راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اين مشكل رو من هم داشتم وربطي به هاردنداره.همونجا كه ميگه هارد رو انتخاب كن چند بار پشت سرهم هارد رو انتخاب كن بعد چند بار ميشناستش.اگه تونستي هاردت رو باز كن و دوباره ببند من اينكار رو كردم بعد يه مدتي درست شد:confused:
خیلی خیلی ممنون از پاسخت :love:
یعنی وقتی کنسول روشنه و تو بازیم هاردو در بیارم یا کنسولو خاموشش کنم و این کارو انجام بدم :confused: :-"

Emin3mzizou جان اسمت یادم رفت ! بگو راحتتر باشم ! :biggrin1:
منم همین مشکلو داشتم .
چند تا از آهنگهای توی هارد رو پاک کردم درست شد !
البته قاعدتا نباید اینجوری باشه

پیکسل گرون میده تازه ASIA داره .
من یک دستگاه می خواهم که بتونه همه ی J ها رو اجرا کنه.
از کجا بخرم؟confused: :: :(( :((

در ضمن من تلویزیون 21 تخت دارم کیفیت توش خیلی میاد پایین؟:confused:

دسته های بیسیم رو چجوری باید شارژ کرد؟

من نمی خواهم به LIVE وصل بشم یک CORE با یک مموری بخرم چطوره؟

ممنون لطفا کمک کنید.

آخرین ویرایش:
سلام میشه با کابل اترنت رو کنسول آهنگ یا تریلر ریخت ؟ یا فقط با سی دی ممکنه؟

ویرایش:می دونم این سوال جاش اینجا نبود ولی تاپیکی در مورد مشکلات کنیول ندیدم ولی یه سوال دیگه !
چجوری کلا به پی سی کانکت شم ! تست مدیا کانکشن رو میزنم سر ای پی آدرس فیلد میزنه نمی دونم مشکل از چیه...کمک کنین لطفا
(کنسولمو امروز گرفتم واسه همین یکم ناواردم)

آخرین ویرایش:
کسی می دونه چه طوری می شه از روی دی وی دی یا ام پی تری پلیر روی هارد آهنگ ریخت؟؟؟

گیم خوب الانه ها چیا اومده؟ (من یه مدت بود (2-3 ماه) نبودم به خاطر همین یه خورده بی خبرم)

ویرایش:می دونم این سوال جاش اینجا نبود ولی تاپیکی در مورد مشکلات کنیول ندیدم ولی یه سوال دیگه !
چجوری کلا به پی سی کانکت شم ! تست مدیا کانکشن رو میزنم سر ای پی آدرس فیلد میزنه نمی دونم مشکل از چیه...کمک کنین لطفا
(کنسولمو امروز گرفتم واسه همین یکم ناواردم)

همه چیز درباره ی XBOX Live

HTML:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=1335&page=1

1- میگم این گرافیک 360 الان معادل چه گرافیکی از کامپیوتر هست و همچنین سی پیو اش؟
یعنی در حدی هست که تا 2-3 سال دیگه بتونه بازیهای نسل جدید رو بکشونه؟
2- یکی دیگه هم اینکه این ترانس های صنعتی 110 به220 مخصوص به خود ایکس باکس هست یا فرق نمیکنه از چه مغازه ای بخریم (مثلا از مغازه های برقی)

1- میگم این گرافیک 360 الان معادل چه گرافیکی از کامپیوتر هست و همچنین سی پیو اش؟

2- یکی دیگه هم اینکه این ترانس های صنعتی 110 به220 مخصوص به خود ایکس باکس هست یا فرق نمیکنه از چه مغازه ای بخریم (مثلا از مغازه های برقی)

مطمئن باش که میکشه گرافیک اون بر مبنای ATI R580 ساخته شده
ترانس خاصی مخصوص 360 نداریم میتونی از همون مغازه ها بخری فرقی نمیکنه;)

سيپيش که 3 هسته آی ....گرافيکشم میشه گفت کارتهای جديد r600 شرکت ati که داره
میآد بيرون رو میشه با گرافيک 360 مقايسه کرد

r600 dx 10 هستش.اصلا قابل مقایسه با زنوس نیست.زنوس نسبت به r600 خیلی ضعیفه.
زنوس بر مبنای اگه اشتباه نکنم r520 ساخته شده.
ولی از نظر قدرت این کنسول به صورتی هست که تا 3-4 سال دیگه کم نیاره و اون به علت یکسان بودن سخت افزارش هست که باعث میشه برنامه نویسی روی یه سخت افزار انجام بشه و نهایت قدرتو ازش کشید

بچه ها من یک سئوالی داشتم. آیا می شه بدون وصل شدن به لایو برای دشبورد تم دانلود کرد؟
سئوال بعدی من هم اینه که آپگرید کردن دشبورد برای کپی خونیه دستگاه مشکلی رو ایجاد نمی کنه؟
:love:

بچه ها من یک سئوالی داشتم. آیا می شه بدون وصل شدن به لایو برای دشبورد تم دانلود کرد؟
سئوال بعدی من هم اینه که آپگرید کردن دشبورد برای کپی خونیه دستگاه مشکلی رو ایجاد نمی کنه؟
:love:

اگرم بشه شما به مایروسافت ÷وینت نیازمندین.
نه مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or