راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام آقا چند تا سوال ضایع در مورد دیسک های 360

1.از کجا بفهمم مارک دی وی دی بازی چیه ؟

2.کدوم بنظرشما کیفیت بهتری داره

3.من از این شش تا بازی که دارم همشون خوب کار می کنن ولی FEAR رو وقتی می زارم تو دستگاه (همینطور پی سی)دیسک تو درایو دستگاه با سرعت غیر عادی می چرخه یعنی خیلی زیاد(وقتی هم بخوای در بیاریش با صدا وحشت ناکی که انگار ماشینو خاموش کردی خاموش میشه;) تو پی سی هم همین طوره الان با این چیکار کنم؟ مشکلی واسه درایو پیش میاره(واسه من هیتاچی ه)

4. می خوام چند تا بازی از Nextgen بگیرم Fuji Film رو تازه به دی وی دی هاش اضافه کرده که از ِ Data Right یه تومن بیشتره(نوشته اگه دو دیسک یا بیشتر بگیری میشه همون 7 تومن) الان بنظر شما کدومو بگیرم؟کیفیت کدومش بهتره ؟

5. یه سوال دیگه کسی می دونه واسه چی اینقدر بازی ها رو گرون میدن مگه HD DVD ه ؟ یه DVD9 ه خب اونی رو که باید 2 تومن الان بفروشن می دن 7 تومن چجوریاست ؟ یکی می گفت پول دانلود بازی هارو می گیرن منم گفتم مگه دالود چقد میشه ؟ یا مگه بازی پی اس تو رو دانلود نمی کردن;)

1.از کجا بفهمم مارک دی وی دی بازی چیه ؟

روش نوشته:biggrin1:
اگه ننوشته راهی نیست!!!

2.کدوم بنظرشما کیفیت بهتری داره

میگن Verbatim

3.من از این شش تا بازی که دارم همشون خوب کار می کنن ولی FEAR رو وقتی می زارم تو دستگاه (همینطور پی سی)دیسک تو درایو دستگاه با سرعت غیر عادی می چرخه یعنی خیلی زیاد(وقتی هم بخوای در بیاریش با صدا وحشت ناکی که انگار ماشینو خاموش کردی خاموش میشه;) تو پی سی هم همین طوره الان با این چیکار کنم؟ مشکلی واسه درایو پیش میاره(واسه من هیتاچی ه)

احتمالا خوب رایت نشده!

. یه سوال دیگه کسی می دونه واسه چی اینقدر بازی ها رو گرون میدن مگه HD DVD ه ؟ یه DVD9 ه خب اونی رو که باید 2 تومن الان بفروشن می دن 7 تومن چجوریاست ؟ یکی می گفت پول دانلود بازی هارو می گیرن منم گفتم مگه دالود چقد میشه ؟ یا مگه بازی پی اس تو رو دانلود نمی کردن;)

اخه DVD9 کمیابه واسه همین گرونه;)

نوشته شده توسط chocolate burger
روی هارد xbox چی میشه ریخت؟

عکس , ویدیو , موزیک , دمو ها و بازی های XBLA (که فعلا فقط میشه از Xbox Market Place خوده Xbox Live ریخت) و البته همه آپدیت داشبورد و آپدیت ها و سیو های بازی ها یا در اصل همون Game Content شون

آقایان جواب من رو رو اگه لطف کنین بگین ممنون میشم.
بروبچ این xbox360 عکس و فیلم و آهنگ وcd و dvd هم نشون میده ، اگه نشون می ده تو هاردشم میشه ریخت ، در ضمن برنامه های تلویزیون که باهش ضبط میکنیم چند ساعت میشه ضبط کرد و تو کامپیوتر هم میشه ریخت؟:love:

آقایان جواب من رو رو اگه لطف کنین بگین ممنون میشم.
بروبچ این xbox360 عکس و فیلم و آهنگ وcd و dvd هم نشون میده ، اگه نشون می ده تو هاردشم میشه ریخت ، در ضمن برنامه های تلویزیون که باهش ضبط میکنیم چند ساعت میشه ضبط کرد و تو کامپیوتر هم میشه ریخت؟:love:
همه اینهایی که گفتی نشون میده ولی فعلا فقط میشه موزیک روی هاردش ریخت تازه اون هم باید فقط به صورت Audio باشه نه MP3 . نشون میده البته باید مدیا سنتر را روش نصب کنی که دنگوفنگ زیاد داره ولی در مورد ضبط کردنش نمی دونم .

من كه جوري بستم كه خارج كنه.
در ضمن متوجه شدم با استفاده از اين فنها حتي حرارت ديسك تو درايو هم كم ميشه يعني وقتي درش مياري ديگه داغ نيست

نمیدون چطور میشه فهمید روش کنترل گذاشتن؟ قیمت کنترل ها جدا چنده؟
راستی یک دستگاهی داشت که درایورش سفید رنگ بود این جریانش چیه؟

روی پک رو بخونی میشه فهمید که توش کنترل داره یا نه!
درایو سفید رنگ؟!
منظورت اینه:

xbox_hd_dvd_1.jpg

:confused:

نمیدون چطور میشه فهمید روش کنترل گذاشتن؟ قیمت کنترل ها جدا چنده؟
راستی یک دستگاهی داشت که درایورش سفید رنگ بود این جریانش چیه؟
قیمت کنترل حدود 20 تومنه اون دستگاه هم که درایوش سفیده core هستش.
xbox-360-core-system.gif

اونهایی که کنترل دارن روش یک هولوگرام داره که عکس کنترل روش هست مثل عکس :

Attachments

• 3873_1200BN6o1bLXnurr.jpg
    3873_1200BN6o1bLXnurr.jpg
    25.2 KB · مشاهده: 59

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or