ببخشید دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم یه ارکید بخرم.میخوام بدونم هارد 250 گیگ مکستور اکسترنال بهش میخوره که به جای هارد خودش استفاده کنم که دیگه پول برای الایت ندم.؟چون ظاهرا الایت فقط هارد نسبت به این بیشترداره
دوست عزیز از شکل درایو میشه تشخیص دادسلام.ازکجا بفهمم درایورم چیه؟
اگه می تونید همینجا بگید اگه نه یه لینگ بدید برم اونجا!!:d![]()
توروخدا ببخشید اینقدر سوال میکنما.اگه من ارکیدبگیرم با یو اس بی 16 گیگ چندتا بازی میتونم روش نصب کنم و چقدر جای سیو داره؟
ممنون از شما دوست عزیزم.بهترین فریمور برای ارکید چیه LT1.1 یا none.... کدومو بدم برام بزنه و چه فرقایی برام دارن؟بازیهای جدید مثل فیفا11 یا مدال با کدوم بهتراجرامیشه؟

دوست عزیز این controller جدید xbox 360 هست که تغییراته خوبی کرده !می خواستم یکم اطلاعات درباره این کنترلر بگیرم ، تا حالا کسی دیدتش ؟ صیقلیه ؟ براقه ؟
http://www.amazon.com/Xbox-360-Silv..._3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1290068337&sr=1-3
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1203896:دوست عزیز این controller جدید xbox 360 هست که تغییراته خوبی کرده !
D-pad این دسته هم جهت هاش بیشتر شده و هم تنظیم ارتفاع داره .
اینم رنگ مشکی دسته جدیده هست ( به D-pad نگاه کن )توی همین صفحه اش روی Black کلیک کنید ، اونو میگم . دسته Glossy black .
یه سوال دیگه اونم اینکه این دسته جدید نقره ای با اسلیم ست می کنه ؟ یعنی رنگش خوبه ؟