راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها يه مدل اومده به اسم ستريك كه بازي هاي جي رو همه اجرا ميكنه و بعضي از بازي هاي يو سي هم اجرا ميكنه 10-15 روز وارد بازارهاي جهاني شده 5 روز هم ميشه كه وارد ايران شده 520 هم قيمتشه

کجای 360 نوشته یو سی ؟؟؟ از کجا بفهمم که مارک دراوم چیه؟؟؟ کدوم درایو بهتره؟؟؟ لطفا راهنماییم کنی

پشت جعبش نوشته Ntsc

از قیافش...چند صفحه قبل عکسش هست

سامسونگ

بچه ها يه مدل اومده به اسم ستريك كه بازي هاي جي رو همه اجرا ميكنه و بعضي از بازي هاي يو سي هم اجرا ميكنه 10-15 روز وارد بازارهاي جهاني شده 5 روز هم ميشه كه وارد ايران شده 520 هم قيمتشه

من نفهمیدم اسمش ستریک هست؟؟؟ همچین چیزی طبعا نیومده وگرنه خبرش ترکونده بود!

دوست عزيز اصلآ only for japan ها كلآ روي جعبشون ژاپني نوشته شده
پشت جعبه قسمت سمت راست بالا نوشته شده ntsc/j و پايين اون كادر باز يك كادر ديگه هست
نوشته شده only for japan

اقا كجاي جعبه را بايد بخونيم كه نوشته باشه only for japan ?

دوست عزيز اصلآ only for japan ها كلآ روي جعبشون ژاپني نوشته شده
پشت جعبه قسمت سمت راست بالا نوشته شده ntsc/j و پايين اون كادر باز يك كادر ديگه هست
نوشته شده only for japan

من تو يه سايت ديدم كه مود چيپ 360 را واسه فروش گذاشته ؟؟؟ ميخواستم بدونم حقيقت داره؟ و اگه مود چيپ بياد آيا باز هم نياز به آپديت فريم ور هست؟؟؟

من تو يه سايت ديدم كه مود چيپ 360 را واسه فروش گذاشته ؟؟؟ ميخواستم بدونم حقيقت داره؟ و اگه مود چيپ بياد آيا باز هم نياز به آپديت فريم ور هست؟؟؟

بله ، حقیقت داره! ولی فایده نداره ! چون این مودچیپ ها هم فقط فیرم ویر رو دستکاری می کنن! پس به قیمت و لحیم کاریشون نمی ارزه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or