راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1203990:
اینم رنگ مشکی دسته جدیده هست ( به D-pad نگاه کن )
اومدن d-pad دسته رو تغییر دادن تا بازی مثل ( pes ) و بازی های fighting راحت تر بشه .
دسته قرار بود NOV 9 بیاد .
رنگ نقره ای فقط A,B,X,Y تو مایه های خاکستری هست . ست میکنه یا نه این نظره خودته :d
یعنی این سیاهه براق دارای همون دی پد دسته ی نقره ی جدیده و تنها فرقش با نقره ایه تو رنگ دکمه های
A , X , B و Y هستش ؟
فکر نکنم ها ! آخه قیمت این 34 دلار ولی قیمت اون نقره ایه 51 دلاره . فکر کنم فقط به خاطر اینکه با اسلیم ست بشه براقش کردن .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...

من xbox360 slim 250gb خریدم..... راسته اگه داشبورد رو آپدیت کنم کنسول از حال کپی خور در میاد؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد .

یعنی این سیاهه براق دارای همون دی پد دسته ی نقره ی جدیده و تنها فرقش با نقره ایه تو رنگ دکمه های
A , X , B و Y هستش ؟
فکر نکنم ها ! آخه قیمت این 34 دلار ولی قیمت اون نقره ایه 51 دلاره . فکر کنم فقط به خاطر اینکه با اسلیم ست بشه براقش کردن .
نقره ای و مشکی جدید هستند که قیمتاشونم مثل همه ولی سفیده نه !!

بهترین فریمور چی است که سرعت اجرای بازی خوب باشه
نون یا ال تی
اگه ال تی خوبه من شنیدم درسته از بن شدن جلوگیری میکنه که به درد من نمیخوره چون به شبکه وصل نمیشم ولی سرعت اجرای بازیش کمه

آخرین ویرایش:
بهترین فریمور چی است که سرعت اجرای بازی خوب باشه
نون یا ال تی
اگه ال تی خوبه من شنیدم درسته از بن شدن جلوگیری میکنه که به درد من نمیخوره چون به شبکه وصل نمیشم ولی سرعت اجرای بازیش کمه
دوست عزیز Lt که خوب عمل کرده اما در مورد سرعت اجراش اینطوری نیست .
با عرضه ورژن جدید Lt1.1 مشکل Read و این که با Media Disc بعضی بازی ها مشکل داشت حل شده ( که این مشکل رو همه نداشتن )
حالا با اومدن چک امنیتی جدید ap2.5 قراره Lt+ تا چند هفته دیگه ( قبل کریسمس ) عرضه شه .

الان سایت http://team-xecuter.com/ رو چک کردم دیدم بعد از یک ماه در دو روز گذشته 27 تا پست جدید گذاشتن که تو چنتاش از LT+ صحبت کرده :O .
آقا راستشو بخواین من نه حال خوندنشونو دارم نه علمشو
tongue.gif

شما ببینین چیزی از هک Slim گفته؟
smile.gif

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1204387:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد .

نقره ای و مشکی جدید هستند که قیمتاشونم مثل همه ولی سفیده نه !!

سلام دوست عزیز... من اسلیم 250 گیگ دارم که درایوش چج شده(برای اجرای بازی کپی)

چند جا خوندم اگه داشبورد آپدیت بشه از حالت کپی خور در میاد...

شما مطمئنی که آپدیت کنم مشکلی نداره؟

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز... من اسلیم 250 گیگ دارم که درایوش چج شده(برای اجرای بازی کپی)

چند جا خوندم اگه داشبورد آپدیت بشه از حالت کپی خور در میاد...

شما مطمئنی که آپدیت کنم مشکلی نداره؟
ببین دوست عزیز
اسپوفینگ یا تعویش درایو یعنی این که برد اصلی درایو شما عوض میشه این یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا اگه درایو ارجینال شما لایت ان باشه ولی برد شما سامسونگ، درایو شما مثل سامسونگ عمل میکنه
در مورد آبدیت داشبورد جدید بازیهای جدید را اجرا نمیکنه یعنی مثل ac:bh، NFS
البته بخوای نخوای نمیتونی اینها را بازی کنی چون که AC:BH روش آپدیت هست و اجبارا باید به داشبورد جدید آپ کنی، که بعد از آپدیت جدید دیگه کار نمیکنه
تا دوماه دیگه هم با اومدن +LT همه مشکلات حل میشه

سلام ببخشید من یه سوال داشتم میشه بگید این GUITAR HERO ..گیتارهاش چند تا مدل دارن ؟ کدومش بهتره ؟ کدوم الان توی ایران هست و قیمتاشون رو اگه عکسی هم از مدل هاشون دارین بزارین ممنون میشم
53.gif
..لطفا کمک کنید میخوام بگیرم اطلاع زیادی در موردش ندارم برای هر سبک موسیقی یک گیتار مختلف هست ؟

ببین دوست عزیز
اسپوفینگ یا تعویش درایو یعنی این که برد اصلی درایو شما عوض میشه این یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا اگه درایو ارجینال شما لایت ان باشه ولی برد شما سامسونگ، درایو شما مثل سامسونگ عمل میکنه
در مورد آبدیت داشبورد جدید بازیهای جدید را اجرا نمیکنه یعنی مثل ac:bh، NFS
البته بخوای نخوای نمیتونی اینها را بازی کنی چون که AC:BH روش آپدیت هست و اجبارا باید به داشبورد جدید آپ کنی، که بعد از آپدیت جدید دیگه کار نمیکنه
تا دوماه دیگه هم با اومدن +LT همه مشکلات حل میشه

نوید جان منظورم اینه بعد از آپدیت داشبورد دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه!!!

اصلا کسی از دوستان برای کنسول اسلیم آپدیت پاییزی داشبورد رو انجام داده؟؟

دوست عزیز اگه شما آپدیت جدید داشبورد رو بریزید هیچ مشکلی برای کپی خور بودن دستگاه شما پیش نمیاد . ولی تو چند تا بازی های جدید Fable 3 و Ac:bh , Nfs چون یه چک جدید ( Ap2.5 ) اضافه شده نمیشه بازی کرد که با اومدن Lt+ این مشکل هم حل میشه .

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1205257:
دوست عزیز اگه شما آپدیت جدید داشبورد رو بریزید هیچ مشکلی برای کپی خور بودن دستگاه شما پیش نمیاد . ولی تو چند تا بازی های جدید Fable 3 و Ac:bh , Nfs چون یه چک جدید ( Ap2.5 ) اضافه شده نمیشه بازی کرد که با اومدن Lt+ این مشکل هم حل میشه .
با الیت که این بازی Need for Speed Hot Pursuit

مشکل نداره چون میخوام فردا بخرم الیت و سوپر الیت در مورد قیمت میشه کمک کنید و چه فریمور روش نصب باشه بهتره و وسایل روش ممنون میشم وقت زیادی ندارم

آخرین ویرایش:
دوستان! تو اون تاپیک کناری که کسی پیدا نشد جواب منرو بده...گفتم شاید تاپیک رو اشتباه اومدم!
سوالرو آوردم اینجا....

بکس!
یه سوال!
یکی لطف میکنه بگه من اگه بخوام بگم یه مدل باندل رو واسم از خارج از ایرن بیارن به چه چیزائیش باید توجه کنم یعنی به طرف دقیقا بگم چی بیاره... ؟
منظورم region این حرفاست...
و اینکه اصلا با توجه به این که SLim یسری از لوازم جانبی ELite رو نداره و هنوز قفلش هم نشکتن...منطقی تو ایران ادم slim بخره؟
ممنون پیشاپیش....

کلا میخواستم ببینم :
1- خریدن slim از خارج از ایران الان اصلا به صرفه هست با توجه به اینکه هنوز وضعیت کپی خور شدنش مشخص نیست؟ یا نه هنوز بریم سراغ مدلهای قدیمی؟
2- چه region ای بگم واسم بیارن؟....فر قی داره اینجا ...یا نه هر regionای بیارن فرقی نداره ؟

3- اینکه اگه slim بگیرم میتونم hard external pc رو بهش وصل کنیم؟
بازم ممنون پیشاپیش!!!!

دوستان! تو اون تاپیک کناری که کسی پیدا نشد جواب منرو بده...گفتم شاید تاپیک رو اشتباه اومدم!
سوالرو آوردم اینجا....

کلا میخواستم ببینم :
1- خریدن slim از خارج از ایران الان اصلا به صرفه هست با توجه به اینکه هنوز وضعیت کپی خور شدنش مشخص نیست؟ یا نه هنوز بریم سراغ مدلهای قدیمی؟
2- چه region ای بگم واسم بیارن؟....فر قی داره اینجا ...یا نه هر regionای بیارن فرقی نداره ؟

بازم ممنون پیشاپیش!!!!

سلام
به نظره من الیت بهتره
به نظره من البته
ریجن پال
فقط پال بگیر
کلا یو اس بی فلش تا 16 گیگ میتونی وصل کنی به ایکس ابکس
میهش هارد لب تاپی هم هک کرد و تا 250 گیگ وصل کنی به 360

من اسلیم دارم ولی کپی خور نشده، آپدیت هم کردم
شما هم اگه میخوای بازیهای قدیمی بازی کنی فعلا آپ نکن تا این +LT بیاد

کلا میخواستم ببینم :

بازم ممنون پیشاپیش!!!!
خرید بستگی داره از کجا باشه تا به صرفه بودنش مشخص بشه یا نه ولی در کی میصرفه
وضعیت کپی خور شدنش هم حله
در بلاد فرنگ مانند ایران نیست که هر ریجنی در کشورشون موجود باشه، اگه آشنات اروپا باشه همه کنسولها ریجنشون پاله و اگه آمریکا مسلما US ( تو دبی ریجن پال را میفروشن)
و نمیتونی بگی آشنات برات از آلمان NTSC_J بیاره چون بهش میخندن و بالعکس
بله میتونی هارد اکسترنال وصل کنی

و اینکه اصلا با توجه به این که SLim یسری از لوازم جانبی ELite رو نداره و هنوز قفلش هم نشکتن...منطقی تو ایران ادم slim بخره؟
گفتم از نظر قفلی مشکلی نیست
میتونم بپرسم چه امکاناتی الیت داره که اسلیم نداره؟

من اسلیم دارم ولی کپی خور نشده، آپدیت هم کردم
شما هم اگه میخوای بازیهای قدیمی بازی کنی فعلا آپ نکن تا این +LT بیاد

خرید بستگی داره از کجا باشه تا به صرفه بودنش مشخص بشه یا نه ولی در کی میصرفه
وضعیت کپی خور شدنش هم حله
در بلاد فرنگ مانند ایران نیست که هر ریجنی در کشورشون موجود باشه، اگه آشنات اروپا باشه همه کنسولها ریجنشون پاله و اگه آمریکا مسلما US ( تو دبی ریجن پال را میفروشن)
و نمیتونی بگی آشنات برات از آلمان NTSC_J بیاره چون بهش میخندن و بالعکس
بله میتونی هارد اکسترنال وصل کنی

گفتم از نظر قفلی مشکلی نیست
میتونم بپرسم چه امکاناتی الیت داره که اسلیم نداره؟

آپدیت کردم..:d بلایی هم سرش نیومد:))

همه ی بازی ها رو هم راحت اجرا میکنه:)

یا حق:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or