خب سلام
تا حدودي چشمام در اومده و كلي از پست هاي اين انجمن و توضيحات خوب دوستان رو خواندم
چقدر اين دستگاه پيچيدگي داره
من قصد خريد يك xbox اسليم دارم و تا الان متوجه شدم كه از طريق برد هك فقط شده و بايد براي هك فريم ورك صبر كرد . ابتدا چند تا سوال دارم كه در نتايج جستجو هايم در سايت چيزي نديدم
1- اين سيستم لايو كه شما دوستان وصل ميشيد داخلش چطوري هست؟ يعني محيطي مثل اينترنت هست؟ مشكل تحريم و Ip ايران اين حرف ها رو نداريم يعني؟
با دوستان چطوري ميشه آنلاين بازي كرد ؟ يعني الان هر بازي كه من دارم روي ديسك رو اگر برم اونجا ميتوانم آنلاين بازي كنم؟ مثلا اگر tekken 6 بخرم بعد برم تو لايو ميشه آنلاين با يكي ديگه تيكن بازي كنم؟
اونوقت اين بازيهايي مثل تك نفره اكشن اينا چطوري آنلاين ميشن؟
اينكه فيلم و آهنگ ميبينيد چطوري هست؟ مي خوام يكم توضيح از اونجا بدين اصلا محدوديت استفاده داره؟ زمان داره؟
و اينكه اگر بن بشيم يعني هيچ وقت ديگه با اين دستگاه نميشه تو لايو رفت درسته؟ هيچ جوري از بن نميشه در اومد؟
سوال ديگرم اينكه اين دستگاه هاي اسليم بردش چي هست؟ يعني مثل دستگاه هاي الايت بردش جاسپر بود اين چي هست؟
اگر فقط از روي ديسك بازي اجرا كنم ديسكم زود خراب ميشه؟ حتما بايد كپي كرد؟ چقدر زمان ميبره كپي اين بازيها؟ عين كامپيوتر؟
الان اگر يك اسليم پس بگيرم و هك هم نشده باشه فقط بازي اورجينال بايد بگيرم بازي كنم درسته؟ آيا اينم در لايو بن ميشه؟
ببخشيد از دوستان اگر برخي سوال هايم بسيار پيش پا افتاده هست
مبتدي هستيم ديگه

الان والا يك ps2 دارم تضميم دارم ارتقا بدم نميدانم ps3 بگيرم يا اين واسه همين از دوستان اينجا ابتدا راهنماي ميخواهم
متشكرم