با سلام خدمت دوستان
من دیروز رفتم یه samsung s71 lcd 32 خریدم، از کیفیتش که راضی هستم ، به نظرتون به درد 360 می خوره ؟![]()
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2481&page=46
با سلام خدمت دوستان
من دیروز رفتم یه samsung s71 lcd 32 خریدم، از کیفیتش که راضی هستم ، به نظرتون به درد 360 می خوره ؟![]()
1.از کجا بفهمم مارک دی وی دی بازی چیه ؟
2.کدوم بنظرشما کیفیت بهتری داره
3.من از این شش تا بازی که دارم همشون خوب کار می کنن ولی FEAR رو وقتی می زارم تو دستگاه (همینطور پی سی)دیسک تو درایو دستگاه با سرعت غیر عادی می چرخه یعنی خیلی زیاد(وقتی هم بخوای در بیاریش با صدا وحشت ناکی که انگار ماشینو خاموش کردی خاموش میشهتو پی سی هم همین طوره الان با این چیکار کنم؟ مشکلی واسه درایو پیش میاره(واسه من هیتاچی ه)
. یه سوال دیگه کسی می دونه واسه چی اینقدر بازی ها رو گرون میدن مگه HD DVD ه ؟ یه DVD9 ه خب اونی رو که باید 2 تومن الان بفروشن می دن 7 تومن چجوریاست ؟ یکی می گفت پول دانلود بازی هارو می گیرن منم گفتم مگه دالود چقد میشه ؟ یا مگه بازی پی اس تو رو دانلود نمی کردن![]()
فیلم - موزیک - ...روی هارد xbox چی میشه ریخت؟
قیمت خوبیه!دوستان من یه دستگاه j همراه با کنترل قیمت کردم میگه تا 490 میده نظرتون چیه قیمت خوبیه؟؟؟؟
همه اینهایی که گفتی نشون میده ولی فعلا فقط میشه موزیک روی هاردش ریخت تازه اون هم باید فقط به صورت Audio باشه نه MP3 . نشون میده البته باید مدیا سنتر را روش نصب کنی که دنگوفنگ زیاد داره ولی در مورد ضبط کردنش نمی دونم .آقایان جواب من رو رو اگه لطف کنین بگین ممنون میشم.
بروبچ این xbox360 عکس و فیلم و آهنگ وcd و dvd هم نشون میده ، اگه نشون می ده تو هاردشم میشه ریخت ، در ضمن برنامه های تلویزیون که باهش ضبط میکنیم چند ساعت میشه ضبط کرد و تو کامپیوتر هم میشه ریخت؟![]()
قیمت کنترل حدود 20 تومنه اون دستگاه هم که درایوش سفیده core هستش.نمیدون چطور میشه فهمید روش کنترل گذاشتن؟ قیمت کنترل ها جدا چنده؟
راستی یک دستگاهی داشت که درایورش سفید رنگ بود این جریانش چیه؟