راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون از دوستان من خيلي وقت بود كه كلا از دنياي گيم بي خبر بودم !
قيمت جهاني اسليم چند هستش؟هر دو مدل منظورمه!
راستي مگه كينكت وارد بازار شده اصلا ؟ :d

آخرین ویرایش:
1.خوب برا کپی خور کردن nextgen می تونی بری و توپخونه هم جاهای خوب و مورد اطمینان هم پیدا می شه .
2.3 سوت ( جای 2 و 3 عوض شده :d )
3.قطعه که نه ولی ممکنه برات کپی خور نکن بعد بهت بگن کپی خور کردم . البته بعضی از مغازه قیمتای تخیلی هم می گن مثل 50 هزار تومن .
4. من یادمه 5 ماه پیش 10 تومن بود حالاشو نمی دونم .

یه جای خوب تو توپخونه معرفی می کنی ؟
این nextgen میگه 25 تومن 1 ساعت و نیم هم طول میکشه :-&

سلام فرق xbox arcade با xbox elite چیه ؟
فقط تو هدست و هارده ؟
من یه آرکید آکبند دارم واسه ساله 2009 ، به نظرتون با الایت عوضش کنم ؟ یا یه هارد واسه همین بخرم ؟
ممنون میشم کسی یه راهنمایی خوب به من بده آخه اصلا تو کار xbox نبودم :">

فقط تو هدست و هارده ؟
من یه آرکید آکبند دارم واسه ساله 2009 ، به نظرتون با الایت عوضش کنم ؟ یا یه هارد واسه همین بخرم ؟

شما یک بار اینجا را نگاه کن

در کل اگر الیت بخری با توجه به کابل HDMI و کابل شبکه و هارد 120 گیگ ارجینال که آرکید نداره ضرر نکردی

فقط تو هدست و هارده ؟

اگه واقعا آکبنده قبل از اینکه بازش کنی ببین ماله چه ماهی هست ... شاید برای j-TAG مناسب باشه
اونوقت از هر 360 دیگه ای ارزشمندتره b-)

شما یک بار اینجا را نگاه کن

در کل اگر الیت بخری با توجه به کابل HDMI و کابل شبکه و هارد 120 گیگ ارجینال که آرکید نداره ضرر نکردی

ممنون که راهنماییم کردی ، یه سوال دیکه : هاردایی که تو بازار هست به قیمت 75000 تومن اصل نیست ؟

دوستان کسی میدونه قیمت چنده ؟میخوام یکی بخرم
d2-TtCkjFrspJzPsjnHLaUkEgJvjA2vEG8EwaioV45OaK90b2XJDSjQltTLvgVMPvXsMMg5OIhM6_XQOuY61wZALLXXBUWlynUZIqkqNPsiG6Pq2dZZGXiyI3qsKMLUhl3CEuRWZd6Axft2KRZ3sEhjyH8VD2RFRQ2Ur6KrAxldaA2YGXfXd6l-F3gKkU3_HjEdl

هورااااااااا :دی
خیلی ممنون از جواباتون :دی

سلام
دو تا سوال:

1.دیروز رفتم باتری شارژی 4800mAH Ni MH گرفتم، که Li-ion هست.سوالم اینه که این باتری هایی که گرفتم، چقدر باید بار اول و کلا همیشه شارژ بشه و چقدر دوام داره؟

البته یه چیز مسخرش هم اینه که باتری هارو که خریدم و اوردم خونه دیدم پشت جعبش نوشته :
Capacity : 2100mA (3600mA)

حالا باتری من در حقیقت کدومه؟ 4800 که روی باتری نوشته یا 2100 که پشت جعبه ست یا 3600 که توی پرانتزه ؟

2. دیشب داشتم Red Dead بازی میکردم که 4-3 ساعت از بازی کردنم گذشته بود، که کم کم حس کردم بازی داره شدیدا افت فریم پیدا می کنه. گفتم خب داغ کرده باز، مشکل تموم نشدنی 360 ها
N_aggressive%20%2840%29.gif

خاموشش کردم بعد از یکی دو ساعت دوباره رفتم بازی کنم، ولی بازم افت فریم داشت که یهو اصلا قاطی کرد و شدیدا گیر می کرد. در حد 1 فریم در ثانیه شده بود. اصلا نمیشد حتی جان رو راه برد با نشونه گیری کرد. یه قدم برداشتن یه دقیقه طول می کشید. منم خارج شدم و فوری خاموشش کردم

چی کار کنم؟ طبیعی بود این قضیه؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟

البته اینم بگم که امروز که دوباره بازی کردم همه چی طبیعی بود. ولی قضیه دیشب ذهنم رو مشغول کرده

دوستان یک راهنمایی میخوام
من الان کنسولم بن شده و منم میخوام یدونه اسلیمشو بگیرم
جالا به نظر شما الان این کنسولم رو بفروشم صبر کنم اسلیم اومد برم بگیرم یا وقتی اسلیم اومد مستقیم با این یکی تاق بزنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or