با سلام خدمت همه برای گمراه نشدن دوستان من چند مورد را به عنوان اولین وبا تجربه ترین کپی کننده 360 خدمت همه عرض می کنم
در مورد حرف شما باید بگم از نظر علمی درست است ولی از نظر عملی نه چون این دستگاه مانند هر دستگاه دیگری در ابتدا باگهای زیادی دارد ودر حال حاضر این امکان را ندارد که در مواقع لازم عکس العمل مناسب را نشان دهد برای مثال فن این دستگاه در زمان گرم شدن مثل فن cpu باید سرعت بگیرد اما اینطور نیست که خیلی بد هست که البته قابل برطرف کردن هست
دوست عزیز من نمیدونم شما چند بار تا حالا با کنسول اورجینال بازی کردی ولی با ارز پوزش تو این زمینه اطلاعاتت خیلی محدود چون دیگه الان هر کسی متوجه خوب بودن رجیون دستگاهها شده اگه تعریف از خود نباشه همه میدونن که ورژن uc را من در ایران جا انداختم تا الان هم دلیلش بارها بازگو شده
در این مورد موافقم
در این مورد باید خیلی مختصر بگم همه چیز این نیست و راهای زیادی هست در مورد دوستتون هم متاسفم واین روبگم که هر اتفاقی که بنظر شانسی بیاد بهیچ وجه شانسی نیست برای هر چیزی دلیلی وجود دارد البته در کارمن برای بقیه رو نمیدونم
در این مورد نیازی به این دستگاه نیست خود 360 ارور گیر دارد تعریف نباشه ولی من همینطوری حرف نمیزنم محض اطلاع دوستان من با کسانی در کاهام مشورت میکنم که طراحان برد حرفه هستن بطور مثال یکیشون در ژاپن در خود sony در خط تولید برد ps3 مشغول کار هست (توجه :0103 error به حلقه مرگ معروف است بیرون آمدن از این ارور تقریباَ غیر ممکن است

)این ارور cpu است به احتمال زیاد بای بای cpu :cursing: :surrender
در این مورد دوستان خودشون آگاهند
در این مورد خود من تا حالا با این ورژن های جدید مشکلات زیادی داشتم این ورژن ها از یک چیپ امنیتی استفاده می کنند که باید در حالت sleep بروند تا کپی شوند این خطرناک ترین کار است چون با کوچکترین اشتباه chip بیدار شده ودخل درایو میاید تا دلتون بخواد سرمن اومده اونوقت دیگه کار تخصصی می شود
در این مورد اجازه بده ما تصمیم بگیریم چون اوایل همه تجربه کردن صفحات اولیه را بخون متوجه میشی که دوست من طاهر چه اتفاقی براش افتاد
دوست عزیز شما یه بار از دیسک اورجیتال 360 بصورت دستی نه با نرم افزار کپی بگیر اونوقت حتماَ جواب سوآلت را میگیری البته اگر تونستی :biggrin1: من بقیه رو نمی گم خودم رو میگم
این چیزارو لطفاَ قبلش یکم تحقیق کن
در این باره باید بگم که همه چی باهم هست بقیش رو حال ندارم بگم
در مورد شما من هیچ نظری نمیدم ولی اینوبدون توی دانشگاه آموزش کنسول نمیدن آموزش کامپیوتر ممکنه من رو همه توی سایت میشناسن و همه میدونن این کار رو تفننی میکنم چون کارم چیز دیگه ای هست در ضمن تخصص اصلیم کنسول هست
با تشکر از همه