راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
کسی می دونه کنسوا ایکس باکس تو دمشق پیدا میشه یا نه؟
یکی از فامیلها رفته سوریه می خوام از اونجا یک اسلیم با کینکت بگیرم کسی از قیمت اونجا خبر داره؟ قیمت های سوریه نسبت به ایران کمتره ؟
اگه ادرس مغازه و فروشگاهی رو هم می دونین لطفا بگین
ممنون

آقا بالاخره منم به جمع 360 داران پيوستم :) يه اليت ساخت 11-2009 گرفتم با يه كينكت. فقط نمي دونم چرا دلم راضي نميشه. خيلي دلم مي خواست يه اسليم 250 بگيرم اما هي همه گفتن كپي خور نيست كپي خور نيست منم گفتم ولم كن بابا كپي خور بگيرم. فقط خدا كنه حالا حالاها اسليم كپي خور نشه كه بدجوري قاطي ميكنم )x

کسی نیست کمک کنه
چند روز دیگه فامیلمون میاد می خوام قبل ار اومدنش بگم برام بیاره
خودش چند جایی رفته ولی جایی که ایکس باکس بفروشه پیدا نکرده کسی ادرسی نداره ؟
ممنون

سلام
من برای یکی از دوستام میخوام یه باندل 250 سمهئ بگیرم. حلا این سوال رو داشتم که از کجا میشه فهمید که دستگاهی که دارم میگیرم رجیونش پال هست نه چیزه دیه؟
آیا برای گرفتنش تاریخ ساخت مشخصی این دستگاه داره که باید روش توجه کرد یا نه؟

سلام
من برای یکی از دوستام میخوام یه باندل 250 سمهئ بگیرم. حلا این سوال رو داشتم که از کجا میشه فهمید که دستگاهی که دارم میگیرم رجیونش پال هست نه چیزه دیه؟
آیا برای گرفتنش تاریخ ساخت مشخصی این دستگاه داره که باید روش توجه کرد یا نه؟
اگه منظورت از "سمهئ" همون Slim :دی هستش که برای ریجن هم از فروشنده بپرسی هم روی جعبه ( فکر کنم پشت چعبه - بالا سمت راست البته فکر کنم ولی درست یادم نیست ) نوشته که بگردی پیدا میکنی
در ضمن توی خرید اسلیم ها تاریخ اصلا اصلا مهم نیست ، میگن درایوهاش فرق میکنه ولی گگویا c4eva گفته مشکلی نیستش

دوستان الان تو بازار کنسولی با تاریخ ساخت 2010 پیدا میشه ؟
اصلا این موضوع مهمه که تاریخ 360 مربوط به 2009 باشه یا 2010 ؟
بعد بهترین نوع درایو ایکس باکس چه درایوی هست ؟

دوستان الان تو بازار کنسولی با تاریخ ساخت 2010 پیدا میشه ؟
اصلا این موضوع مهمه که تاریخ 360 مربوط به 2009 باشه یا 2010 ؟
بعد بهترین نوع درایو ایکس باکس چه درایوی هست ؟
پیدا میشه 2010 هم
تاریخ هم مهم نیست، چون همش جاسپر هستش
درایو دست شما نیست انتخابش، مایکروسافت هر چند سال یکبار درایوهاش را عوض میکنه و همش ( بغیر از اسلیم ها ) کپی خور شده

اگه منظورت از "سمهئ" همون Slim :دی هستش که برای ریجن هم از فروشنده بپرسی هم روی جعبه ( فکر کنم پشت چعبه - بالا سمت راست البته فکر کنم ولی درست یادم نیست ) نوشته که بگردی پیدا میکنی
در ضمن توی خرید اسلیم ها تاریخ اصلا اصلا مهم نیست ، میگن درایوهاش فرق میکنه ولی گگویا c4eva گفته مشکلی نیستش
مرسی نوید جان از جوابت . درست منظورم همون اسلیم بود. :dآخه حواسم نبود فونت کیبورد رو درست نکرده بودم.
واقعیتش من یه بنده خدایی رو پیدا کردم که قرار یه اسلیم برام با پست تیباکس بفرسته. خود فروشنده گفته که دستگاه پال هست و پلمپ دستگاه هم باز نشده و دستگاه اورجینال به شما میدم. حالا من میخوام از پال بودن و چیزای دیگه دستگاه اطمینان پیدا کنم بعد پول رو تحویل مامور پست بدم. البته با قیمت خیلی خوب که هرجارو من گشتم فقط تونستم اسلیم uc با این قیمت پیدا کنم.
حالا نوید جان اگه اطلاعاتی داری که میتونه در مورد تست دستگاه و درست بودن رجیون بهم کمک کنه .لطفا بهم بگو. ممنون

مرسی نوید جان از جوابت . درست منظورم همون اسلیم بود. :dآخه حواسم نبود فونت کیبورد رو درست نکرده بودم.
واقعیتش من یه بنده خدایی رو پیدا کردم که قرار یه اسلیم برام با پست تیباکس بفرسته. خود فروشنده گفته که دستگاه پال هست و پلمپ دستگاه هم باز نشده و دستگاه اورجینال به شما میدم. حالا من میخوام از پال بودن و چیزای دیگه دستگاه اطمینان پیدا کنم بعد پول رو تحویل مامور پست بدم. البته با قیمت خیلی خوب که هرجارو من گشتم فقط تونستم اسلیم uc با این قیمت پیدا کنم.
حالا نوید جان اگه اطلاعاتی داری که میتونه در مورد تست دستگاه و درست بودن رجیون بهم کمک کنه .لطفا بهم بگو. ممنون
والا اگه اون بنده خدا اسمش احیانا میثم هستش و
فروشگاه حقیقت
را داره، منم خودم دستگاهم را از اون خریدم و آدم مطمئنی هستش
ولی تنها راهی که میشه چک کرد فقط از روی جعبه هست که پشت جعبه ریجن دستگاه را مینویسه
راه اصلیش اینه که یک بازی که فقط مخصوص ریحن پال باشه بذاری ( که همچین کاری و با این وضعیت بازیهای اریج از محالات هستش )
فعلا بهترین راه اینه که از کسی بخری که مطمئن باشه و گرنه باید جعبه را نگاه کنی

سلام دوستان عزیز یه سوال چه فرقی بین هارد اورجینال ایکس باکس با هارد هک شدش هستش ؟
اگر کسی دقیق راهنمایی کنه ممنون میشم . مثلا هارد 120 گیگ اورجینال 90 هک شدش 70
تو محیط Live خطر بن شدن دارن یا ... ؟

سلام دوستان عزیز یه سوال چه فرقی بین هارد اورجینال ایکس باکس با هارد هک شدش هستش ؟
اگر کسی دقیق راهنمایی کنه ممنون میشم . مثلا هارد 120 گیگ اورجینال 90 هک شدش 70
تو محیط Live خطر بن شدن دارن یا ... ؟
من خودم میخواستم هارد کرک شده بخرم
پرسیدم گفتن که خطر بن شدن خیلی خیلی بالاست _ 100 در 100 _ بخاطر همین بیخیال شدم
در ضمن کمی از دستگاه از ریخت میافته

من چند تا سوال برای خرید یک xbox 360 arcade دارم :
1- چه درایوی بهتره ( از نظر آپدیت فیرمور و بازی در لایو که احتمال بن شدنش کمتر از بقیه باشه )
2- من یه الیت 3 چراغ دارم . اگه هاردشو بعد از اینکه آرکید خریدم بندازم روش (از نظر سیو بازی و ...) مشکلی پیش نمیاد ؟
3-حدود قیمت در حال حاضر چقدر هست ؟
4-درسته که مایکروسافت دیگه xbox 360 arcade تولید نمی کنه ؟
5- با توجه به اینکه من روزی 2 تا 3ساعت بیشتر بازی نمیکنم آیا نیازی به کولینگ ( 12 ولت کردن فن ها و....) هست ؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

من چند تا سوال برای خرید یک xbox 360 arcade دارم :
1- چه درایوی بهتره ( از نظر آپدیت فیرمور و بازی در لایو که احتمال بن شدنش کمتر از بقیه باشه )
چند تا پست قبل هم توضیح دادم
شما اگه بخواین کنسول آک بخرین درایوش الزاما لایت -اُن هستش
درایو ربطی به بن شدن نداره
2- من یه الیت 3 چراغ دارم . اگه هاردشو بعد از اینکه آرکید خریدم بندازم روش (از نظر سیو بازی و ...) مشکلی پیش نمیاد ؟
از نظر سیو ها مشکلی براتون پیش نمیاد
3-حدود قیمت در حال حاضر چقدر هست ؟
260 الی 270 تومان
4-درسته که مایکروسافت دیگه xbox 360 arcade تولید نمی کنه ؟
بله، بخاطر اینکه کنسول اسلیم تولید میکنه
5- با توجه به اینکه من روزی 2 تا 3ساعت بیشتر بازی نمیکنم آیا نیازی به کولینگ ( 12 ولت کردن فن ها و....) هست ؟
نه، لازم نیست انجام بدین
این درسنه که اگر یه xbox360 wireless network adapter بخرم با یه مودم adsl wireless بدون هیچ اتصال سیم اضافی و از طریق وایرلس میتونم به لایو وصل بشم ؟
کار وایرلس آداپتور همین هستش که شما کابل لن ( یا همون سیم اضافه وصل نکنین ) ، البته لازمش این هستش که مودم وایرلس داشته باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or