راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگر اشتباه نکنم با توجه به ابدیت قبلی ایکس باکس امکان ذخیره بر روی usb یا فضای ذخیره دیگر مثل هارد به ان اضافه شده است;)البته اینو بگم که شما ازطریق هر یو اس بی 16گیگ که شامل دو تای جلویی هست جمعا تا 32 گیگ مجاز هستید نه بیشتر .

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم یه ارکید بخرم.میخوام بدونم هارد 250 گیگ مکستور اکسترنال بهش میخوره که به جای هارد خودش استفاده کنم که دیگه پول برای الایت ندم.؟چون ظاهرا الایت فقط هارد نسبت به این بیشترداره

سلام اینقد درده سر داره برو امادشو بخر 120 گیگ
بیشترم اصلا به کارت نمیاد
هارد لب تابی باید بگیری هکش کنی تازه بعدش یه پوسته هم براش بگیری

سلام.ازکجا بفهمم درایورم چیه؟
اگه می تونید همینجا بگید اگه نه یه لینگ بدید برم اونجا!!:d;)
دوست عزیز از شکل درایو میشه تشخیص داد
Hitachi-Toshiba-Philips-hjkl.jpg
با باز کردن قاب جلو که یه سیم هست هم میشه تشخیص داد ( هر رنگ یه نوع درایو هست )
wtgu7i9wabgfk7pnj8vj.jpg

• Like
Reactions: محمد رضا mr
توروخدا ببخشید اینقدر سوال میکنما.اگه من ارکیدبگیرم با یو اس بی 16 گیگ چندتا بازی میتونم روش نصب کنم و چقدر جای سیو داره؟

15.5 گیگ حدوداً قابل استفاده است. 2 بازی می شه ریخت روش. اگه کم حجم باشن 3 تا! جای سیو گیم و ... هم که کم نمیاری.
نیاز به معذرت خواهی نیست دوست عزیزم. این تاپیک برای پرسش همین سئوال ها هست دیگه. وظیفه ما هم جواب دادن.

ممنون از شما دوست عزیزم.بهترین فریمور برای ارکید چیه LT1.1 یا none.... کدومو بدم برام بزنه و چه فرقایی برام دارن؟بازیهای جدید مثل فیفا11 یا مدال با کدوم بهتراجرامیشه؟

ممنون از شما دوست عزیزم.بهترین فریمور برای ارکید چیه LT1.1 یا none.... کدومو بدم برام بزنه و چه فرقایی برام دارن؟بازیهای جدید مثل فیفا11 یا مدال با کدوم بهتراجرامیشه؟

فرقشون اینه که LT برای لایو رفتن مناسبه و none خیر. برای اجرای آفلاین هیچ تفاوتی ندارند و فرقشون در شناسایی آنلاین هست. اگه آفلاین می زنید همون non رو بزنید و لایو وصل نشین.;)

دوستان یک سوال دارم می خواستم بدونم مثلا تا سه چهار سال دیگه همه ی بازی های که روی اسلیم می تونیم بازی کنیم مثلا روی الایت هم می تونیم بازی کنیم ؟

دوستان یک سوال دارم می خواستم بدونم مثلا تا سه چهار سال دیگه همه ی بازی های که روی اسلیم می تونیم بازی کنیم مثلا روی الایت هم می تونیم بازی کنیم ؟

آره.. به نظر خودت چرا باید فرق بکنه..؟

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1203896:
دوست عزیز این controller جدید xbox 360 هست که تغییراته خوبی کرده !
D-pad این دسته هم جهت هاش بیشتر شده و هم تنظیم ارتفاع داره .

توی همین صفحه اش روی Black کلیک کنید ، اونو میگم . دسته Glossy black .

یه سوال دیگه اونم اینکه این دسته جدید نقره ای با اسلیم ست می کنه ؟ یعنی رنگش خوبه ؟

توی همین صفحه اش روی Black کلیک کنید ، اونو میگم . دسته Glossy black .

یه سوال دیگه اونم اینکه این دسته جدید نقره ای با اسلیم ست می کنه ؟ یعنی رنگش خوبه ؟
اینم رنگ مشکی دسته جدیده هست ( به D-pad نگاه کن )
اومدن d-pad دسته رو تغییر دادن تا بازی مثل ( pes ) و بازی های fighting راحت تر بشه .
دسته قرار بود NOV 9 بیاد .
رنگ نقره ای فقط A,B,X,Y تو مایه های خاکستری هست . ست میکنه یا نه این نظره خودته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or