راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام .من هم با کنسول ام چند تا مشکل دارم:
1.موقعی که از کابل وی جی ای استفاده میکنم از یک خروجی صدای اون صدا میاد بیرون دلیلشو کسی میدونه؟
2.من موقعی که بازی میکنم بعضی وقت ها دسته ام یه دفعه خاموش میشه.دوباره روشن میکنم بعد از یه مدت خاموش میشه. مینویسه please recconect controllerدرصورتی که باتری هاش نو هستند.دلیلش چیه؟ این مشکل تو بازی فیفا 11 نیست اما توبازی هایی مثل کوانتوم و پرنس و چند تا بازی دیگه هست!!!!
3.موقعی که دارم بازی میکنم وقتی مهتابی رو روشن میکنند تو خونه تصویر صفحه میره(موقعی که مهتابی ریب میزنه) و بعد دوباره تصویر میاد؟

یه جوون مرد پیدا میشه جواب بنده حقیر رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داستانی که گفتی تقریبا میشه باهاش یه کتاب نوشت " افسانه محمد و 360"
ببین مغازه های توپخونه خیلیاشون هیچی نمیدونن و اوناییم که میدونن میخوان کلاه بذارن سر خلق اله
البته توش یسری افراد هم هستن که من خودم از اونا کنسول خریدن و مطمئنن
البته با یکمم تحقیق میشه با خیال راحت یدونه درست حسابی بگیری
یه ذره تیز بازی در بیاری و بهش نشون بدیم که بابا همه چیز سرمون میشه دیگه اینجوری مردم رو پخمه فرض نمیکنند

خب سلام
تا حدودي چشمام در اومده و كلي از پست هاي اين انجمن و توضيحات خوب دوستان رو خواندم
چقدر اين دستگاه پيچيدگي داره
من قصد خريد يك xbox اسليم دارم و تا الان متوجه شدم كه از طريق برد هك فقط شده و بايد براي هك فريم ورك صبر كرد . ابتدا چند تا سوال دارم كه در نتايج جستجو هايم در سايت چيزي نديدم
1- اين سيستم لايو كه شما دوستان وصل ميشيد داخلش چطوري هست؟ يعني محيطي مثل اينترنت هست؟ مشكل تحريم و Ip ايران اين حرف ها رو نداريم يعني؟
با دوستان چطوري ميشه آنلاين بازي كرد ؟ يعني الان هر بازي كه من دارم روي ديسك رو اگر برم اونجا ميتوانم آنلاين بازي كنم؟ مثلا اگر tekken 6 بخرم بعد برم تو لايو ميشه آنلاين با يكي ديگه تيكن بازي كنم؟
اونوقت اين بازيهايي مثل تك نفره اكشن اينا چطوري آنلاين ميشن؟

اينكه فيلم و آهنگ ميبينيد چطوري هست؟ مي خوام يكم توضيح از اونجا بدين اصلا محدوديت استفاده داره؟ زمان داره؟

و اينكه اگر بن بشيم يعني هيچ وقت ديگه با اين دستگاه نميشه تو لايو رفت درسته؟ هيچ جوري از بن نميشه در اومد؟

سوال ديگرم اينكه اين دستگاه هاي اسليم بردش چي هست؟ يعني مثل دستگاه هاي الايت بردش جاسپر بود اين چي هست؟

اگر فقط از روي ديسك بازي اجرا كنم ديسكم زود خراب ميشه؟ حتما بايد كپي كرد؟ چقدر زمان ميبره كپي اين بازيها؟ عين كامپيوتر؟

الان اگر يك اسليم پس بگيرم و هك هم نشده باشه فقط بازي اورجينال بايد بگيرم بازي كنم درسته؟ آيا اينم در لايو بن ميشه؟

ببخشيد از دوستان اگر برخي سوال هايم بسيار پيش پا افتاده هست
مبتدي هستيم ديگه :">
الان والا يك ps2 دارم تضميم دارم ارتقا بدم نميدانم ps3 بگيرم يا اين واسه همين از دوستان اينجا ابتدا راهنماي ميخواهم

متشكرم

خب سلام
تا حدودي چشمام در اومده و كلي از پست هاي اين انجمن و توضيحات خوب دوستان رو خواندم
چقدر اين دستگاه پيچيدگي داره
من قصد خريد يك xbox اسليم دارم و تا الان متوجه شدم كه از طريق برد هك فقط شده و بايد براي هك فريم ورك صبر كرد . ابتدا چند تا سوال دارم كه در نتايج جستجو هايم در سايت چيزي نديدم
1- اين سيستم لايو كه شما دوستان وصل ميشيد داخلش چطوري هست؟ يعني محيطي مثل اينترنت هست؟ مشكل تحريم و Ip ايران اين حرف ها رو نداريم يعني؟
با دوستان چطوري ميشه آنلاين بازي كرد ؟ يعني الان هر بازي كه من دارم روي ديسك رو اگر برم اونجا ميتوانم آنلاين بازي كنم؟ مثلا اگر tekken 6 بخرم بعد برم تو لايو ميشه آنلاين با يكي ديگه تيكن بازي كنم؟
اونوقت اين بازيهايي مثل تك نفره اكشن اينا چطوري آنلاين ميشن؟

اينكه فيلم و آهنگ ميبينيد چطوري هست؟ مي خوام يكم توضيح از اونجا بدين اصلا محدوديت استفاده داره؟ زمان داره؟

و اينكه اگر بن بشيم يعني هيچ وقت ديگه با اين دستگاه نميشه تو لايو رفت درسته؟ هيچ جوري از بن نميشه در اومد؟

سوال ديگرم اينكه اين دستگاه هاي اسليم بردش چي هست؟ يعني مثل دستگاه هاي الايت بردش جاسپر بود اين چي هست؟

اگر فقط از روي ديسك بازي اجرا كنم ديسكم زود خراب ميشه؟ حتما بايد كپي كرد؟ چقدر زمان ميبره كپي اين بازيها؟ عين كامپيوتر؟

الان اگر يك اسليم پس بگيرم و هك هم نشده باشه فقط بازي اورجينال بايد بگيرم بازي كنم درسته؟ آيا اينم در لايو بن ميشه؟

ببخشيد از دوستان اگر برخي سوال هايم بسيار پيش پا افتاده هست
مبتدي هستيم ديگه :">
الان والا يك ps2 دارم تضميم دارم ارتقا بدم نميدانم ps3 بگيرم يا اين واسه همين از دوستان اينجا ابتدا راهنماي ميخواهم

متشكرم

خب:1 محیطش مثل خودشه مثال خاصی نداره 1 صفحه داره تریلر های جدید و بازی ها ی حدید رو میزاره 1 جای دیگش واسه دانلود بازی ها ی ارکید و DLC ها هست کلا کار کردن باهاش اسونه تحریم و IP این جور چیزام گیر نمیده اونجا همه چی باز هست

بله هر بازی داشته باشی میتونی بری بازی کنی انلاین ولی اگه بخای تو سرور ها بگردی 1 کم سخته قبلش باید چند تا دوست ادد کنی هر وقت خاستی بازی کنی خبر کنید هم دیگه رو برید بازی کنید
بازی ها ی تک ننفره هم میش بگی که دیگه وجود نداره!! الان اکثر بازی ها قسمت چند نفره داره
2-فیلم و اهنگ هم باید پول خرج کنی هیچ چی تو لایو مفتی نیست باید پوینت بگیری تا بتونی فیلم و اهنگ انلود کنی

3-اگرم بن بشی نه دیگه هیچ راهی وجود نداره واسه در امدن از بن

4-برد دستگاه های اسلیم هم valhalla هست

5-دیسک شما خراب نمیشه لنز شما ضعیف میشه اونم اگه دیسک خش روش نباشه هیچ مشکلی ندار اگه نصب هم نشه چون این ایکس باکسا لنزش خیلی سگ جونه

سوال اخریت هم از اون سوالا بودا!!!جوابش رو خودت هم میدونی معلومه که بن نمیشی

موفق باشی

liberty city - cod black ops - 007 -
10 15 روزه که هرجا میرم تو بخش خرید 360 شما سوال پرسیدی که یا شدیدا خنده داره یا تکراری اطلاعاتت ok نشد پس؟؟خوبه هواپیما شخصی نیستا اینقدر تحقیق نمی خواد اونم تکراری.
اینم معرفی گیمت برا دختر بچه 8 ساله بود مثلا =))

• Like
Reactions: bardia67m
سلام دوستان.
من کنسولم بن شده و میخواستم یه اسلیم بخرم. چند تا سوال داشتم.
1.کسی قیمت دقیق مدلای اسلیمو تو دبی میدونه؟
2.اگه اسلیم 4 گیگ بگیرم میتونم یه هارد اکسترنال بهش وصل کنم بازی هارو روی اون اینستال کنم؟
3.این اسلیما دیگه اصلا مشکل سه چراغ ندارن؟

سلام دوستان.
من کنسولم بن شده و میخواستم یه اسلیم بخرم. چند تا سوال داشتم.
1.کسی قیمت دقیق مدلای اسلیمو تو دبی میدونه؟
2.اگه اسلیم 4 گیگ بگیرم میتونم یه هارد اکسترنال بهش وصل کنم بازی هارو روی اون اینستال کنم؟
3.این اسلیما دیگه اصلا مشکل سه چراغ ندارن؟
1: مدل 250 را میدونم 1299 درهم ولی 4 گیگ را نمیدونم
2: فقط اط 16 گیگ هارد اکسترنال استفاده کنی
3: نه دیگه مشکل 3چراغ نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or