راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان گرامي سلام :cheesygri
مي خواستم بگم كه ntsc/j قيمتش 460 بيشترنيست. دوستان بيشتر بود نخريد:biggrin1:
قيمت uc رو نميدونم اما فكر كنم دور و بر 500 باشه;)

من امروز زنگ زدم یگانه و مکس گیم هردوشون گفتند که بازیهای j ژاپنیه و بهتره نگیری راست گفتند
بعد من یه j قیمت کردم 480 خوبه با درایو سامسونگ البته تو کرج

والا اگه ما کنسول ما j و داریم باهاش بازی میکنیم من که بازی ندیدم و نخریدم که زبانش ژاپنی باشه قصد توهین هم ندارم ولی بعضی از فروشنده ها به هر حال باید یه جوری جنس تو مغازه رو بفروشن ممکنه اون زمانی که شما پرسیدی j موجود نداشته یا چند تا Pal و UC رو باید میفروخته که اینطوری به شما گفته

اقا طاهر به نظر شما کیفیت بالاتر دیسک های دیگه نسبت به اچ بی به قیمت بالاتر اونا می ارزه؟ من که اینطور فکر نمی کنم

قیمتشون که مثل اینکه بالاتر نیست بلکه پایین تره و فقط بخاطر معروف بودن Hp هست که گرون تره...

این جمله ی طاهر رو بخون:
من هم با دلیل و مدرک میتونم ثابت کنم که دیسک Hp فقط بخاطر اسمش که Hp هست گرونتر از Aone و ... هست نه بخاطر کیفیت دیسک !

:)

ببخشید سوالام زیادی ابتداییه:blushing: قضیه region چیه؟یعنی مثلا از چه نظر با هم فرق دارن؟
اين يه نوع تقسيم بنديه كه از قديم رو dvdها بوده و مشخص ميكنه اين ديسك قرار در كجا استفاده بشه،در مورد كيسول ها هم نشون دهنده اينه كه براي كدوم منطقه جهان ساخته شده وبازي هايي
كه در كجاها منتشر ميشه رو اجرا ميكنه مثلا كنسولي كه مال ژاپن نميتونه بازي كه در آمريكا پخش شده رو اجرا كنه البته اين خيلي مهم نيست و محدوديت چنداني ايجاد نميكنه(البته بشرطيكه uc يا j) باشه بعضي بازيها هم كلا از اين قضيه مستثني هستند

ببخشید سوالام زیادی ابتداییه قضیه region چیه؟یعنی مثلا از چه نظر با هم فرق دارن؟

دوست عزیز صفحه ی قبل من توضیح دادم ولی دوباره توضیح میدم:

4 نوع ریجن داریم که مربوط به 4 منطقه ی جغرافیایی جهانه و بازی ها بجز بعضی ها که روی همه میان روی ریجن خاصی میان البته تمام بازی ها (بجز یکی دوتا) هر چهار مدلش هستن:

1- Ntsc U/C که مربوط به آمریکا هست و توی ایران هم زیاده!!!

2- Ntsc J Only for Japan که مخصوص ژاپن هست و بازیهاش هم بیشتر انگیسی و توی ایران هم زیاده!!!

3- Ntsc J Asia که مخصوص کشورهای آسیای شرقی(و حالا ایران) که در ایران هست ولی بازیهاش کمه (پیشنهاد نمیشه)

4- Pal مخصوص اروپا که در ایران کمه و بازیهاش هم کمه (اصلا پیشنهاد نمیشه)

نکته: ) (:biggrin1:) بعضی بازیها region Free هستن و به اصطلاح فری(Free) هستن و روی همه ی ریجن ها اجرا میشن و مشکلی نداره!

درایو ها رو هم صفحه ی قبل توضیح دادم که بهترینشون Samsung هست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or