سلام به دوستان امروز میخوام یه داستان قشنگ واستون تعریف کنم: دستان من و توپ خونه ... به تاریخ امروز
مغازه اول:
آقا ارکید میخوام..... خوب ۲ مدل داریم مدل معمولی و مدل اوتو آپدیت
من : خوب یعنی چی؟
مغازه دار : یعنی اینکه اون مدل اوتو آپدیت خودش آپدیت میکنه خودش رو و این مدل معمولی رو باید هر ۳ ماه بیاری کلی پول بدی آپدیت کنن !!!! اون مدل خوبه ۲۷۰ تومن !!!!
مغازههای داخل پاساژ لباف... مغازه اول :
ارکید داریم ۲ مدل مدل مخصوص و معمولی ...مدل مخصوص مادر برده جاسپر پلاس داره اما این معمولی ها مادر بردش قدیمیه و جاسپره !!!
مغازه دوم :
یه مدل دارم که مادر برده الایت داره که از مال جاسپر خیلی بهتره اون ارکید با مادر برده الایت ۲۷۰ تومن معمولیها ۲۲۰
مغازه سوم:
یه مدل دارم با مادر برده جاسپر که جامپینگ داره و ۲۴ ساعت باهاش بازی کنی نمیسوزه خیلی بهتره ۲۴۵ اما این مدل آدیام دارم ۲ روزه میسوزه میاری اینجا واسه من درد سر میشه !!!
مغازه چهارم :
من : ارکید ۵۱۲ مگابایتی رم داری :
دارم اما توش نوشته ۲۵۶ مگ رم داره چون ۲۵۶ تاشو برنامه گرفته اون ۲۵۶ تارو دیگه نشون نمیده !!!
مغازه پنجم :
مگه ما مدل ارکید با ۵۱۲ مگابایت رم هم داریم !!!!
مغازه ششم :
آقا بیا داداش اسلیم بدم بهت هفته پیش خودمون کپی خور کردیم هنوز هیچ جای دنیا نکردن اما ما بچه هامون واردن انجامش دادن درایوشم عوض نشده فقط یه برد اضافه کردیم توش !!
و من تازه گرفتم اینجا چرا معروف شده !!!!
یعنی واقعا اینجا یدونه آدم با مدرک دیپلم ردیم پیدا نمیشه حداقل خریدار رو گوسفند فرض نکنه !!!
ولی من نفهمیدم اینا خودشونم نمیفهمن یا میفهمن و دروغ میگن واسه کلاه برداری !!!