راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من 1 فروردین از دوبی 360 گرفتم Premium NTSC/UC که البته آداپتور برق 220 هم گذاشته بودن روش! ( چیزه متفرقه نه، همون اداپتوری که روی ریجن های PAL , Asia هست ) درومد 375 تومن.
درایوش سامسونگ ms-28 هست. تاریخ تولید 27/9/2006

میشه آدرس لطف کنید؟
بعد ایمکه این ms-28 یعنی چه؟

من 1 فروردین از دوبی 360 گرفتم Premium NTSC/UC که البته آداپتور برق 220 هم گذاشته بودن روش! ( چیزه متفرقه نه، همون اداپتوری که روی ریجن های PAL , Asia هست ) درومد 375 تومن.
درایوش سامسونگ ms-28 هست. تاریخ تولید 27/9/2006
1 فروردین 86 ؟؟
چقدر خوبه قیمتش
اینطور که آقا طاهر می گفت درایو سامسونگ ms-28 کپی خور میشه اما به زحمت
ببین من از دوبی پرمیوم با درایور سامسونگ خریدم 450 البته 6 ماه پیش کوره هم بود حدود 400
ولی الان دیگه نمیدونم فقط من بد شانسی که اوردم ms دستگاه 28 بود همین حالا اگه میخوای شماره ی فروشگاه جکیس رو بهت بدم زنگ بزن سوال کن هم پلی 3 داره و هم 360 !
اینجور که دوستمون میگه فکر کنم داری قیمت رو زیاد می گی درایوت رو تونستی کپی خور کنی ؟؟
میشه آدرس لطف کنید؟
بعد ایمکه این ms-28 یعنی چه؟
درایو سامسونگ دو مدل داره یکی ms-25 و یکی ms-28 که 25 ها به راحتی کپی خور میشن اما 28 ها به زحمت ( به نقل از آقا طاهر ) کپی خور میشن همین

ممنون از جوابت

اما کسی نمی دونه شارژر دسته چقدره؟ و وجودش تا چه حد لازمه؟
چقدر زمان شارژه؟و چند ساعت بازی؟

من Lg با قیمت 480 میتونم بخرم ولی Samsung -510-500 می ارزه که سامسونگ بخرم یا اختلافشون جزیه؟

با سلام به بروبچ
الان قیمت j/asia چنده؟
در ضمن از کجا میشه فهمید که لنز دستگاه سالمه وهمه بازیها رو میاره و احتیاج نداره بعدا بدم تنظیم بشه؟

در مورد درایو Samsung ms-28 یک نکته رو بگم و اون هم اینه که همونطور که دوستان گفتن کپی خور شدن این درایو از درایو Samsung ms-25 سخت تره ولی کپی خور میشه و اینطور نیست که اصلاً نشه کپی خورش کرد.
با این تفاسیری که دوستانی که از دوبی خریدن گفتن به نظر من اگه کسی بتونه از دوبی NTSC/U بخره خیلی عالیه.
موفق باشید

در مورد درایو Samsung ms-28 یک نکته رو بگم و اون هم اینه که همونطور که دوستان گفتن کپی خور شدن این درایو از درایو Samsung ms-25 سخت تره ولی کپی خور میشه و اینطور نیست که اصلاً نشه کپی خورش کرد.
با این تفاسیری که دوستانی که از دوبی خریدن گفتن به نظر من اگه کسی بتونه از دوبی NTSC/U بخره خیلی عالیه.
موفق باشید

اگه زحمتی نيست، ميشه يکم بيشتر توضيح بديد آقا طاهر ؟

مثلاً اينکه چرا سخت تر هست، و يا آموزش رو بگيد. ممنون ميشم.

پيروز باشی

مبارک باشه. فقط ميشه بگی اين ms-28 رو گفتيد ميشه کپی خور کرد، کپی خور کرديد ؟ يا نه ؟

درضمن ميشه آدرس جايی رو که از دبی خريديد رو بديد. ممنون ميشم.

پيروز باشيد
ممنون، بله کپیخور شد. تا طاهر جان رو داریم غم نداریم :)
دوبی، میدان جمال عبد الناصر.
اقایون محترم من بهتون پیشنهاد میکنم از ایران بگیرید چون خدایی نکرده زبونم لال شاید فردا مشکلی پیش بیاد میخواید چی کار کنید این عزیزانی که از دوبی و ... گرفتن احتمالا اونجا اشنا داشتن
از ایران هم بگیرید و فردا مشکلی پیش بیاد کار خاصی نمیتونید بکنید! فروشنده که گارانتی نمیده به شما.
برای من حدود 150 تومن زیر قیمت ایران درومد.

ممنون، بله کپیخور شد. تا طاهر جان رو داریم غم نداریم :)
دوبی، میدان جمال عبد الناصر.

از ایران هم بگیرید و فردا مشکلی پیش بیاد کار خاصی نمیتونید بکنید! فروشنده که گارانتی نمیده به شما.
برای من حدود 150 تومن زیر قیمت ایران درومد.

درود بر شما،

مرسی از جوابتون... من هم به خواهرم که تو دبی هست ميگم از اونجا بگيرن، اين قيمتی که شما ميدی عاليه.

ميشه دقيق اسم مغازه رو هم بگيد ؟ ممنون ميشم.

درضمن از نظر فنی ms-28 برتری داره نسبت به مدل های قديمی يا خير ؟
مرسی

کو عکس ؟
عكي كه هستش:confused:
اینطوری که خیلی تابلو هستش خوب یدونه اینتر کولر بخرین بندازین روش خیلی هم خوشکل میشه در ضمن صدای قار قور درایو رو هم نمیشنوین فقط صدای فن بگوشتون میرسه
اينجا دو مسئله هست:
1- اين رو ميشه خيلي تميز درش آورد و به شكلهاي مختلف بست
2- اين روش حداكثر 4-5 تومن يا حتي كمتر آب ميخوره در حاليكه الان اينتر كولر تقلبياش 35 تومنه

اين روش 007 جان خيلي خوبه اوني كه ميگه بريم يه اينتر كولر بگيريم خيلي فشار آوردن چون ايشون فقط صورت مسئله رو پاك كردن! ضمنا من قبلا هم گفتم اگه 1 فن درست بالاي كنسول و كنار هارد قرار داده بشه خيلي كمك ميكنه چون باعث سيركوله شدن هوا و در نتيجه خنك كنندگي بهتر ميشه .

بروبچ این xbox360 عکس و فیلم و آهنگ وcd و dvd هم نشون میده ، اگه نشون می ده تو هاردشم میشه ریخت ، در ضمن برنامه های تلویزیون که باهش ضبط میکنیم چند ساعت میشه ضبط کرد و تو کامپیوتر هم میشه ریخت؟

ببخشید این فن هایی که بعضی دوستان به 360 قالب می کنن(نه فنهای مخصوص 360 مثل NYKO ) باید طوری قرار بگیره که هوای گرم رو خارج کنه یا هوای سرد رو وارد کنه؟:thinking:
در ضمن NYKO کدام یک از این دو کار رو انجام میده:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or