با سلام
من چند وقتی هست تصمیم به خرید این کنسول گرفته ام اما سوالاتی هست که باید جوابش را بدانم. تاپیک سوالات هم خواندم و این سوالها توش نبود.
لطفا هر سوال را با شماره اش جواب دهید
1- بازیهای X360 بیشتر برای چه ریجنی هست؟
2- ارزان ترین بازیهای X360 چند و کجا؟
3- آیا دسته های بی سیم خوب هست یا نه؟
4- آیا من می توانم با تلوزیون های بسیار معمولی با این کنسول بازی کنم؟
5- آیا سیوهایی که مخصوص بازیهای X360 تو اینترنت هست را می توانم برای X360 استفاده کنم؟
6- این کنسول و بازیهایش را از کجا تهیه کنم؟
7- می دونم ریجن زیاد چیز مهمی نیست ولی کدام بهتر هست؟ J یا UC ؟ (از دید بیشتر بودن بازی)
8- بازی Xbox قیمتش چند هست و لیست بازیهاش که روی 360 اجرا می شوند را می خوام ، ؟
9- آیا این کنسول با برق ما کار می کند؟ اگر کار نمی کند باید چه کنم؟
10- من حدود 8 سال هست که بازیباز مخصوص PC هستم و حتی یک بار هم دسته X360 را دستم نگرفته ام ، کسی هست بازیهای اول شخص اکشن را با دسته به من یاد بدهد؟ یعنی چگونه دسته را بگیرم و با چه انگشت هایی چه دکمه ایی را بزنم؟
11- یک سایت برای معرفی جدیدترین بازیهای این کنسول در ایران را بهم معرفی کنید؟
12- اگر یک لیست کامل از بازیهای 2006 این کنسول دارید حتما حتما بهم بدهید ممنون می شوم
این بود سوالهای من ، من بسیار مبتدی هستم اگر پیشنهادی یا.... دارید لطفا بهم بگید راستی اگر سایت یا وبلاگ و.... مخصوص X360 که ایرانی باشد را بهم معرفی کنید.
موفق باشید
1- بازیهای X360 بیشتر برای چه ریجنی هست؟
J و UC بیشتر تعدا بازی رو دارن که تعداشون مساویه!!
ارزون ترین جا فعلا MAXGAME هست!!2- ارزان ترین بازیهای X360 چند و کجا؟
3- آیا دسته های بی سیم خوب هست یا نه؟
میگن خوبه!!
4- آیا من می توانم با تلوزیون های بسیار معمولی با این کنسول بازی کنم؟
بله میتونی
5- آیا سیوهایی که مخصوص بازیهای X360 تو اینترنت هست را می توانم برای X360 استفاده کنم؟
اطلاعی ندارم و ندیدم جایی سیو بازیهای 360 بزاره
ولی شایدم باشه

6- این کنسول و بازیهایش را از کجا تهیه کنم؟
مغازه های مختلفی هست مثل داتکام , شادی , یگانه , ....
بازی هاش رو هم همونا میفروشن
7
- می دونم ریجن زیاد چیز مهمی نیست ولی کدام بهتر هست؟ J یا UC ؟ (از دید بیشتر بودن بازی)
الان دیگه فرقی نداره...
بازیهاش مساوین
8- بازی Xbox قیمتش چند هست و لیست بازیهاش که روی 360 اجرا می شوند را می خوام ، ؟
قیمتش بستگی به درایو 360 داره اگه سامسونگ باشه میشه بازی ها رو روی DVD5 رایت کرد و این طوری ارزون تر میشه ولی اگه درایوت هیتاچی باشه بازی ها رو باید روی DVD9 رایت کرد که قیمتش گرون میشه و میشه در حد بازیهای 360
9- آیا این کنسول با برق ما کار می کند؟ اگر کار نمی کند باید چه کنم؟
با برق ایران کار میکنه ولی یه سری هستن که باید براش ترانس بخری که به برق ایران بخرن
10- من حدود 8 سال هست که بازیباز مخصوص PC هستم و حتی یک بار هم دسته X360 را دستم نگرفته ام ، کسی هست بازیهای اول شخص اکشن را با دسته به من یاد بدهد؟ یعنی چگونه دسته را بگیرم و با چه انگشت هایی چه دکمه ایی را بزنم؟
بستگی به بازیت داره...
11- یک سایت برای معرفی جدیدترین بازیهای این کنسول در ایران را بهم معرفی کنید؟
www.nextgen.ir
www.wesgame.ir
12- اگر یک لیست کامل از بازیهای 2006 این کنسول دارید حتما حتما بهم بدهید ممنون می شوم
برو تو سایت اولی که دادم به جز چندتای اخر همشون ماله 2006 هست