راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان

من قبلا یه XBox 360 داشتم که فروختم و رفت.

الان قصد خرید یه XBox 360 دارم.بسته پرمیوم رو می خوام بخرم.به صورت قسطی.100 یا 150 هزار تومان پیش می دم و ماهی هم تا 50-60 تومان میدم.می خوام کامل با وسایلش و کپی خور باشه.

اگر از دوستان عزیز کسی یا کسانی توی کار فروش هستند به من کمک کنند و راهنمایی کنند.

مرسی

سلام دوستان

من قبلا یه XBox 360 داشتم که فروختم و رفت.

الان قصد خرید یه XBox 360 دارم.بسته پرمیوم رو می خوام بخرم.به صورت قسطی.100 یا 150 هزار تومان پیش می دم و ماهی هم تا 50-60 تومان میدم.می خوام کامل با وسایلش و کپی خور باشه.

اگر از دوستان عزیز کسی یا کسانی توی کار فروش هستند به من کمک کنند و راهنمایی کنند.

مرسی
این شماره یگانه هست زنگ بزن بهش ببین با این شرایط شما بهتون قسطی میده یا نه!

اینم شمارش : 66703648 / 66703846

ببین دوست عزیز تفاوت بین UC و J اینه که پشت جعبه UC قسمت بالا سمت راست داخل کادر نوشته NTSC ولی توی نسخه J نوشته NTSC-J ONLY FOR JAPAN حواست رو هم جمع کن اگه ONLY FOR JAPAN رو ننوشته بود و برقش هم 220 بود آسیایی هست و از همه مدلها تو ایران ارزونتره
امیدوارم تونسته باشم ابهاماتت رو برطرف کنم.;)

نه نتونستی ابهامات روبرطرف کنی!!!
حالا ببینم به نظر شما only for japan بهتره یا این j/asia ها که پیکسل می فروشه؟:confused:

بابا 999999999999999999 پست دادید ما هنوز نفهمیدیم only for japan بگیریم یا asia؟

آخرین ویرایش:
الان قیمت یه کنسول j(پرمیوم) با یک فن اضافی بدون هیچ بازی به طور متوسط چقدر هست؟
uc با فن چقدر هست؟
در ضمن یه فروشگاه با انصاف توی تهران بگین می خوام از اصفهان بیام تهران بخرم ؟

الان قیمت یه کنسول j(پرمیوم) با یک فن اضافی بدون هیچ بازی به طور متوسط چقدر هست؟
uc با فن چقدر هست؟
در ضمن یه فروشگاه با انصاف توی تهران بگین می خوام از اصفهان بیام تهران بخرم ؟
سلام
فن که 30 - 35 هست و خودش هم 450 - 480 !
از پیکسل بگیر فروشگاه خوبیه و همه هم ازش راضین

ادرس پیکسلو میشه بدی- در ضمن چرا uc ا 30 تومن از j گرونتره
چون الکی تو دهن ملت جا افتاده بازیهای uc بیشتره البته یه زمانی بود ولی الان دیگه نه!

تلفن : 88286064
email : info@pixel385.com
آدرس : تهران , خیابان گیشا (نصر) , بازار بزرگ نصر
طبقه همکف , ورودی A6 ( شهید جواد فاضل جنوبی ) پلاک 385
http://www.pixel385.com/contact.htm​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or