راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نمیدونم چرا هر وقت از این بحث ها میشه چونم شروع میکنه به خارش:thinking: .منم اون اوایل که pc رو فروخته بودم و 360 گرفته بودم زیاد از این فکرا میکردم ولی الان اینقدر با 360ام خو گرفته ام که حاضر نیستم با هیچ pc عوضش کنم:cheesygri .آخه خداییش pc مال بازی کردن نیست.;)
منکه حوصله ندارم برای هر بازیی که برای pc میاد باید ببینی چطور نصب میشه؟چقدر رم میخواد؟کارت گرافیکت باید چه کوفتی باشه؟:mad: درایورش آپدیت هست؟چقدر رم داره؟gpuش چیه؟شیدر چند ساپورته؟directx چند ساپورته؟cpu چی میخواد؟با دستگیره میشه بازی کرد؟1000 تا صلوات بفرست تا نصب شه.1000 تا دیگه تا مثل آدم اجرا شه:biggrin1: وای این خارش چونه هم که دیگه ول کن نیست:thinking: :-" ولی کنسول سه سوته :-" :-" :-" 1.یه دیسک بخر 2.بنداز تو کنسول3. بازی کن و حالشو ببر:biggrin1: قدیمی هم شد چه باک؟میفروشم .جدیدشو میگیرم:) مثل ps2 که داشتم :120 خریدم و 6 ماه حال کردم و 100 فروختم;)
حالا هی شما بیایید و سخت افزار pc رو با 360 مقایسه کنید:mad: ;) :biggrin1:

نمیدونم چرا هر وقت از این بحث ها میشه چونم شروع میکنه به خارش:thinking: .منم اون اوایل که pc رو فروخته بودم و 360 گرفته بودم زیاد از این فکرا میکردم ولی الان اینقدر با 360ام خو گرفته ام که حاضر نیستم با هیچ pc عوضش کنم:cheesygri .آخه خداییش pc مال بازی کردن نیست.;)
منکه حوصله ندارم برای هر بازیی که برای pc میاد باید ببینی چطور نصب میشه؟چقدر رم میخواد؟کارت گرافیکت باید چه کوفتی باشه؟:mad: درایورش آپدیت هست؟چقدر رم داره؟gpuش چیه؟شیدر چند ساپورته؟directx چند ساپورته؟cpu چی میخواد؟با دستگیره میشه بازی کرد؟1000 تا صلوات بفرست تا نصب شه.1000 تا دیگه تا مثل آدم اجرا شه:biggrin1: وای این خارش چونه هم که دیگه ول کن نیست:thinking: :-" ولی کنسول سه سوته :-" :-" :-" 1.یه دیسک بخر 2.بنداز تو کنسول3. بازی کن و حالشو ببر:biggrin1: قدیمی هم شد چه باک؟میفروشم .جدیدشو میگیرم:) مثل ps2 که داشتم :120 خریدم و 6 ماه حال کردم و 100 فروختم;)
حالا هی شما بیایید و سخت افزار pc رو با 360 مقایسه کنید:mad: ;) :biggrin1:
اخه نمیشه از بعضی ویژگی های pc هم گزشت مثل همین اینترنت و بازی سنتر:biggrin1:

من كه خودم قصد داشتم كامپيوتر رو بفروشم و به جاش يه كامپيوتر ديگه با گرافيك 8800 بخرم كه واسه بازي خوب باشه . قيمتشم 1300 تا 1400 مي شد
اما يه سيستم با قيمت 500 تومن و يه 360 خريدم
هم خيلي بيشتر از pc ازش راضيم
هم اون مشكلاتي رو كه دوستمون اون بالا گفت رو نداره
هم اينكه ارزونتر شد
واقعا بايد قبول كرد كه pc واسه بازي نيست
مخصوصا اينكه حتي بازي هاي استراتژيك كامپيوتر هم داره واسه 360 مياد

Gartall جون باز اومدی این بحثو درست کردی!:) می دونی که من به این بحث حساسم!

آره دقیقا وقتی alan wake در pc و 360 اومد و تفاوت گرافیکشونو دیدید متوجه می شید که Dx10 که می گن تو pc یعنی چی!

کدوم خصوصیاتش؟

خوب مسلمه کارت گرافیکی که برای کنسول ساخته می شه با کارت گرافیکی که برای pc ساخته می شه معماریشون کمی فرق داره.

یعنی dx10 تو pc خیلی بالاتر از گرافیک 360 هست ؟(پس حالا چکار کنیم )
از گرافیک
ps3 چی از اون هم بالاتره؟

HelpMe

من امروز 360 گرفتم
Ntsc-j only for japan با 5تا بازي مال 29/11/2006 با يه تبديل برق 515000 تومان

2تا سوال

1.در بازي NFS Carbon قسمت اول بازي كه انجام مي شه موقع شروع ميگه يا بازيتون كثيف يا خراب.

2.موقع بازي fifa بعضي وقت ها يه لحظه صدا قطع مي شه كوتاه بعد dvd دروبار با درايور لود مي شه و مياد در موقع تعويض ها هم همينطور اشكال از درايور يا بازيهاش؟؟؟

درايورشم sumsung

در ضمن توي pack من بجاي هدست كنترل هست و محتويات كه روي جعبش كشيده هم همينو نشون مي ده؟؟؟؟!!!!!

از گرافیک
ِ
بله dx10 فقط مال pc هست و گرافیک بازی هایی که با dx10 ساخته می شوند از کنسول های حاضر بالاترند! البته dx10 فعلا اولای کارشه و بازی های زیادی باهاش ساخته نشدن و اشکالشم اینه که شما باید به فرض برای اینکه بتونی از قدرت dx10 بهره ببری یه کارت گرافیک 600-700 هزار تومانی بخری که به تنهایی قیمتش از کسنول های جدید هم بیشتره!

در ضمن بحث pc در این تاپیک رو تمام کنید!

من امروز 360 گرفتم
مبارک باشه
امیدوارم از آزمایشاتتون بروی 360 در این سایت استفاده کنیم.
1.در بازي NFS Carbon قسمت اول بازي كه انجام مي شه موقع شروع ميگه يا بازيتون كثيف يا خراب.
احتمالا بازی با سرعت نامناسب رایت شده و یا دیسکش کیفیت خوبی نداره؟ مارکش چیه؟
در ضمن توي pack من بجاي هدست كنترل هست و محتويات كه روي جعبش كشيده هم همينو نشون مي ده؟؟؟؟!!!!!
هدست توی تمام ورژن های premium موجوده! یعنی روی جعبه کنسول هدست اصلا نکشیده؟ می تونی تاریخ ساخت کنسولتو ببینی؟
کنترل هم مال یسری از ورژن های ژاپنی است که شانس شما در اومده.

من امروز 360 گرفتم
Ntsc-j only for japan با 5تا بازي مال 29/11/2006 با يه تبديل برق 515000 تومان

2تا سوال

2.موقع بازي fifa بعضي وقت ها يه لحظه صدا قطع مي شه كوتاه بعد dvd دروبار با درايور لود مي شه و مياد در موقع تعويض ها هم همينطور اشكال از درايور يا بازيهاش؟؟؟

درايورشم sumsung

اشتباه کردی که j ژاپن گرفته میتونستی آسیایی بگیری که هم برق 220 هست هم headset داره و اینکه جدید تر از j ژاپنی ها هست و مشکل حرارت هم نداره و همه نوع دیسک هم راحت اجرا میکنه.

اشتباه کردی که j ژاپن گرفته میتونستی آسیایی بگیری که هم برق 220 هست هم headset داره و اینکه جدید تر از j ژاپنی ها هست و مشکل حرارت هم نداره و همه نوع دیسک هم راحت اجرا میکنه.
کی گفته ژاپن مشکل حرارتی داره؟پس چرا مال من نداره؟اصلا مشکل حرارتی چیه و به چی میگن از کجا میشه فهمید؟:confused: ;)
همه ی پرمیومها هدست دارند شاید مال ایشون هاپولی شده باشه;)
همه نوع دیسک رو ژاپنی ها اجرا نمیکنه؟یعنی چی؟:confused: :eek: شاید منظورت رایتیها باشه؟اینو بدون که بیشتر بازیهای من رایتی اند و همه رو از طاهر جان گرفتم:biggrin1: (حالا خوبه که درایو ایشون سامسونگه و بقول بچه ها اون خوبست و مال من ال جیه و بقول شماها اون بده)
تو رو خدا با این حرفاتون دیگران و به خصوص کسایی رو که میخوان کنسول بخرند دچار سردرگمی نکنید:(
بیاید باور کنیم که تمام 360 ها مثل همند.حال اگه مال یکی سوخت و مال دیگری دیسکی رو اجرا نکرد و ....,این شانسیه و مربوط به کیفیت نچندان دلچسب خط تولیدشه.(گرچه در تمام محصولات ساخت بشر همیشه یه تعدادی سوخت و سوز بوده و هست و خواهد بود.
باتشکر

آخرین ویرایش:
از گرافیک
دوست عزیز بزار خیالت رو راحت کنم PC همیشه یک قدم جلو تره از کنسول البته به این نکته هم باید توجه داشتکه در حال حاضر بازیهای 360 از PC خیلی بهترن ولی در کل PC بخاطر اینکه قابلیت آپگرید رو داره حداقل از لحاظ سخت افزاری بالاتره
اما نگران نباش چون بخاطر اطلاع دقیق سازندگان بازی از سخت افزار کنسول بازیهاش از کیفیت بالاتری برخوردارن در حالی که برای بدست اوردن اون کیفیت در PC باید هر سه ماه 700-600 تومن پیاده شی;)
و این رو بدون برای گیم هیچی کنسول نمیشه :biggrin1:

بله بله .
اما من نميدونم چرا شركت سازنده خود alanwake گفته بود فرقي در گرافيك بين xbox360 و pc نخواهد بود و اگه باشه جزئي خواهد بود .فقط منبع نخواه كه اصلا نميشه خبر چند ماه پيش را پيدا كرد ولي اگه اشتباه نكنم اين حرف من يكي قبلا در تاپيك اخبار كنسولها اونم از منبع خيلي معتبر گذاشته شده بود .
.
همونطوری که کارمک قبل از اینکه نسخه ایکس باکس DOOM3 بیاد گفت آره گرافیکشون فرقی نداره ( PC و Xbox ) ، کپی همدیگن .. بعد هر ننه قمبری میشست بازی میکرد فرق گرافیک رو کاملا حس میکرد !!

ِ
مبارک باشه
امیدوارم از آزمایشاتتون بروی 360 در این سایت استفاده کنیم.

احتمالا بازی با سرعت نامناسب رایت شده و یا دیسکش کیفیت خوبی نداره؟ مارکش چیه؟

هدست توی تمام ورژن های premium موجوده! یعنی روی جعبه کنسول هدست اصلا نکشیده؟ می تونی تاریخ ساخت کنسولتو ببینی؟
کنترل هم مال یسری از ورژن های ژاپنی است که شانس شما در اومده.

حتما
در ضمن نه روي جعبه نكشيده دقيقا مثل همند فقط اين بجاي هدست كنترل كشيده و داخلشم كنترل هست.

تاريخ ساختش هم 29/11/2006 هست.

ازين مالزي هاست no name

در مورد بازي Fifa چي اين اتفاق قطع شدن لحظه اي صدا و كندشدن بعضي اوقات كه منجر به دوباره load شدن dvd مي شه كس ديگه اس هم اين مشكل رو تجربه كرده؟

آقا من هرچی این جعبه ی 360 را نگاه کردم رجیونش را ندیدم وقط تنها فرقی که ت حالا دبدم این بوده که روی اون که فروشنده میگه گرونتره زاپنی نوشته و اون که میگهus اینگلیسی

آقا من هرچی این جعبه ی 360 را نگاه کردم رجیونش را ندیدم وقط تنها فرقی که ت حالا دبدم این بوده که روی اون که فروشنده میگه گرونتره زاپنی نوشته و اون که میگهus اینگلیسی
چطور میشه روش ننوشته باشه؟:cheesygri
در ضمن گرون تره uc هست نه us
ژاپنیه ارزون ترست

سلام دوست عزیز ببین اصلا دلیلی نداره که همه J ها مشکل حرارتی داشته باشن یا مثلا نوع دیسک هایی که اجرا می کنن متفاوت باشه و بعضی ها رو اجرا نکنن.
گرفتن یه کنسول خوب بیشتر شانسی هست. مثلا من خودم دستگام j هست و مال همون زمانی که دستگاه های 360 مشکل حرارتی داشتن ولی دستگاه من نه مشکل حرارتی داره و نه اینکه با بعضی از دیسک ها مشکل داشته باشه ! درایوش هم هیتاچیه تازه:-"

من دو سه نفر رو سراغ دارم که uc دارن با درایو سامسونگ و انقدر با دستگاهشون مشکل دارن که ازش زده شدن

شناسایی رجیون

ببین دوست عزیز تفاوت بین UC و J اینه که پشت جعبه UC قسمت بالا سمت راست داخل کادر نوشته NTSC ولی توی نسخه J نوشته NTSC-J ONLY FOR JAPAN حواست رو هم جمع کن اگه ONLY FOR JAPAN رو ننوشته بود و برقش هم 220 بود آسیایی هست و از همه مدلها تو ایران ارزونتره
امیدوارم تونسته باشم ابهاماتت رو برطرف کنم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or