راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا سلام من یک کمک فوری میخوام من الن تو شیراز یک ps3 20 gig 600 'بدون بازی گیرم اومده و همچنین یک 360 (j)که میگه با تبدیل و همه چیز 480 بازی هاش هم 6 تومن اگر میشه لطفا سریع جواب بدین چون میخواهم چهرشنبه شب بخرم بسیار ممنون میشم راستی طرف میگه الان همه دیگه دارن (j) میخرن و ntsc us میگه ارزون تره اگر میشه لطفا زود باشین تا بابام نظرش بر نگشته

Emin3mzizou جان اسمت یادم رفت ! بگو راحتتر باشم ! :biggrin1:
منم همین مشکلو داشتم .
چند تا از آهنگهای توی هارد رو پاک کردم درست شد !
البته قاعدتا نباید اینجوری باشه

امین هستم Sam جان :biggrin1:
واقعا ازت متشکرم :love: یکی از اهنگای هاردو پاک کردم مشکلم حل شد ;)
ولی واقعا مشکل مسخره ای بود . چند روز مارو گذاشته بود سر کار :cool: :cool:

آقا سلام من یک کمک فوری میخوام من الن تو شیراز یک ps3 20 gig 600 'بدون بازی گیرم اومده و همچنین یک 360 (j)که میگه با تبدیل و همه چیز 480 بازی هاش هم 6 تومن اگر میشه لطفا سریع جواب بدین چون میخواهم چهرشنبه شب بخرم بسیار ممنون میشم راستی طرف میگه الان همه دیگه دارن (j) میخرن و ntsc us میگه ارزون تره اگر میشه لطفا زود باشین تا بابام نظرش بر نگشته

UC 400 $
J 370 $
قيمت خارج از ايرانش اينه پس J گرون تر از UC نيست!
ولي فرقي نداره اگر ميخواي J بخر ;)

r600 dx 10 هستش.اصلا قابل مقایسه با زنوس نیست.زنوس نسبت به r600 خیلی ضعیفه.
زنوس بر مبنای اگه اشتباه نکنم r520 ساخته شده.
ولی از نظر قدرت این کنسول به صورتی هست که تا 3-4 سال دیگه کم نیاره و اون به علت یکسان بودن سخت افزارش هست که باعث میشه برنامه نویسی روی یه سخت افزار انجام بشه و نهایت قدرتو ازش کشید

نخير عزيزم شما دارين اشتباه ميكنين .مقايسه xenos با سري r520 بسيار خنده دار هست كافي كمي بين دو تا مقايسه انجام بدي !!! در ضمن بعضي خصوصيات xenos هنوز هم در كارت گرافيكهاي جديد ati استفاده نشده پس !!!!!!! كلا نه ميتوني بگي r580 يا r600 يا r800 !!

كلا نميشه كلمه سري را در xenos يا هر gpu به كاربرده شده در كنسولها به كاربرد .

فقط كافي يه بازي مثل gears of war را در xbox360 ديد تا بشه نتيجه گرفت كه r520 نيست يا بازي alanwake وgears of war 2 را ديد تا نتيجه گرفت r580 نيست !!!

كلا استفاده ي سري ممنوع;) :biggrin1:

ميگم من ديروز كه رفته بودم بازار ديدم بازيه sillent hill رو براي 360 داشت روشم نوشته بود only for xbox360 بازيشم از اونايي بود كه شادي ميزنه ميگم اصلا چنين چيزي اومده؟

سلام دوستان میدونم که نباید این سوال رو اینجا مطرح کنم ولی چاره ای نیست ببخشید من پی اس پیم موقع ابگرد کردن باتریش رو در اوردم حالا دیگه رو شن نمیشه ایا درست میشه یا نه کدوم مغازه درستش میکنم باز هم معذرت میخوام که این سوال رو اینجا مطرح کردم خیلی واجبه اگه کسی جواب بده ممنو ن میشم

میگم من میخوام بخرم اگه میشه یه جای خوب تو شیراز بهم معرفی کنین که بشه قسطی هم خرید
حتما برین تو سایتی که تو امضام هست ثبت نام کنین (با دیدن هر تبلیغ 100 ریال بگیرید)حتما ثبت نام کنین

سلام دوستان میدونم که نباید این سوال رو اینجا مطرح کنم ولی چاره ای نیست ببخشید من پی اس پیم موقع ابگرد کردن باتریش رو در اوردم حالا دیگه رو شن نمیشه ایا درست میشه یا نه کدوم مغازه درستش میکنم باز هم معذرت میخوام که این سوال رو اینجا مطرح کردم خیلی واجبه اگه کسی جواب بده ممنو ن میشم

به نظر میاد که بیریک شده . یا ببر فروشگاه شادی یا پیکسل.

Gartall جون باز اومدی این بحثو درست کردی!:) می دونی که من به این بحث حساسم!
alanwake
آره دقیقا وقتی alan wake در pc و 360 اومد و تفاوت گرافیکشونو دیدید متوجه می شید که Dx10 که می گن تو pc یعنی چی!
در ضمن بعضي خصوصيات xenos هنوز هم در كارت گرافيكهاي جديد ati استفاده نشده پس !!!!!!!
کدوم خصوصیاتش؟

خوب مسلمه کارت گرافیکی که برای کنسول ساخته می شه با کارت گرافیکی که برای pc ساخته می شه معماریشون کمی فرق داره.

سوالات و مشکلات در مورد PSP

HTML:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=1891

Gartall جون باز اومدی این بحثو درست کردی!:) می دونی که من به این بحث حساسم!

آره دقیقا وقتی alan wake در pc و 360 اومد و تفاوت گرافیکشونو دیدید متوجه می شید که Dx10 که می گن تو pc یعنی چی!

کدوم خصوصیاتش؟

خوب مسلمه کارت گرافیکی که برای کنسول ساخته می شه با کارت گرافیکی که برای pc ساخته می شه معماریشون کمی فرق داره.

بله بله .
اما من نميدونم چرا شركت سازنده خود alanwake گفته بود فرقي در گرافيك بين xbox360 و pc نخواهد بود و اگه باشه جزئي خواهد بود .فقط منبع نخواه كه اصلا نميشه خبر چند ماه پيش را پيدا كرد ولي اگه اشتباه نكنم اين حرف من يكي قبلا در تاپيك اخبار كنسولها اونم از منبع خيلي معتبر گذاشته شده بود .

در مورد دوم هم فرق gpu كنسول و pc هميشه هست ولي از يه تعريفي خودتون ميخواييد منومحكوم كنيد از يه طرف هم مياد ميگين تفاوت وجود داره !!

سوم اينكه من نگفتم كه gpu كنسول xbox360 از directx10 استفاده ميكنه . يه بار گفتم كه اونم براي هفت پشتم بسته .پس اشتباه نكن .

من فقط گفتم كه از سري r520 نيست كه كاملا مشخصه و اگه باشه هم از سري r580 هست كه خيلي ها فكر كنم با نظر منموافق باشه .
در ضمن اشكان جان اگه توخيلي از سايتها بري نوشتن كه قراره خصوصيات xenos در سري جديد r600 استفاده بشه .ولي كاملا واضحه كه خيلي از خصوصيات r600 هم هست كه در xenos نيست . پس ميشه نتيجه گرفت gpu كنسول xbox360 مابين سري r500 وr600 هست .

آخرین ویرایش:
آقا سلام من یک کمک فوری میخوام من الن تو شیراز یک ps3 20 gig 600 'بدون بازی گیرم اومده و همچنین یک 360 (j)که میگه با تبدیل و همه چیز 480 بازی هاش هم 6 تومن اگر میشه لطفا سریع جواب بدین چون میخواهم چهرشنبه شب بخرم بسیار ممنون میشم راستی طرف میگه الان همه دیگه دارن (j) میخرن و ntsc us میگه ارزون تره اگر میشه لطفا زود باشین تا بابام نظرش بر نگشته آقا من خودم بد رقم ps3میخوام ولی این قضییه بازیهاش یکم بد هست راستی به نظرتون اگر یک 20gig بخرم و بعد یک هارد ساتا بخرم میتونم یک 80 gig روش بندازم یا نه اگر میشه راهنمایی کنید در ضمن من hd ندارم و با تلوزیون flatron 24 میخواهم بازی کنم اگر میشه توضیح خوب بدین دوستانی که با هردو بازی کردن بگن که گرافیک فرقی داره یا نه اخه یک جورایی با گرافیک resistans حال نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or