راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها یه سؤالی داشتم
به نظر شما صرف میکنه که یه X360 بخرم و تو یه تلویزیون 11" که صفحش تخت نیست بازی کنم:confused: کیفیتش چقدر بهتر از PS2 میشه؟

اره صرف میکنه چرا صرف نکنه;)
شما یه کابل VGA بخر که قیمتش حدود 20 تومنه بعد وصلش کن به مانیتور سیستمت بعد با کیفیت خوب بازیش کن!!

سلام
اونایی که از ایران بین گرفته بودن دستگاهشون رسید؟
من می خوام سفارش بدم. پرمیوم=390.000
:cool:
اگه سر وقت می فرسته بگین بگیرم.

2 نفر از بچه ها خریده بودن سر وقت رسید و کنسولشون هم مشکلی نداشت!
فقط باید بدونی که ایران بین بعده 2 ماه 360 رو برات میفرسته;)
اگه میتونی صبر کنی از همون ایران بین بخر...

جمله دوم : اتفاقا بر عکسه اگه شما یکی از درایو های هیتاچی رو کپی خور کرده باشی می فهمی که خیلی راحتتر از سامسونگه!
فرزاد جان حق با شماست، ولی اگه یه مادربوردی داشته باشی که بازی در بیاره دقیقا برعکس میشه قضیه
و کنسولشون هم مشکلی نداشت!
اتفاقا هادی مشکل داشت با این قضیه و میگفت که موقعی که دستگاهش اومده، میخواستن 100 هزار تومن اضافه ازش بگیرن!

به نظر شما صرف میکنه که یه X360 بخرم و تو یه تلویزیون 11" که صفحش تخت نیست بازی کنم کیفیتش چقدر بهتر از Ps2 میشه؟

تلویزیون 11 اینچ نداریم اگر منظورتون 21 اینچ هست خوبه کیفیتش از Ps2 هم بهتره! ولی تو مانیتور بهتره!

شما یه کابل Vga بخر که قیمتش حدود 20 تومنه بعد وصلش کن به مانیتور سیستمت بعد با کیفیت خوب بازیش کن!

کابل Vga مارکReal شادی میده 30 یگانه میده 40 و کابل اصل مایکروسافت هم یگانه میده 65!

تلویزیون 11 اینچ نداریم اگر منظورتون 21 اینچ هست خوبه کیفیتش از Ps2 هم بهتره! ولی تو مانیتور بهتره!

کابل Vga مارکReal شادی میده 30 یگانه میده 40 و کابل اصل مایکروسافت هم یگانه میده 65!
همون کابل رو از بغلی شادی من گرفتم 25 :)

من یدونه کابل وی‌جی‌ای مارک دراگون! بود فکر کنم خریدم، که علنا آشغاله. 20 تومن خریدم از یگانه. حواستون باشه نخرین.
راستی کسی کابل وی‌جی‌ای خوب دست‌دوم برای فروش نداره؟

اتفاقا هادی مشکل داشت با این قضیه و میگفت که موقعی که دستگاهش اومده، میخواستن 100 هزار تومن اضافه ازش بگیرن!

من منظورم از نظر سلامتی دستگاه بود...

کاملا درسته من اشتباه کردم!

بچه ها میگم X360 که امسال (2007) ساخته شده باشه الان تو بازار خودمون اومده یا الان همه کنسولا ماله ساله 2006 ه ؟؟ اگه نیمده به نظر شماحدودا تا چند وقت دیگه میاد تو ایران ؟؟
با تشکر :love: :love:

بچه ها میگم X360 که امسال (2007) ساخته شده باشه الان تو بازار خودمون اومده یا الان همه کنسولا ماله ساله 2006 ه ؟؟ اگه نیمده به نظر شماحدودا تا چند وقت دیگه میاد تو ایران ؟؟
با تشکر

ببین بستگی داره اونی که از خارج (حالا هر جا) کنسول میخره چیکار کنه نمیشه دقیق گفت چون حساب کتاب نداره...الان بهت قول میدم 100% کنسول 2007 تو ایران هست ولی کجاشو دیگه نمی دونم باید بگردی...ولی قطعا تا Feb07 دیگه وارد کننده ها از خارج جدیدا رو میارن! حالا 2007ش رو میخوای چیکار...این 2006 ها تست شده مطمئن تره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or