D.D.S
کاربر سایت
نمیدونم چرا هر وقت از این بحث ها میشه چونم شروع میکنه به خارش:thinking: .منم اون اوایل که pc رو فروخته بودم و 360 گرفته بودم زیاد از این فکرا میکردم ولی الان اینقدر با 360ام خو گرفته ام که حاضر نیستم با هیچ pc عوضش کنم:cheesygri .آخه خداییش pc مال بازی کردن نیست.
منکه حوصله ندارم برای هر بازیی که برای pc میاد باید ببینی چطور نصب میشه؟چقدر رم میخواد؟کارت گرافیکت باید چه کوفتی باشه؟
درایورش آپدیت هست؟چقدر رم داره؟gpuش چیه؟شیدر چند ساپورته؟directx چند ساپورته؟cpu چی میخواد؟با دستگیره میشه بازی کرد؟1000 تا صلوات بفرست تا نصب شه.1000 تا دیگه تا مثل آدم اجرا شه:biggrin1: وای این خارش چونه هم که دیگه ول کن نیست:thinking:
ولی کنسول سه سوته
1.یه دیسک بخر 2.بنداز تو کنسول3. بازی کن و حالشو ببر:biggrin1: قدیمی هم شد چه باک؟میفروشم .جدیدشو میگیرم
مثل ps2 که داشتم :120 خریدم و 6 ماه حال کردم و 100 فروختم
حالا هی شما بیایید و سخت افزار pc رو با 360 مقایسه کنید
:biggrin1:
منکه حوصله ندارم برای هر بازیی که برای pc میاد باید ببینی چطور نصب میشه؟چقدر رم میخواد؟کارت گرافیکت باید چه کوفتی باشه؟
درایورش آپدیت هست؟چقدر رم داره؟gpuش چیه؟شیدر چند ساپورته؟directx چند ساپورته؟cpu چی میخواد؟با دستگیره میشه بازی کرد؟1000 تا صلوات بفرست تا نصب شه.1000 تا دیگه تا مثل آدم اجرا شه:biggrin1: وای این خارش چونه هم که دیگه ول کن نیست:thinking:
ولی کنسول سه سوته
1.یه دیسک بخر 2.بنداز تو کنسول3. بازی کن و حالشو ببر:biggrin1: قدیمی هم شد چه باک؟میفروشم .جدیدشو میگیرم
حالا هی شما بیایید و سخت افزار pc رو با 360 مقایسه کنید
:biggrin1:

شاید منظورت رایتیها باشه؟اینو بدون که بیشتر بازیهای من رایتی اند و همه رو از طاهر جان گرفتم:biggrin1: (حالا خوبه که درایو ایشون سامسونگه و بقول بچه ها اون خوبست و مال من ال جیه و بقول شماها اون بده)