راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببین بستگی داره اونی که از خارج (حالا هر جا) کنسول میخره چیکار کنه نمیشه دقیق گفت چون حساب کتاب نداره...الان بهت قول میدم 100% کنسول 2007 تو ایران هست ولی کجاشو دیگه نمی دونم باید بگردی...ولی قطعا تا Feb07 دیگه وارد کننده ها از خارج جدیدا رو میارن! حالا 2007ش رو میخوای چیکار...این 2006 ها تست شده مطمئن تره!
سورنا جان خیلی ممنون از جوابت:biggrin1: :biggrin1: راسش من خیلی جاها شنیدم که الان کیفیت ساخت X360 خیلی خیلی پایینه. بچه های فروم هم خیلی وقتا از ارورها و مشکلات X360 شکایت میکنن.
پیش خودم گفتم شاید مایکروسافت تو سری جدید (2007 ) مشکلات کنسولشو حل کرده باشه.
اخه این اصلا جالب نیس که شما 500 تومن واسه یه کنسول پول بدی اوقت بعد از یه مدت ییهو تقش دراد :eek: :eek:
من یه بار این بلا با N93 سرم اومده دیگه نمیخوام یه تجربه تلخ دیگه رو این بار تو یه کنسول بازی تجربه کنم. متوجه هسی ؟؟ حالا شما چن وقته X360 داری ؟؟ ازش راضی هسی ؟؟
با تشکر :love: :love:

سورنا جان خیلی ممنون از جوابت:biggrin1: :biggrin1: راسش من خیلی جاها شنیدم که الان کیفیت ساخت X360 خیلی خیلی پایینه. بچه های فروم هم خیلی وقتا از ارورها و مشکلات X360 شکایت میکنن.
پیش خودم گفتم شاید مایکروسافت تو سری جدید (2007 ) مشکلات کنسولشو حل کرده باشه.
اخه این اصلا جالب نیس که شما 500 تومن واسه یه کنسول پول بدی اوقت بعد از یه مدت ییهو تقش دراد :eek: :eek:
من یه بار این بلا با N93 سرم اومده دیگه نمیخوام یه تجربه تلخ دیگه رو این بار تو یه کنسول بازی تجربه کنم. متوجه هسی ؟؟ حالا شما چن وقته X360 داری ؟؟ ازش راضی هسی ؟؟
با تشکر :love: :love:
حالا شما چن وقته X360 داری ؟؟ ازش راضی هسی ؟؟

من از آخر شهریور...آره راضیم ولی مشکل لنز پیش اومده واسم الان که واسه همه پیش میاد یه چیز کلیه! شما یا صبر کن این 2007 ها رو امتحان کنن ببینن کیفیتش چطوره اگه مشکل داشت 2006 پیدا میشه...یا اینکه قالش رو بکن اگه عجله داری...منم سر PS2 ضرر کردم همون اول خریدم و مجبور شدم دوباره بخرم:( ولی سر 360 که مشکلی نداشتم کنسولم مال 16 آپریل 2006 هست! درایو سامسونگ ریجن ;) UC

من از آخر شهریور...آره راضیم ولی مشکل لنز پیش اومده واسم الان که واسه همه پیش میاد یه چیز کلیه! شما یا صبر کن این 2007 ها رو امتحان کنن ببینن کیفیتش چطوره اگه مشکل داشت 2006 پیدا میشه...یا اینکه قالش رو بکن اگه عجله داری...منم سر PS2 ضرر کردم همون اول خریدم و مجبور شدم دوباره بخرم:( ولی سر 360 که مشکلی نداشتم کنسولم مال 16 آپریل 2006 هست! درایو سامسونگ ریجن ;) UC

چرا با لنز مشکل پیدا کردی؟؟؟ بازی مالزی یا به مرور زمان ؟؟؟ چقدر خرجش شد؟؟؟؟

من میخواستم به یکی از دوستانمون بگم از دبی Xbox 360 مدل Core بیاره
ولی چون از این چیزا سر در نمیاره گفتش که باید یه آدرس بهش بدم که بره دقیقا اونجا و بخره
میخواستم از دوستان خواهش کنم اگر اطلاعی از قیمت و آدرس فروش Xbox 360 را در دبی دارند محبت کنند و بهم بگند
کسی نیست جواب منا بده ؟

سایت ایران بین را کسی داره ؟
CORE هم میاره ؟

اقا میدون جمال همه چیز داره نمونش فروشگاه پاناسونیک core هم داشت قیمتش هم فکر کنم 1700 درهم بود البته این مال 3 ماه پیش هست !
میدون جمال تو دبی هستش ؟

1700 درهم که تقریبا میشه نزدیک 430 هزار تومن ! چرا اینقدر گرون !

آخرین ویرایش:
ما رسما از امروز 360 باز شديم;) البته يه يك هفته اي ميشه كه كنسول گرفتم ولي امروز كه به مانيتور وصلش كردم تازه فهميدم يعني چي. Gow رو نشستم از اول رفتم. آخرش اينكه بازي كردن رو Tv هاي معمولي كار بيفايده ايه

:blushing: سوال :میشه از یه بازی ایمج برداشت بعد ریخت توی هارد کنسول و بازیش کرد؟؟؟
من یه هارد 250 گیگای اکسترنال دارم اگه وصلش کنم به کنسول میشه از اطلاعاتش استفاده کرد؟؟؟:eek:

ما رسما از امروز 360 باز شديم;) البته يه يك هفته اي ميشه كه كنسول گرفتم ولي امروز كه به مانيتور وصلش كردم تازه فهميدم يعني چي. Gow رو نشستم از اول رفتم. آخرش اينكه بازي كردن رو Tv هاي معمولي كار بيفايده ايه

کیفیت تصویر در مونیتور با تلوزیونی که سیستم دی وی دی داره چقدر فرق داره؟؟؟

سلام ببینین من اومدم 360 بخرم ، پرسیدم با چه وسایلی بخرم که خوب کار کنه ، امین گفت رو جعبه که ننوشته خرابه یا نه!
ببینین من دنبال مشکل نیستم! خودمو بکشم جونم در بره!! میتونم 800 تومن هم بدم.
ولی یه سری چیزها رو باید مطمئن باشم راجع بهشون.
اینکه حتما درایو سامسونگ داشته باشه و یا اگر نداشته باشه می تونه چه مشکلاتی رو برام ایجاد کنه یعنی درایو هیتاچی فرقش با سامسونگ چیه؟

بعد کابل VGA اورژینال ساخت مایکروسافت چنده و کجا داره
Plug and play کیت شارژ اورژینال ساخت مایکروسافت چنده و کجا داره
آداپتور پال چنده و کجا داره؟
فن خنک کننده اورژینال ساخت Nyko چنده و کجا داره؟

خود X360 Premium UC الان تو بازار بهترین قیمت و البته نسبت به پشتیبانی مغازه کجا داره و چنده؟

فقط ببینین اول بگین کجاها سامسونگ دارن ، و اگرطرف بدونه درایوش سامسونگه صدددرصد از تو جعبه در اومده و به کجا می تونم اعتماد کنم که دست دوم توش نزاشته باشه

شرمنده سرتون رو خوردم

فرق درایو تو این اینه که سامسونگ زودتر هک میشه و فریم ور های مختلف با امکانات بیشتری واسش هست ;)
یگانه کابل رو داره میده 65 تومن!
فن خنک کننده هم فکر میکنم یگانه داره و قیمتش 30 تومنه
الان uc قیمتش 550 هست فرقی هم نمیکنه از کجا میخری ولی یگانه و maxgame خوبن!
اگه دست نخورده میخوای شانسیه یعنی نمیشه بدون اینکه بازش کرد فهمید درایوش چیه بعدش فکر نمیکنم دسته دو قالب کنن;)

شهاب جان ناز نکن برو بخر:biggrin1:

بچه ها من يه مونيتور الجي 17 اينچ مدل stduio works 775e دارم (قديميها) مي ارزه يه كابل real بگيرم
لرزش تصوير چقدر زياده ؟
ممنون ميشم يكي جواب بده

ریفرش ریت 60 هرتز چشاتو خسته نمیکنه؟
اون نوارهای سیاه چطور؟
تصویر اونقدر رضایت بخش هست که فکر خریدن یه wide lcd یا hdtv رو دیگه نکنی؟
کابل چند گرفتی؟ واز کجا؟ منم میخوام .به شهرستان میفرسته؟فقط نگو یگانه که عمرا سراغش برم:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or