نه درایو من هیتاچیه یعنی خوب نیست؟؟؟![]()
! دعوا دارن با آدم ! :biggrin1:سلام
اونایی که از ایران بین گرفته بودن دستگاهشون رسید؟
من می خوام سفارش بدم. پرمیوم=390.000
![]()
اگه سر وقت می فرسته بگین بگیرم.

فرزاد جان حق با شماست، ولی اگه یه مادربوردی داشته باشی که بازی در بیاره دقیقا برعکس میشه قضیهجمله دوم : اتفاقا بر عکسه اگه شما یکی از درایو های هیتاچی رو کپی خور کرده باشی می فهمی که خیلی راحتتر از سامسونگه!
اتفاقا هادی مشکل داشت با این قضیه و میگفت که موقعی که دستگاهش اومده، میخواستن 100 هزار تومن اضافه ازش بگیرن!و کنسولشون هم مشکلی نداشت!
به نظر شما صرف میکنه که یه X360 بخرم و تو یه تلویزیون 11" که صفحش تخت نیست بازی کنم کیفیتش چقدر بهتر از Ps2 میشه؟
شما یه کابل Vga بخر که قیمتش حدود 20 تومنه بعد وصلش کن به مانیتور سیستمت بعد با کیفیت خوب بازیش کن!
همون کابل رو از بغلی شادی من گرفتم 25تلویزیون 11 اینچ نداریم اگر منظورتون 21 اینچ هست خوبه کیفیتش از Ps2 هم بهتره! ولی تو مانیتور بهتره!
کابل Vga مارکReal شادی میده 30 یگانه میده 40 و کابل اصل مایکروسافت هم یگانه میده 65!

یادم نیست . فکر کنم 2 تا مغازه اونور تر از شادی بود یارو هم لهجه ترکی داشت :confused:از فتحی گرفتی؟!
بچه ها میگم X360 که امسال (2007) ساخته شده باشه الان تو بازار خودمون اومده یا الان همه کنسولا ماله ساله 2006 ه ؟؟ اگه نیمده به نظر شماحدودا تا چند وقت دیگه میاد تو ایران ؟؟
با تشکر