راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مدل مانیتور 57i هست

در ضمن می خواستم ببینم ایکس باکس با چه کابلی به ال سی دی وصل میشه؟

سلام
من زیاد تو کاره روزلوشن 360 وارد نیستم ماکزیمم رزولوشنی که مانیتور شما ساپورت میکنه 1280x1024 هست!
فکر کنم طاهر یا کسه دیگه ای بتونه دقیقش رو بهت بگه!
http://www.epinions.com/S0559166-Studioworks_57I

با همون vga میشه به lcd هم وصل کرد...

خسته شدم از بس که این مطالب رو خوندم
دوستان یکی به من بگه این سری جدید 360 که میگن 120 گیگ هارد داره و پورت Hdmi
کی به بازار میاد ایا تا تابستون میاد که صبر کنم اونموقع بگیرم
یا ارزش نداره خلاصه موندم چه کار کنم

مثل اینکه هنوز معلوم نشده...
بعدش اگه بخواهیم یه 360 بگیریم کل لوازم و چیزایی که باید با اون بگیریم
چه مواردی هستند و روی هم چقدر هزینه داره با 5 تا بازی خوب
و اینکه چرا الان دیگه بازی توپی برا 360 نیومده
بیشتر ماههای نوامبر و مارس بازی های خوب میاد
مرسی

بازیش که الان بین 5 تا 8 تومن هست!
در کل به لوازم جانبی خاصی احتیاج نداری مگه اینکه خودت بخوای مثلا به مانیتور وصل کنی که باید واسش کابل vga بخری یا اینتر کولر بخری یا ...;)

مگه بازیهاشو میشه تو هاردش setup کرد؟

خیر

مدل مانیتور 57i هست

در ضمن می خواستم ببینم ایکس باکس با چه کابلی به ال سی دی وصل میشه؟
دوست عزیز، شما اگه تلویزیونتون سونی فلت باشه و حتی 21 اینچ هم باشه، به نظر من کیفیت و لذت بازی کردن در اون خیلی بیشتر از بازی کردن تو یک مانیتور 15 اینچ غیر فلت هست. شاید تو مانیتور از فاصله نزدیک جزئیات بیشتری رو بگیرید ولی مطمئن باشید که کوچیک بودن تصویر (15 اینچ برای بازی کردن با 360 یعنی هیچ) اذیتتون میکنه.
موفق باشید

دوست عزیز من که نگفتم اقا طاهر الکی میگه من خودم میدونم اقا طاهر یکی از صاحبان nextgenهستش و من سوالم این بود که ایا کسی بازی رو رو هیتاچی انجام داده یا نه

دوست عزیز، آقا اشکان خودشون درایو هیتاچی دارن و همین بازی Ninja Gaiden Black رو روی DVD9 با کنسول خودشون بازی کردن !

دوست عزیز من که نگفتم اقا طاهر الکی میگه من خودم میدونم اقا طاهر یکی از صاحبان nextgenهستش و من سوالم این بود که ایا کسی بازی رو رو هیتاچی انجام داده یا نه :mad:
من خودم این بازی رو دارم و بدون هیچ مشکلی دارم روی lg/hitachi بازی می کنم.

با سلام دوباره خدمت بروبچز bazicenter. بازهم چند تا سوال داشتم.
چه مدت طول میکشه به دسته عادت کنم؟ ومیشه مثل کامپیوتر سریع عکس العمل نشون داد؟
آخه من همیشه میترسم بخرم و بعد به خاطر دسته پشیمون بشم. بعد این کابل vga قیمت اصل و تقلبی اش چقدره؟ xbox به کامپیوتر وصل بشه بهتره یا تلویزیون (معمولی) ؟
در ضمن از عضویت در این سایت بسیار خوشحالم.:love: :love: :love:

عادت کردن بستگی به خودت داره ولی بهترین کنترل موس و
کیبرد هست ولی دلیل براین نیست که کنترل 360 بده
مطمعن باش که به خاطر دسته نه تو و نه هیچکس دیگه پشیمون نمی شه
اصلش 65 تومن متغییر هست. تقلبیش هم از25 تومن تا 40-50 تومن
اگه به مانیتور وصل کنی رزولیشن بیشتری رو ساپورت میکنه
ما هم خوشحالیم:p

نه هارد واسه اینه که اهنگ بریزی و فک کنم از net دمو دانلود کنی

آخه من شنیدم که یه چیزی حدود 10-12 گیگ از فضای هارد برای کش بازیها استفاده میشه. خوب اگه درست باشه پس تکلیف core چیه؟ یعنی اینکه حداقل روی کاغذ نباید بتونه بازی رو بالا بیاره، ولی در حالیکه اینطورنیست. پس این هارد اگه برای لایو یا مثلا استوریج کلیپ و عکس و از این جور چیزا بکار بره، کلا چیز تعطیلیه و باید قیدpremium رو زد که اصلا صرف نمیکنه .

ou can’t keep a good rumor down. Just weeks after Microsoft stamped down talk that an HDMI-enabled Xbox 360, codenamed Zephyr, was in the works, the rumors are back. Retailers have confirmed that the new SKU is in their systems, set for a May 1 release for $479.99. In addition to the new video interface, the system would also pack a 120 GB hard drive into its nifty black exterior. Microsoft won’t officially confirm that such a configuration exists, but it’s interesting that so many retailers are wrong in the same way…
یکی اینو ترجمه کنه
ایا 360 جدید مشکی هست؟
اینم لینک
http://pinoyarticles.com/index.php?...vcnkvMjAwNzAyL04wNy4wMjE2LjEyMzQuNTc4OTAuaHRt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or