vahidrezi16
کاربر سایت
دیسکها استمپری هستن ؟توی بازار رضا یه مغازه ای هستش که بازی ها رو روی 9 میده 1500تومن.
راست و دروغش پای فروشنده ولی من مشتری ثابتشون هستم:biggrin1:
یعنی خودش بازی ها رو رایت میکنه؟!والا پوستر gow رو كه زده در مغازش ولي تو كار ps2 و pc نميدونم شايد 360 رو هم را بندازه!
خوب دوست عزیز، اگر استمپری هست که دیگه نمیگن رایت شده ! استمپری یعنی تو کارخونه پرس شده و اینطور نیست که طرف دیسک خام بخره و روش بزنه بعد بیاد بده 1500 !آره طاهر جان ديسكها استمپرين ولي تفاوت قيمت خيلي فاحشه منم مشتري ثابتشم در ضمن dvd5 رو 1000 ميده و cd رو دونه اي 300 يا 3 حلقه 1000
حالا كار نداريم من ميخواستم دليل تفاوت قيمت ايندو رو بدونم شملا ميگي خام تو خريد 100 تايي 4100 اين تكي رايت شده با پك و ليبل 1500 . عكسشم صفحه قبل هست، مرسي .
خب طاهر جان پس چرا این استمپریهای مالزی رو این قدر گرون میدن؟!خوب دوست عزیز، اگر استمپری هست که دیگه نمیگن رایت شده ! استمپری یعنی تو کارخونه پرس شده و اینطور نیست که طرف دیسک خام بخره و روش بزنه بعد بیاد بده 1500 !
شما اگر به قیمتی که گفتم شک دارید، یه سر برید بازار دیسک خام DVD9 FujiFilm سوال کنید ببینید چه قیمتی میده، مطمئن باشید زیر 4000 تومن هیچ جا پیدا نمیشه !