكرده سوتفاهم نشه. من هيچ وقت استمپري تو 360 نميذارم حتي براي تستش! چون واقعا اينايي كه ما تو بازار داريم مفت نمي ارزن، واسه pc مهم نيست ولي براي 360 خداييش خيلي ستم. ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or