SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
خیلی خیلی ممنون از پاسختاين مشكل رو من هم داشتم وربطي به هاردنداره.همونجا كه ميگه هارد رو انتخاب كن چند بار پشت سرهم هارد رو انتخاب كن بعد چند بار ميشناستش.اگه تونستي هاردت رو باز كن و دوباره ببند من اينكار رو كردم بعد يه مدتي درست شد:confused:

ویرایش:می دونم این سوال جاش اینجا نبود ولی تاپیکی در مورد مشکلات کنیول ندیدم ولی یه سوال دیگه !
چجوری کلا به پی سی کانکت شم ! تست مدیا کانکشن رو میزنم سر ای پی آدرس فیلد میزنه نمی دونم مشکل از چیه...کمک کنین لطفا
(کنسولمو امروز گرفتم واسه همین یکم ناواردم)
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=1335&page=1
1- میگم این گرافیک 360 الان معادل چه گرافیکی از کامپیوتر هست و همچنین سی پیو اش؟
یعنی در حدی هست که تا 2-3 سال دیگه بتونه بازیهای نسل جدید رو بکشونه؟
2- یکی دیگه هم اینکه این ترانس های صنعتی 110 به220 مخصوص به خود ایکس باکس هست یا فرق نمیکنه از چه مغازه ای بخریم (مثلا از مغازه های برقی)

1- میگم این گرافیک 360 الان معادل چه گرافیکی از کامپیوتر هست و همچنین سی پیو اش؟
یعنی در حدی هست که تا 2-3 سال دیگه بتونه بازیهای نسل جدید رو بکشونه؟
2- یکی دیگه هم اینکه این ترانس های صنعتی 110 به220 مخصوص به خود ایکس باکس هست یا فرق نمیکنه از چه مغازه ای بخریم (مثلا از مغازه های برقی)

بچه ها من یک سئوالی داشتم. آیا می شه بدون وصل شدن به لایو برای دشبورد تم دانلود کرد؟
سئوال بعدی من هم اینه که آپگرید کردن دشبورد برای کپی خونیه دستگاه مشکلی رو ایجاد نمی کنه؟
![]()