راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان تا آنجایی که من بصورت تجربی بهم صابت شده بهیچ وجه بازیهای 360 از هارد به عنوان کش استفاده نمیکنند دلیلش هم کاملاَ واضح هست چون مدل کور هارد ندارد واین قضیه کش 360 یه شایعه بیش نیست اما در یک مورد استفاده می کنند آنهم در مورد بازیهای xbox1 است که اگر شما هارد نداشته باشید با پیغامی مبنی بر پیدا نکردن هارد مواجه می شوید این مورد نمونه خوبی برای اثبات حرفم در یکی از بحثها هست که همونطور که قبلاَهم گفته بودم این برنامه نویسان بازی هستن که سیستم مورد نیاز برای بازی را تعیین می کنند البته نه فقط بازی بلکه هر چیز دیگری در برنامه نویسی (قابله توجه کسانیکه می خواهند در این زمینه یک مقدار اطلاعات بدست آورند)البته بدست آوردن این علم نیاز به طراحی یک بازی دارد تا شخص متوجه این قضیه شود
باز هم اگر سوالی بود در صورت امکان جواب میدهم

یه سوالی که چند وقته می خوام بپرسم و اون اینه که ایا می شه 360 را به دو تا تلویزیون وصل کرد. و در بازی های دو نفره هر کدوم با یه تلویزیون بازی کنیم.

راستی بچه ها یه چکی بکینن ببینین www.xbox-scene.com برای شما هم فیلتره؟!
آخه اینجا ( شیراز ) فیلتر شده!!!! :eek: !!!!!! :mad: !!!!!!!:evil:

ips من فیلتر کرده:eek:
واقعا خیلی مسخرست!!!!!!!!!
دارم کف میکنم:((;)
ولی امکان داره دوباره درست بشه اخه من خیلی از سایت هام فیلتر شد و بعد چند روز دوباره درست شد!

آخه من شنیدم که یه چیزی حدود 10-12 گیگ از فضای هارد برای کش بازیها استفاده میشه. خوب اگه درست باشه پس تکلیف core چیه؟ یعنی اینکه حداقل روی کاغذ نباید بتونه بازی رو بالا بیاره، ولی در حالیکه اینطورنیست. پس این هارد اگه برای لایو یا مثلا استوریج کلیپ و عکس و از این جور چیزا بکار بره، کلا چیز تعطیلیه و باید قیدpremium رو زد که اصلا صرف نمیکنه .
در مورد استفاده برخی از بازیهای کنسول 360 از هارد دیسک به عنوان Cache هیچ شایعه ای درست نشده ! این قضیه Cache کاملاً صحت داره و بازیها میتونن از هارد دیسک به عنوان Cache استفاده کنند. البته هر بازی این کار رو نمی کنه و انجام اینکار به دلخواه سازندگان بازی میتونه انجام بشه !
البته 10-12 گیگ فضای Cache نیست ! ابتدای کار که کنسول رو روشن می کنید حدود 13 گیگ فضای خالی رو هارد هست. بقیه فضا هم برای استفاده خود کنسول (مثل همین Cache و ...) استفاده شده.
در مورد اینکه سیستمهای Core هارد ندارن، این قضیه چه ربطی به Cache داره !!؟ توی کنسولهای Core چون هارد نیست در نتیجه بازی نمی تونه Cache بشه و تو سرعت لود بازی تاثیر منفی میذاره. نبودن هارد دیسک دلیل نمیشه که بازی اجرا نشه، فقط لودها رو کند تر میکنه.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
یه سوالی که چند وقته می خوام بپرسم و اون اینه که ایا می شه 360 را به دو تا تلویزیون وصل کرد. و در بازی های دو نفره هر کدوم با یه تلویزیون بازی کنیم.
اقایون محترم یکی جواب بده. در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. تاریخ ریلیز ps3 را در اروپا می خواستم. (می دونم جاش اینجا نیست اما چون باید یه جای دیگه این سوال را می پرسیدم گفتم در مصرف پست صرفه جویی کنم.)

اقایون محترم یکی جواب بده. در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. تاریخ ریلیز ps3 را در اروپا می خواستم. (می دونم جاش اینجا نیست اما چون باید یه جای دیگه این سوال را می پرسیدم گفتم در مصرف پست صرفه جویی کنم.)
خیر، نمیشه یک کنسول 360 رو به دو تا تلویزیون وصل کرد (که هر تلویزیون تصویر جدایی نشون بده).
PS3 در اروپا هم اگر اشتباه نکنم قراره در ماه مارس بفروش برسه.

عنوان نبودن هارد دیسک دلیل نمیشه که بازی اجرا نشه، فقط لودها رو کند تر میکنه.
موفق باشید

منم اتفاقا گفتم که بازی رو اجرا میکنه! اما نقش هارد 20 گیگی فقط برای لود یکم سریع زیاد توجیه پذیر نیست .به هر حال ممنونم

با سلام

من یک مشکل با xbox 360 دارم که فکر میکنم بهتره اینجا بپرسمش.
آیا امکان داره که از هارد این دستگاه به صورت یک هارد واقعی استفاده کرد؟ من تقریبا همه این دستگاه رو گشتم ولی نمیتونم جایی رو پیدا کنم که بتونم موزیک یا عکس یا هر نوع داده دیگه ای رو روی هارد ذخیره کنم. تنها کاری که امکان داره stream کردن موزیک یا ویدئو از کامپیوتره ( که البته تو همونشم چندان موفق نشدم) که گویا فقط معنیش پخش کردنش از xboxه نه ذخیره کردن رو هاردش.
اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم. حیفه یک هارد 20 گیگی اینطوری خالی بمونه...

با سلام

من یک مشکل با xbox 360 دارم که فکر میکنم بهتره اینجا بپرسمش.
آیا امکان داره که از هارد این دستگاه به صورت یک هارد واقعی استفاده کرد؟ من تقریبا همه این دستگاه رو گشتم ولی نمیتونم جایی رو پیدا کنم که بتونم موزیک یا عکس یا هر نوع داده دیگه ای رو روی هارد ذخیره کنم. تنها کاری که امکان داره stream کردن موزیک یا ویدئو از کامپیوتره ( که البته تو همونشم چندان موفق نشدم) که گویا فقط معنیش پخش کردنش از xboxه نه ذخیره کردن رو هاردش.
اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم. حیفه یک هارد 20 گیگی اینطوری خالی بمونه...

شما باید اهنگها و عکس هات رو از طریق کامپیوتر یا یه دستگاه پرتابل مثل PSP ipod با 360 Share کنی
یا اینکه اهنگهات رو بریزی روی یه CD یا DVD و اونوقت روی هارد بریزی

ببین دوست عزیز، در بعضی از بازیها مثل gow، قابلیت استفاده از LAN در بازی قرار داده شده است که اگر دو کنسول XBOX 360 را با استفاده از LAN به هم متصل کنید می توانید در دو تلویزیون جدای از هم به همراه دوستتون بازی رو انجام بدین. ولی اینکه با 1 کنسول بشه تو 2 tv بازی کرد، رو شرمنده .

لعنتیا!این xbox-scene واسه منم فیلتر شد ولی عیبی نداره...
از اینجا میتونید برین توش:biggrin1: ;)
http://linone.chost.perl.sh/proproxy/index.php?q=d3d3Lnhib3gtc2NlbmUuY29t&hl=1111101001
چند تا از جدیدترین خبر های xbox-scene
مایکروسافت رنگ مشکی hd-dvd رو هم عرضه کرد
یه update هم واسه xbmc اومده که v.1 رو به 1.1 اپدیت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or