راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی جسارت نکرد که سواد شما در چه سطحیه! مادربرد خاص یعنی چیپ ست خاص یعنی به فرض چیپستش باید حتما via باشه! در این موارد هم هیچ شکی بنده ندارم که بخواد برام بطرف بشه.

می تونم بپرسم شما چی روی dvd5 رایت کردید و درون 360 گذاشتید و اجرا شد؟

p.s: عکسی که در امضاتون گذاشتین خیلی بزرگه لطفا برش دارید.

در مورد عکس حق با شماست بروی چشم.

خدا نکنه روزی بیاد که احساس باسوادی کنم چون واقعا نیستم.

حتما حق باشماست اگه این مساله رو خودتون دیدید البته حرفتون اشتباهست اینو با دلیل می
گم ولی بحثی نمی کنم و می تونم با مدرک ثابت کنم که ربطی بین این دو نیست البته ممکن اون نرم افزار این مسیله رو پدید بیاره ولی به کنسول ربطی نداره 100%

من بازی رو روی هاردش ریختم همینطور یک فیلم کار پیچیده ای هم نبود البته اول با کمک dvdrom خودم بازیو خوندم و با دستگاه اجرا کردم (یه DDB ساده بستم).
استفاده از HDD این کنسول ها هم سادست کافیه بتونی ارتباط رو دوطرفه کنی با یه max شبه نرم افزاری.

من اگه دارم اینجا چیز می نویسم باور کنید دلیلش فقط اینه که می خوام مطلب درست گفته بشه وگرنه انقدر درگیرم که باسه خوابم وقت کم میارم.

ولی خداییش این مایکروسافت(این به ظاهر غول نرم افزاری)چرا باید یه همچین کنسولی بده بیرون که هر گوشش یه حرف و حدیث داره:mad: ما که کنسول خریدیم که از شر pc و مشکلاتش خلاص شیم و ظاهرا از چاله به ....:( یه بار داغ میکنه یه بار هنگ میکنه یه بار .....:p یکی میکه راست بزار یکی میکه تخت بزار یکی میگه فن بگیر یکی میگه j خوبه اون یکی میگه می خوبه(قافیه بود:p )
223.gif
و .....:(( اینه که میشه یه تاپیک 500 صفحه ایی که دیگه رستم باید بیاد و بخونتش
288.gif
و آخرشم اینجور شکلی میشه
293.gif
بعضی وقت میگم خوشبحال اونوقتا که ps2 داشتم .میرفتم و یه بازی میخریدم 800 تومن بی دردسر حالشو میبردم
20.gif

پاینده باشید

ولی خداییش این مایکروسافت(این به ظاهر غول نرم افزاری)چرا باید یه همچین کنسولی بده بیرون که هر گوشش یه حرف و حدیث داره:mad: ما که کنسول خریدیم که از شر pc و مشکلاتش خلاص شیم و ظاهرا از چاله به ....:( یه بار داغ میکنه یه بار هنگ میکنه یه بار .....:p یکی میکه راست بزار یکی میکه تخت بزار یکی میگه فن بگیر یکی میگه j خوبه اون یکی میگه می خوبه(قافیه بود:p )
223.gif
و .....:(( اینه که میشه یه تاپیک 500 صفحه ایی که دیگه رستم باید بیاد و بخونتش
288.gif
و آخرشم اینجور شکلی میشه
293.gif
بعضی وقت میگم خوشبحال اونوقتا که ps2 داشتم .میرفتم و یه بازی میخریدم 800 تومن بی دردسر حالشو میبردم
20.gif

پاینده باشید

واقعا حرف دلمو زدی عزیز !
اخه من موندم کنسول به این گرونی و با کلاسی باید این همه مشکلات داشته باشه ؟
خداییش درد سرش خیلی زیاد هست !
به نظر من بازی کردن با 360 این جور که معلومه یه ریسکه چون این 360 ها اصلا کیفیت ندارن ادم همش تو استرس هست که مثلا کنسول نسوزه هنگ نکنه منفجر نشه(شوخی):cheesygri
و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه !:(
خداییش من با ps1 روزی 10 ساعت با خیال راحت بازی میکردم اخ هم نمیگفت ولی حالا 360 چی ؟:-"

واقعا مایکرو غول نرم افزار جهان خجالت نمیکشه با این کنسول ساختنش !
360 دیگه واقعا شده مثل همین پیکان خودمون (یکیش هنگ میکنه یکیش درایورش خرابه یکیش اصلا به طور فابریک خرابه )
من که گیج شدم چون همچین کنسولی اونم کنسول نسل بعد باید اینجوری باشه؟

با سلام خدمت همه برای گمراه نشدن دوستان من چند مورد را به عنوان اولین وبا تجربه ترین کپی کننده 360 خدمت همه عرض می کنم

در مورد حرف شما باید بگم از نظر علمی درست است ولی از نظر عملی نه چون این دستگاه مانند هر دستگاه دیگری در ابتدا باگهای زیادی دارد ودر حال حاضر این امکان را ندارد که در مواقع لازم عکس العمل مناسب را نشان دهد برای مثال فن این دستگاه در زمان گرم شدن مثل فن cpu باید سرعت بگیرد اما اینطور نیست که خیلی بد هست که البته قابل برطرف کردن هست

دوست عزیز من نمیدونم شما چند بار تا حالا با کنسول اورجینال بازی کردی ولی با ارز پوزش تو این زمینه اطلاعاتت خیلی محدود چون دیگه الان هر کسی متوجه خوب بودن رجیون دستگاهها شده اگه تعریف از خود نباشه همه میدونن که ورژن uc را من در ایران جا انداختم تا الان هم دلیلش بارها بازگو شده

در این مورد موافقم

در این مورد باید خیلی مختصر بگم همه چیز این نیست و راهای زیادی هست در مورد دوستتون هم متاسفم واین روبگم که هر اتفاقی که بنظر شانسی بیاد بهیچ وجه شانسی نیست برای هر چیزی دلیلی وجود دارد البته در کارمن برای بقیه رو نمیدونم

در این مورد نیازی به این دستگاه نیست خود 360 ارور گیر دارد تعریف نباشه ولی من همینطوری حرف نمیزنم محض اطلاع دوستان من با کسانی در کاهام مشورت میکنم که طراحان برد حرفه هستن بطور مثال یکیشون در ژاپن در خود sony در خط تولید برد ps3 مشغول کار هست (توجه :0103 error به حلقه مرگ معروف است بیرون آمدن از این ارور تقریباَ غیر ممکن است :evil: )این ارور cpu است به احتمال زیاد بای بای cpu :cursing: :surrender :crying: :sorry: :evil1:

در این مورد دوستان خودشون آگاهند

در این مورد خود من تا حالا با این ورژن های جدید مشکلات زیادی داشتم این ورژن ها از یک چیپ امنیتی استفاده می کنند که باید در حالت sleep بروند تا کپی شوند این خطرناک ترین کار است چون با کوچکترین اشتباه chip بیدار شده ودخل درایو میاید تا دلتون بخواد سرمن اومده اونوقت دیگه کار تخصصی می شود

در این مورد اجازه بده ما تصمیم بگیریم چون اوایل همه تجربه کردن صفحات اولیه را بخون متوجه میشی که دوست من طاهر چه اتفاقی براش افتاد

دوست عزیز شما یه بار از دیسک اورجیتال 360 بصورت دستی نه با نرم افزار کپی بگیر اونوقت حتماَ جواب سوآلت را میگیری البته اگر تونستی :biggrin1: من بقیه رو نمی گم خودم رو میگم

این چیزارو لطفاَ قبلش یکم تحقیق کن

در این باره باید بگم که همه چی باهم هست بقیش رو حال ندارم بگم

در مورد شما من هیچ نظری نمیدم ولی اینوبدون توی دانشگاه آموزش کنسول نمیدن آموزش کامپیوتر ممکنه من رو همه توی سایت میشناسن و همه میدونن این کار رو تفننی میکنم چون کارم چیز دیگه ای هست در ضمن تخصص اصلیم کنسول هست
با تشکر از همه

برای شما هم خیلی احترام قایلم حتما تجربتون خیلی از من بیشتره ولی دوست عزیز شما که متخصص کنسول هستید اگه این کنسول یه کامپیوتر نیست میشه بمن بگید چیه چه سخت افزاری و چه نرم افزاری!!!!!!!!:confused:

دوست من واقعا ناراحتم که اینو می گم ولی اگه من وقت اینجا گذاشتم فقط برای جلوگیری از گمراهی که ناخواسته توسط شماها داده میشه دلایل:

1)شما حتی تعریف bug رو نمی دونی programming error which causes a malfunction چه ربطی به سخت افزار داره آخه در ضمن این دستگاه کیفیت برتر اتحادیه کامپوتر اروپا رو گرفته کاری که ویستا نتونسته هنوز بکنه می گید حرف من علمی درسته ولی عملی نه به نظرت این سیستم تست نشده؟اگه عملی نبود این کار رو می کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

2)عزیز دل من معمولا نه آمار غیر دقیق شما رو می شه ملاک قرار داد نه بازی من رو ملاک اینه که این ریجن ها حتی توی یک قطعه لاستیکی هم تفاوت ندادن یک طراحی یک شکل یک نوع گیت
نمی دونم چطور می تونید این حرفها رو بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3)خدا رو شکر:love:

4)100% دلیل داره منم همینو میگم ولی شانسیه خودت فکر کن اگه روی بدن کسی زخم بشه من یه ماده رو روی دقیقا همون نقطه متمرکز کنم بهتره یا الکی به بدنش بپاشم اصلا شاید اون زخم رو نپوشونه اگه بپوشونه با دلیل خوب شده بله!ولی شانسی حالا اینکه ممکنه توی چشمشم بریزه و کورشم کنه(امیدوارم واضح گفته باشم)

4)یه بار دیگه بخون من جایگزین این سشوار صنعتی را گفتم خوب منم جزو طراحان ایزایرانم(چه مقایسه ای):blushing: :cheesygri حق با شماست من اکثر error ها رو گفتم نه همه و با رعایت اصول دلیلی برای اینگونه اتفاقات نیست(در یک بازه مشخص که عمر دستگاه)

5)آگاهی با درست آگاه بودن خیلی فرق داره

6)chip مورد نظر شمارو من توی مدار ندیدم خیلی عجیبه هاااااااااا;)
در ضمن حرف شما در مورد sleep و رفتن چیپ داخل درایور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جریان باگ نه؟
ورژن جدیدی در کار نسیت فقط مسیله حرارتی حل شده اونم نه درست و سخت افزاری هیچ تغییر دیگه ای در کار نیست یه سر سایت ماکروسافت بزن

7)تصمیم گیری باشماست من نظرم رو می گم

8)این کار رو نمی کنم چون جوابش واضحه من گفتم شما با نرم افزار این کارو می کنید که کار درخشانی نیست من منظورم این بود که فکر کردم با روش خودتون دیکود می کنین خدا بیامرزه پدر هکرها رو.

9)مطمین باش اگه چیزی رو 100% ندونم می گم نمیدونم ولی این پیشنهاد رو به شما می کنم من مخوام بدونم با این دیسک های درخشان کپی تا حالا هیچکس نشده لنز دستگاهش از تنظیم داراد زیر فشار قرار بگیره(صدای بیشتر کند شدن جریان کار و ...)و بعد از مدتی دیگه جواب ندن حالا هرکی هر جور خودش صلاح می دونه در ضمن جز هارد و درایور بقیه اجزا تحت پرسن و در مقابل ضربه مقاوم اگه اینطور نبود که ...

10)در این باره باید بگم که همه چی باهم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

منم کارم چیز دیگه ای است در ضمن توی دانشگاه ایران هیچی یاد نمی دن منم خیلی درگیرم ولی اگه اینجام فقط بخاطر تعصب و علاقم به کامپیوتر روش حساسم دست خودم نیست

یادش بخیر یکی بود می گفت مگه notebook کامپیوتره؟؟؟؟؟:-"

بازم میگم هدف فقط اطلاع رسانیه درست بود هر کی سوال داشت یا مخالفت بنظرم بهتره دلیل منطقی بیاره و بخواد با مدرک خوشحال می شم در مورد سوال هم همینطور اگه نتونم اثبات کنم نظر شخصیم رو نمی گم
در مورد شما من هیچ نظری نمیدم و همینطور در مورد تخصصتون

من بازی رو روی هاردش ریختم
شما بازيرو روی هاردش ريختيد؟ بازيهای 360 رو که نمیشه رو هاردش ريخت و اجرا کرد !!!!:eek:
خداییش من با ps1 روزی 10 ساعت با خیال راحت بازی میکردم اخ هم نمیگفت ولی حالا 360 چی ؟
آخه ps1 که چيزی نداره بخواد خراب شه..........مثلاً کارتهای tnt 2 nvdia مدل 32 bit
رو شما زيرش آتيشم روشن کنی بازی کنی هيچيش نمیشه........تکنولوژيهای به کار رفته
تو 360 به علت اين که جديد هستند مطمئناً دارای ايراداتی هست...نه تنها 360 بلکه
تمام تکنولوژيهای روز دنيام اولش که میيان بيرون دارای اين نواقص هستند که به مرور
زمان درست میشن

واقعا حرف دلمو زدی عزیز !
اخه من موندم کنسول به این گرونی و با کلاسی باید این همه مشکلات داشته باشه ؟
خداییش درد سرش خیلی زیاد هست !
به نظر من بازی کردن با 360 این جور که معلومه یه ریسکه چون این 360 ها اصلا کیفیت ندارن ادم همش تو استرس هست که مثلا کنسول نسوزه هنگ نکنه منفجر نشه(شوخی):cheesygri
و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه !:(
خداییش من با ps1 روزی 10 ساعت با خیال راحت بازی میکردم اخ هم نمیگفت ولی حالا 360 چی ؟:-"

واقعا مایکرو غول نرم افزار جهان خجالت نمیکشه با این کنسول ساختنش !
360 دیگه واقعا شده مثل همین پیکان خودمون (یکیش هنگ میکنه یکیش درایورش خرابه یکیش اصلا به طور فابریک خرابه )
من که گیج شدم چون همچین کنسولی اونم کنسول نسل بعد باید اینجوری باشه؟

باور کنید تمام این مشکلات مال کم اطلاعیه در تمام وسایل برقی مشکل هست ولی اصلا اینطور که شما فکر می کنید نیست حرف همه رو بشنوید ولی درست قضاوت کنین کلا ما آدما موجودات عجیبی هستیم اگه الان من بگم یه os بگین همه می گن Microsoft Os در حالی که نه در مدیریت منابع نه در امنیت به گرد پای Linux نمیرسه این ماییم که این چیزهارو می سازیم هیچ DBMS نویسی یا گرافیک کار یا برنامه نوسی یا Host حرفای دیدین که با چیزی غیر از linux کار کنه؟؟؟؟

به نظر من ماکروسافت برایه مقابله با سونی وپایین اوردن قیمت کنسولش از بعضی چیز ها چشم پوشی کرده که یکیش همین کیفیت ساخت دستگاه هست شما اگه مجله بازی رایانه دی ماه رو میخوندید یه عکس از برد 360 گذاشته بود یکی هم از ps3 برد360به مراتب از برد ps3شلوغتر ولی از قطعات خاصتی استفاده نکرده بود (یه مشت سلف وخازن)
در صورتی که سونی معلوم بود که دانش مهندسی خاصتی رو به کار برده چون برد ساده اما کاملا نسل بعدی ساخته شده بود و تو اکثر جاها امتیاز سخت افزارش از 360 بیشتر بود
مثلا همبن حرارت تولیدی 360 شده یه مسله یکی میگه فن بخر عمر دستگاه زیاد میشه یکی میگه بعد از 3-4 ساعت بازی 1 ساعت استراحت بده به دستگاه ما که ps3نداریم به بینیم اونم اون جوری هست یا نه

آخرین ویرایش:
خوب بجای حشیه می خوام یه بحث خوب راه بندازم البته با اجازه:

گرما در xbox360

سیکل xbox360:
1:fetch فایل از روی HDD یا DVDROM خوانده می شود و از south brige به داخل Gpu می رود با سیستم Pci Express ===>حرارت قابل چشم پوشی(500MB/Sec W+500MB/Sec R)

2:decode توضیح نمی دم ولی ===>حرارت قابل چشم پوشی(اگه کسی خواست بگه)

3:execute یه اطلاعاتی الان توی die هست یه اطلاعاتی مستقیم از contoroll bus میاد تولید
==>3تا core 0 , 1 ,2موازی باهم پردازش میکنن و هر کدام کش خود را دارند(L1) ویک کش مشترک که 1mb shared l2 cache که با Fsb میره به Gpu =>BIU که وصله به حافظه اعمال دیگر رو انجام میده.

خوووب همه چی معلوم شد
1:به علت سیستم طراحی cpu و اشتراک بالا بین 3 core مشکلات هنگ و ارور هاش پدید میاد بهش میگیم هنگ صدادار چون صدای تکرار آخرین لحظه بازی مرتب میاد این مشکل یک باگ است که با بالا رفتن تجربه برنامه نویسان بر طرف می شود.

2:اگه دقت کنید می بینید که همه چی میاد توی Gpu خییییللللیییی خوب و خیلی بد

درگیری زیاد Gpu و تولید حرارت بالا دقیقا سنسور حرارتی رو همینجا گذاشتن برای جلوگیری از خطرات باعث هنگ و آب شدن ارتباطات بعضی نقاط می شه ولی نه در استفاده اصولی درست و استاندارد و در lifetime دستگاه

سرعت اجرا و مانور برنامه نویس رو چندین برابر کرده باعث بهینه شدن Gpu می شه

3:حرارت تولیدی Ram برای افزایش سرعت از shared memory 512 استفاده کردن 2تا بلاک 4 تایی(از 4 تا GDDR سری و ترتیبی تشکیل شده)بازم باعث تداخل داده ها و هنگ به علت ضعف برنامه نویس می شه نه دستگاهولی سرعت و کارایی بالا میره.

بسسه دیگه می شه نتیجه گیری کرد

مشکل حرارتی اجتناب ناپذیر ولی یه شرکت داره فن با سیستم مایع نه پنکه می ذاره روش که مشکل رو به حداقل می رسونه کاری که در ps3 انجام شده حالا اینکه شما پشت دستگاه فن نسب کنی بی تاثیر نیست خووبه ولی شما جلوی اتوی روشن پنکه بگذاری چی می شه؟؟؟؟
ولی با این روش مدام آب یخ روش بریزی چی میشه؟؟؟؟؟؟:biggrin1:

در باقی موارد مشکلات همه نرم افزاری است که با افزایش تجربه شرکت ها رفع می شود در واقع همه از مشکل قحطی زدگی و انحصار متقابل است که نرم افزاریست و باعث هنگ یا بعضی error های کمبود منابع می شود(یه دوست گفته بود وسط بازی صفحه آبی میشه error میده میاد تو بازی مال کابل نیست اساتید مال همین مسیله است چون این سیستم هسته رو رو Gpu تنظیم کرده خوب error های گرافیکی بالا میره.)اگه کسی خواست بگه این 2 مشکل رو باز کنم.

ببینید این حرارت تا 500mp/T طبیعیه پس نگران نباشید اگه دستگاهتون بعد از 2/2006 باشه خودش تشخیص می ده ولی شما با توجه به این عدد که مال خود ماکروسافت هست هر 5 ساعت 2 ساعت در شرایط نرمال باید استراحت بدین نظر آخر با خودتون

از نظر فشار گیت ها افقی فشار میاره و دما تولید می کنه و عمر گیت ها رو کاهش می ده به علت ایجاد فشار روی اتصالات باعث قطعی هم می شه ولی از 1000 این اتفاقات 1 درجه می گیره
ولی واضح اگه کمی فیزیک بدونین عمودی به لنز فشار میاره چون سیستم کاریشون S-Scan هست باید بره و بیاد که کارو سخت می کنه(تو ps3 به خاطر نوع درایور این مشکل نیست راحت عمودی بذارین)پس load ضعیف تر و فشار روی درایور بیشتر از 1000 این اتفاقات 100 درجه می گیره.حالا خود مختارید.

اگه غلط املایی داره شرمنده و سوالی بود خوشحال می شم کمک کنم البته اگه بدونم.:love:

4)100% دلیل داره منم همینو میگم ولی شانسیه خودت فکر کن اگه روی بدن کسی زخم بشه من یه ماده رو روی دقیقا همون نقطه متمرکز کنم بهتره یا الکی به بدنش بپاشم اصلا شاید اون زخم رو نپوشونه اگه بپوشونه با دلیل خوب شده بله!ولی شانسی حالا اینکه ممکنه توی چشمشم بریزه و کورشم کنه(امیدوارم واضح گفته باشم)
دوست عزیز، در حرارت دادن با سشوار صنعتی هم که نمیان تا ارور 3 چراغ قرمز و Overheating مشاهده شد که کل برد رو حرارت بدن! اول باید طبق کد اروری که بت میده بفهمی مشکل از کجاست و بعد اون قطعه رو حرارت بدی! بقیه ی قسمت ها رو باید با آلومنیوم فویل بپوشونی تا اونا حرارت نبینن
6)chip مورد نظر شمارو من توی مدار ندیدم خیلی عجیبه هاااااااااا;)
کاشکی صحبت مورد خطابتو نقل قول میکردی ... به هر حال:
فرم ور چیپ رو برد اصلی DVD درایو دستگاه هست، این دوتا عکس رو ببین تا متوجه بشی

firm-chip.jpg

47xo0g4.jpg

عکس اول فرم ور چییپ رو نشون میده، عکی دوم هم کل برد اصلی درایو رو نشون میده که فرم ور چیپ روشم قابل مشاهدس [در واقع عکس دوم برد اصلی درایو یه MS28 رو نشون میده که براش یه کلید درست کردن و دارن فلشش میکنن]
مشکل حرارتی اجتناب ناپذیر ولی یه شرکت داره فن با سیستم مایع نه پنکه می ذاره روش که مشکل رو به حداقل می رسونه کاری که در ps3 انجام شده
چه مقالات خوبی داریم تو سایت ولی هیچکی نمیخونتشون:(
در سیستم خنک کننده ی PS3 از هیچ مایعی استفاده نشده
(خنک کننده ها)
PS3 بوسیله یک انبار حرارتی (heat sink) منفرد که فضای زیادی از مادربورد را اشغال میکند خنک میشود. در زیرheat sink ، چهار heat spreaders اضافه نیز آشکار میشود. دو تا از این heat spreaders ها به پردازشگر CELL وRSX اختصاص داده شده است. heat pipes (فرمی از تبادل گرمائی که برای انتقال گرما به فواصل نسبتا دور با به وجود آوردن یک اختلاف کوچک دمایی مورد استفاده قرار میگیرد) حرارت را از CELL وRSX در امتداد heat sink سیستم پراکنده میکنند. این heat sink بوسیله یک فن 160MM منفرد که یک لوله تخلیه هوای گرم را در امتداد عقب و اطراف کنسول دارد، خنک میشود. پردازشگر CELL که به طور آشکارا بزرگترین منبع تولید حرارت و گرما در سیستم است، مستقیما در زیر فن 160MM واقع شده است.

ps3_image12.jpg

heat sink سنگین موجود در ps3 که پردازشگرهای cell و rsx
بوسیله heatpipes به این heat sink متصل هستند که خود heat sink
نیز بوسیله یک فن 160mmخنک میشود.

حتما حق باشماست اگه این مساله رو خودتون دیدید البته حرفتون اشتباهست اینو با دلیل می
گم ولی بحثی نمی کنم و می تونم با مدرک ثابت کنم که ربطی بین این دو نیست البته ممکن اون نرم افزار این مسیله رو پدید بیاره ولی به کنسول ربطی نداره 100%
خوب مسلمه که بیشتر این مشکلات به خاطر اون نرم افزار پیش میاد. ولی اون چه که واضح است اینکه چندین مدل dvd-rom core در 360 وجود داره که بعضی هاشونم همانطور که اشاره شد فقط با یک نرم افزار و یک کابل sata فلش نمی شن. ربطی هم به کنسول نداره که بگیم مثلا مدل جدید قفل دار گذاشتن و ... .
ببینم شما تا حالا ندیدید که دوتا سخت افزار چیپستاشون با هم نا سازگار باشه؟
من بازی رو روی هاردش ریختم همینطور یک فیلم کار پیچیده ای هم نبود البته اول با کمک dvdrom خودم بازیو خوندم و با دستگاه اجرا کردم (یه DDB ساده بستم).
استفاده از HDD این کنسول ها هم سادست کافیه بتونی ارتباط رو دوطرفه کنی با یه max شبه نرم افزاری.
بالاخره شما از روی هارد اجرا کردی یا از روی dvd-rom کنسول؟ اون چه که مسلمه شما نمی تونی dvd5 رو بزاری تو درایو lg و بازی اجرا شه. اگرم از طریق هارد تونستید اجرا کنید که حتما خودتونو در سایت های هک 360 معرفی کنید چون بسیار در شهرت شما تاثیر داره.:)

دوست عزیز، در حرارت دادن با سشوار صنعتی هم که نمیان تا ارور 3 چراغ قرمز و Overheating مشاهده شد که کل برد رو حرارت بدن! اول باید طبق کد اروری که بت میده بفهمی مشکل از کجاست و بعد اون قطعه رو حرارت بدی! بقیه ی قسمت ها رو باید با آلومنیوم فویل بپوشونی تا اونا حرارت نبیننکاشکی صحبت مورد خطابتو نقل قول میکردی ... به هر حال:
فرم ور چیپ رو برد اصلی DVD درایو دستگاه هست، این دوتا عکس رو ببین تا متوجه بشی

firm-chip.jpg

47xo0g4.jpg

عکس اول فرم ور چییپ رو نشون میده، عکی دوم هم کل برد اصلی درایو رو نشون میده که فرم ور چیپ روشم قابل مشاهدس [در واقع عکس دوم برد اصلی درایو یه MS28 رو نشون میده که براش یه کلید درست کردن و دارن فلشش میکنن]
چه مقالات خوبی داریم تو سایت ولی هیچکی نمیخونتشون:(
در سیستم خنک کننده ی PS3 از هیچ مایعی استفاده نشده

این روش درمان نیست قطعی نیست دارای ریسک بالاست هر جور راحتین در کل.

صحبت ما بهم هیچ ربطی نداشت اون چیپ چیز دیگه ای هست و حق با شماست ولی منظور من این نبود.

در مورد سیستم خنک کننده ps3 منبع من http://www.designnews.com/article/CA6406738.html بود ممکنه حق با شما باشه بحثی نیست.

در مورد تغییر سیستم حرارتی xbox360 هم
http://www.ictir.net/content/news/1329/

دیگه چی؟؟؟؟؟

در این مورد توضیح بدین

خوب مسلمه که بیشتر این مشکلات به خاطر اون نرم افزار پیش میاد. ولی اون چه که واضح است اینکه چندین مدل dvd-rom core در 360 وجود داره که بعضی هاشونم همانطور که اشاره شد فقط با یک نرم افزار و یک کابل sata فلش نمی شن. ربطی هم به کنسول نداره که بگیم مثلا مدل جدید قفل دار گذاشتن و ... .
ببینم شما تا حالا ندیدید که دوتا سخت افزار چیپستاشون با هم نا سازگار باشه؟

بالاخره شما از روی هارد اجرا کردی یا از روی dvd-rom کنسول؟ اون چه که مسلمه شما نمی تونی dvd5 رو بزاری تو درایو lg و بازی اجرا شه. اگرم از طریق هارد تونستید اجرا کنید که حتما خودتونو در سایت های هک 360 معرفی کنید چون بسیار در شهرت شما تاثیر داره.:)

حرفتون اینبار کاملا درست ممنون ربطی هم به کنسول نداره که بگیم مثلا مدل جدید قفل دار گذاشتن و ... .

چرا خیلی پیش میاد ولی طبق گفته خودتون به خریدن کنسول آک مربوط نمی شه

صد در صد همینطوره اون dvd9 رو اجرا می کنه حق با شماست گفتم از درایور دستگاه خودم فرستادم روی باس xbox360 اون در واقع درایور notebook من بود.

من چیزی رو هک نکردم که خودمو جایی معرفی کنم ولی دارم یه paper می نویسم شاید کمکی کنه این کار رو کردم نمی تونم بگم نکردم با یک کابل sata یک نرم افزار shared bus و یک max کار عجیبیهم نکردم این جور هارد ها write through هستند دادن data بهشون نیاز به گرفتن bus داره از cpu مثل اتفاقی که در ram و DMA میوفته البته 12GB بیشتر بهم نداد 8GB رو کلا بی خیال شید چون قبضه اش می کنه.

در ضمن اون paper حاصل چندین ساعت برسیه کپی از جایی نیست و دقیقه بجای توجه به جزییات بهش توجه کنید چون نه روی پایه حرف نه آمار های غیر دقیق اگه تو یه سایت خارجی بود باهاش بهتر برخورد می شد نمی دونم ما چرا فقط می خواییم روی چیزهایی که تو طول مدت روی مغزمون نشسته پافشاری کنیم منصفانه بخونینش و با این 400 صفحه مطلب مقایسش کنین اجازه بدین آدم کاری که شروع کرده رو درست ادامه بده.:love:

درضمن کسی هست که به من کمک کته یه xbox360 بخرم من اصلا قیمت و چونه زدن و ... بلد نیستم و چند تا بازی که توش اصلحه نباشه و شلوغ و پر سر و صدا هم همینطور.

وقتی دستگاه بگیرم خیلی بیشتر می تونم روش تست و آزمایش انجام بدم(سخت افزاری و نرو افزاری)شاید بتونم کمک بهتری بکنم.

Last edited by a moderator:
آقایون شرمنده که وسط بحثتون می پرم ولی چون جواب ندادید دوباره می پرسم
head set غیر از xbox live کاربرد دیگه ای داره؟
اگه بخوام بفروشمش چند می خرن؟
بازم شرمنده

آقایون شرمنده که وسط بحثتون می پرم ولی چون جواب ندادید دوباره می پرسم
head set غیر از xbox live کاربرد دیگه ای داره؟
اگه بخوام بفروشمش چند می خرن؟
بازم شرمنده
هدست به جز در live به هیچ درد دیگری نمی خوره! البته در live واقعا بهش نیاز می شه!!
فکر هم نمی کنم کسی ازت بخره چون به درد کسی نمی خوره. فقط تنها کسایی که ممکنه بتونی بهشون بفروشی کسایی هستن که کنسول core دارن و تعدادشونم خیلی کمه.
قیمت نوش در حال حاضر 18$ هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or