راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال در مورد دسته : من رفتم یه دستگاه اسلیم گرفتم بعد گفتم یه دسته مشکی بهم بده گفت سفیدا بهتره و اینا تا یه سفید بهم داد .
الان این سفیده کنج نمیره با دکمه های جهتش . جریانش چیه این ؟! :دی

سلام
من یکی رو فردا میخوام بخرم فقط میخوام چندتا سوال بپرسم
1- چقدر کپی خور میشه
2- مدل 4 گیگ هست و ایا میشه هارد بهش وصل کرد و به اندازهی هارد ازش استفاده کرد؟
3 قابلیت 3d چیه و به چه دردی میخوره منظورش پخش فایلهای تری دی هست اگه داره که هیچ ولی نداره دراینده قابلیتشو داره
4-بازی های کینکت در اینده زیاد میشه فرضا اکشن هاش
با تلویزیون های عادی هم میشه بازی کرد چه فیشی میخواد تا روزی که یه ال ای دی بخرم
خب در اخر پیشنهادهای رو بهم بدید واسم کمک
با سپاس

ببخشید دوستان این ایکس باکی های اسلیم باهاشون میشه لایو بازی کرد؟(بازی های کپی رو میگم)
لایو و کپی که کلا فکر میکنم فرق میکنه با هم . لایو یعنی بتونی آنلاین بازی کنی و کپی هم یعنی بازی های کپی رو اجرا کنه.
لایو رو فکر کنم باید اکانت بگیری و یعضی بازی ها رو میشه لایو بازی کرد .
کپی خور هم میشن .

250 و 4 گیگ مربوط به فضا هستن ؟ هارد تو چه زمینه هایی میتونه به دردم بخوره ؟ قیمتاش رو هم بیزحمت بگین .:)

به نظرتون قیمت ایکس باکس ارزون میشه ؟ اگر ارزون بشه حدودا" چقدر با الان قیمتش متفاوته ؟ (قیمت الان رو هم نمیدونم)

لایو و کپی که کلا فکر میکنم فرق میکنه با هم . لایو یعنی بتونی آنلاین بازی کنی و کپی هم یعنی بازی های کپی رو اجرا کنه.
لایو رو فکر کنم باید اکانت بگیری و یعضی بازی ها رو میشه لایو بازی کرد .
کپی خور هم میشن .

منظورم اینه که میتونم با بازی های کپی لایو بازی کنم؟(اخه میگن تو اسلیم ها نمیشه)

250 و 4 گیگ مربوط به فضا هستن ؟ هارد تو چه زمینه هایی میتونه به دردم بخوره ؟ قیمتاش رو هم بیزحمت بگین .:)

بله.4 گیگ ها حافظه داخلی دارن.اما 250 گیگها هارد درایو همراهشون هست.هارد برای نصب بازی ها جهت اجرای سریعتر و دانلود بازیهای آرکید و ... کاربرد داره :) قیمت ها هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم از 510-520 شروع میشه و بالا میره ...

یه سوال در مورد دسته : من رفتم یه دستگاه اسلیم گرفتم بعد گفتم یه دسته مشکی بهم بده گفت سفیدا بهتره و اینا تا یه سفید بهم داد .
الان این سفیده کنج نمیره با دکمه های جهتش . جریانش چیه این ؟! :دی

فرقی نمی کنه...ممکنه جنسی که بهت فروخته درجه 1 نباشه.من خودم 45 تومن دادم یه دسته سفید خریدم کیفیت بدنه‌ش با پلاستیک استفاده شده داخل دمپایی هیچ فرقی نمی کرد.اما هفته پیش یه دسته خریدم کیفیتش یکی بود با دسته های همراه کنسول ها :)

فکر کنم این سوالم جاش همینجا باشه .....
از دوستان کسی پیشنهادی داره که بتونم از بدنه 250 gig محافظت کنم :| ؟ (میخوام سالمِ سالم بمونه )

کلا بدنه‌ش به شکلی هست که خش میفته روش.از دستمال عینک و این تمیز کننده های LCD و ... استفاده کن خوب هستن.البته اسپری فوم هم خوبه :)

سلام
من یکی رو فردا میخوام بخرم فقط میخوام چندتا سوال بپرسم
1- چقدر کپی خور میشه
2- مدل 4 گیگ هست و ایا میشه هارد بهش وصل کرد و به اندازهی هارد ازش استفاده کرد؟
3 قابلیت 3d چیه و به چه دردی میخوره منظورش پخش فایلهای تری دی هست اگه داره که هیچ ولی نداره دراینده قابلیتشو داره
4-بازی های کینکت در اینده زیاد میشه فرضا اکشن هاش
با تلویزیون های عادی هم میشه بازی کرد چه فیشی میخواد تا روزی که یه ال ای دی بخرم
خب در اخر پیشنهادهای رو بهم بدید واسم کمک
با سپاس

1. هزینه کپی خور بستگی به درایو و اینا داره روی اسلیم.البته بعضی فروشگاه ها کپی خور شده میفروشن :)
2. بله به مدل 4 گیگ هم میشه هارد وصل کرد :)
3. در مورد اجرای 3D این صحبت ها احتمالا در آپدیت های آینده خبری باشه ... البته هیچ چیز 100% نیست ولی خب برای رقابت با PS3 این مورد هم اضافه میشه :)
4. مطمئنا زیادتر میشه.الان بازیهایی که برای آینده تایید میشن بعضیهاشون از کینکت پشتیبانی می کنن.کلا کینکت هنوز جای کار داره :)

آقا من جوگیر کینکت و ورزش و تحرکش شدم
به نظرتون ارزش داره xbox بخرم 600 پیاده شم واسش؟

خیلی گیمر نیستم. در حد تفریح و سرگرمی فقط
نظرتون واسه دست دوم خریدنش چیه؟

یه سوال دیگه، کلا هارد xbox چه فایده ای داره؟
در مورد کینکت که فقط میشه گفت یه تحول فوق العاده هستش و اکثر کسایی که دارند ازش کاملا راضی اند. تعداد زیادی بازی هم براش اومده که فعالیت های ایروبیک توش هست و برای تحرک در عین تفریح و لذت واقعا فوق العاده هستش. برای همین خیلی از کسایی که مثل شما اصلا گیمر نبودند بهش رو آوردند.

اگر می خوای هزینه کمتری پیاده بشی دست دوم خوبه، ولی خوب اگر با طرف مقابل آشنا نباشی دست دوم همیشه خطر داره. اگر تصمیمت به دست دوم خریدن شد حتما با طرف حضوری معامله کن و ازش 3-2 روز هم مهلت تست بگیر.

هارد ایکس باکس 360 باعث میشه تجربه خیلی بهتری از بازی داشته باشین، چون می تونید بازی رو روش نصب کنید که زمان های لود رو در بازی کمتر می کنه، صدا و حرارت دستگاه رو کاهش میده، و در خیلی از بازی ها مثل Forza 3 اصلا باعث میشه بعضی قابلیت های اضافی داشته باشید موقع گیم. کلا هارد به شدت توصیه میشه.

دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره . 1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400 2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم . من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید ممنون

دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره . 1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400 2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم . من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید ممنون

هیچ بعید نیست کپی PS3 بر به مشکل بخوره..ولی 360 فعلا هیچ مشکلی نداره و خیلی راحت میتونی از سیستم لایو استفاده کنی..
در ضمن انحصاری های 360 هم دارن میان..

هیچ بعید نیست کپی PS3 بر به مشکل بخوره..ولی 360 فعلا هیچ مشکلی نداره و خیلی راحت میتونی از سیستم لایو استفاده کنی..
در ضمن انحصاری های 360 هم دارن میان..
همین الان به مشکل خورده دیگه! 2 نفر رو که میشناختم PS3 داشتند الان دارند تحقیق میکنند XBOX بگیرند!

سلام داداش
جناب من می خواستم یه ایکس باکس اسلیم بخرم اما در جریان نیستم که چه ایکس باکسی با چه درایوی بخرم که هم هک شده باشه و هم بتونم لایو بازی کنم
فقط می خواستم راهنمایی کنید که چه ایکس باکسی بخرم با این شرایط
و یه سوال دیگه داشتم
در حال حاضر ایکس باکس اسلیم با دی وی دی بازی رو میخونه یا باید مثل پی اس 3 بازی رو بریزم روی هاردش؟
و قیمتش چقدر است با کینکت و بدون کینکت
ممنون
منتظر جوابتون هستم :X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or