راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام یکی به من کمک کنه من دیونه شدم اخه من ایکس باکس خریدم بعد تو این سایت هر چی جستجو میکنم اخرش هم نفهمیدم که ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن 3یکی به من یه حرف راست بگه تا ما هم بدونیم کدومش بهتره که اگه سونی خوبه پول جمع کنم اونم بخرم :angry: :baby: :cursing: :ranting: :no: :discussion: :weightlift: :censored: :hurted1: :wallbash:

با سلام یکی به من کمک کنه من دیونه شدم اخه من ایکس باکس خریدم بعد تو این سایت هر چی جستجو میکنم اخرش هم نفهمیدم که ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن 3یکی به من یه حرف راست بگه تا ما هم بدونیم کدومش بهتره که اگه سونی خوبه پول جمع کنم اونم بخرم :angry: :baby: :cursing: :ranting: :no: :discussion: :weightlift: :censored: :hurted1: :wallbash:
ای بابا !این همه قصه خوندن تو این سایت ,آخرش شما میگی لیلی زن بود یا مرد؟:eek: :cheesygri
ول کن این بهتر بودنو :mad: با هر کدوم حال میکنی همون خوبه;)

سلام دوستان اگه کسی هست که نینجا گایدن رو با درایو هیتاچی انجام داده به من هم اطلاع بده که اگه میشه من سفارش بدم اقا طاهر هم که گفتند میشه بازی رو انجام داد

سلام دوستان اگه کسی هست که نینجا گایدن رو با درایو هیتاچی انجام داده به من هم اطلاع بده که اگه میشه من سفارش بدم اقا طاهر هم که گفتند میشه بازی رو انجام داد
طاهر جان خودش از صاحبان فروشگاه nextgen.ir هست در ضمن هیچ وقت الکی حرف نمی زنه و شما می تونی حرف ایشونو چشم بسته قبول کنی! اگه خواهان این بازی هستی به همون nextgen سفارش بده تا برات بفرستن.

امین دستگاه نداره استاد . ولی از بس اسپمه همه جا میره و تو همه کار اوستاست.

امید جون با من بدبخت چیکار داری؟:) چند وقته خیلی گیر میدی;)
خب بده که در مورد 360 چیزی میدونم با اینکه ندارمش؟!

1- الان اگر یه ایکس باکس بخرم کابلی توش هست که به تلوزیون معمولی و مانیتور وصل بشه؟
2- کیفیت تو یه مانیتور ال جی 15 اینچ ماله 7 ساله پیش بهتره یا تو یه تلوزیون سونی معمولی

1- الان اگر یه ایکس باکس بخرم کابلی توش هست که به تلوزیون معمولی و مانیتور وصل بشه؟
2- کیفیت تو یه مانیتور ال جی 15 اینچ ماله 7 ساله پیش بهتره یا تو یه تلوزیون سونی معمولی
کابلی هست که به تلوزیون وصل شه ولی کابلی نیست که به مانیتور وصل بشه;) باید واسش بخری که اسمش vga cable هست که ارزون هم هست!

فکر کنم تو مانیتورت:)

با سلام

1- آیا میشه xbox را به مانیتور وصل کرد ؟
2- برای این کار چه وسایلی لازم دارم ؟
3- برای من که یک عمر با موس وکیبورد بازی کردم کار با دسته راحته؟ منظورم اینه که شما با دسته مشکلی ندارید؟
4-و چه مدت طول میکشه که به دسته عادت کنم؟
5- یه سوال بی ربط هم دارم، چطور میتونم در کنار پستم عکس هم بزنم ؟:confused: :confused: :confused:

با سلام

1- آیا میشه xbox را به مانیتور وصل کرد ؟
2- برای این کار چه وسایلی لازم دارم ؟
3- برای من که یک عمر با موس وکیبورد بازی کردم کار با دسته راحته؟ منظورم اینه که شما با دسته مشکلی ندارید؟
4-و چه مدت طول میکشه که به دسته عادت کنم؟
5- یه سوال بی ربط هم دارم، چطور میتونم در کنار پستم عکس هم بزنم ؟:confused: :confused: :confused:
1)اره میشه
2)با کابلی به اسم کابل VGA
3)من که ندارم میگن مشکلی نخواهیم داشت
4)؟!
5)از بالای صفحه به قسمت تنظیمات کاربر برو و بعدش در سمت راست ویرایش اواتور رو بزن...

طاهر جان خودش از صاحبان فروشگاه nextgen.ir هست در ضمن هیچ وقت الکی حرف نمی زنه و شما می تونی حرف ایشونو چشم بسته قبول کنی! اگه خواهان این بازی هستی به همون nextgen سفارش بده تا برات بفرستن.

دوست عزیز من که نگفتم اقا طاهر الکی میگه من خودم میدونم اقا طاهر یکی از صاحبان nextgenهستش و من سوالم این بود که ایا کسی بازی رو رو هیتاچی انجام داده یا نه :mad:

خسته شدم از بس که این مطالب رو خوندم
دوستان یکی به من بگه این سری جدید 360 که میگن 120 گیگ هارد داره و پورت Hdmi
کی به بازار میاد ایا تا تابستون میاد که صبر کنم اونموقع بگیرم
یا ارزش نداره خلاصه موندم چه کار کنم
بعدش اگه بخواهیم یه 360 بگیریم کل لوازم و چیزایی که باید با اون بگیریم
چه مواردی هستند و روی هم چقدر هزینه داره با 5 تا بازی خوب
و اینکه چرا الان دیگه بازی توپی برا 360 نیومده
بیشتر ماههای نوامبر و مارس بازی های خوب میاد
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن