راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت دوستان عزیز!
دوستان بنده قصد خرید 360 رو دارم میخواستم بدونم این کنسول عمرش تا کی هست اصلا الان ارزش داره گرفتنش یا نه؟!زیاد زیاد تو دور باشه تا کی هست چون الان خیلی وقته که وارد بازار ایران شده!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!

نه نبود. چیزی پیدا نکردم

پیشنهاد می کنم به عضویت گروه پرمیوم بازی سنتر در بیاید و از آموزش کاملا فارسی مربوط به ریختن فریمور LT استفاده کنید.
در غیر این صورت می تونید از سایت های خارجی آموزش انگلیسی(به صورت نوشتاری) دریافت کنید.

سلام خدمت دوستان عزیز!
دوستان بنده قصد خرید 360 رو دارم میخواستم بدونم این کنسول عمرش تا کی هست اصلا الان ارزش داره گرفتنش یا نه؟!زیاد زیاد تو دور باشه تا کی هست چون الان خیلی وقته که وارد بازار ایران شده!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!

حداقلش تا 2-3 سال دیگه این کنسول جوابگو هست.از نظر ارزش خرید که 100% ارزش داره.چون اونقدر عناوین بازی داره که شما رو مشغول کنه.

سلام ببخشید یه سوال داشتم:
من دارم یه رو ایکس باکس بازی میکنم حالا میخوام از یه صحنه از بازی عکس بگیر یعنی خود ایکس باکس عکس بگیره باید چه کار کنم؟

پیشنهاد می کنم به عضویت گروه پرمیوم بازی سنتر در بیاید و از آموزش کاملا فارسی مربوط به ریختن فریمور LT استفاده کنید.
در غیر این صورت می تونید از سایت های خارجی آموزش انگلیسی(به صورت نوشتاری) دریافت کنید.

.
از کجا می تونم انگلیسی شو پیدا کنم ؟

سلام
می خوام کنسول XBOX 360 SLIM بخرم.
ولی اطلاعاتی راجبش ندارم.
مثلا حجم هاردش چنده؟؟؟
آیا کپی خور هستش؟
نسبت به مدل قبلیش ضعف یا نقطه قوتی داره؟
حجم هاردش 250 گیگ هست.
هنوز کپی خور نشده ولی به زودی میشه . نگران نباشید.
100% نقاط قوت داره.
کوچیکتر شد. طراحیش. wifi داره. حجم هاردش. % سه چراغ شدنش کم شده . به عنوان مثال اگه تحویه مناسب نباشه هشدار بهتون میده. و...

سلام
می خوام کنسول XBOX 360 SLIM بخرم.
ولی اطلاعاتی راجبش ندارم.
مثلا حجم هاردش چنده؟؟؟
آیا کپی خور هستش؟
نسبت به مدل قبلیش ضعف یا نقطه قوتی داره؟
دو مدل 4 گیگی و 250 گیگی داره
هنوز کپی خور نشده ولی بزوردی میشه:d
پورت kinect داره و wifi داخلی داره و مادر بردش با قبلیا فرق میکنه که احتمال 3 چراغه شدن رو خیلی خیلی کم میکنه حتی کمتر از jasper!!!!!:-o
و ظاهرشم باحال تره

دو مدل 4 گیگی و 250 گیگی داره
هنوز کپی خور نشده ولی بزوردی میشه:d
پورت kinect داره و wifi داخلی داره و مادر بردش با قبلیا فرق میکنه که احتمال 3 چراغه شدن رو خیلی خیلی کم میکنه حتی کمتر از jasper!!!!!:-o
و ظاهرشم باحال تره
کپی خور شد رفت برادر گرامی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1096297
لینک ببین. بعد وب سایت سی فور ایوا رو هم ببین ولی هنوز عرضه عمومی نشده

سلام دوستان ببخشید سوال تکراری می ÷رسم برای وصل کردن x360 آرکید به مانیتور CRT بهترین گزینه با ملغ حدود 15 تومن همون کابل vga هست یا گزینه ی خوبی هم بهتر از این وجود داره ار کجا بفهمم اصل هست؟

سلام دوستان ببخشید سوال تکراری می ÷رسم برای وصل کردن x360 آرکید به مانیتور CRT بهترین گزینه با ملغ حدود 15 تومن همون کابل vga هست یا گزینه ی خوبی هم بهتر از این وجود داره ار کجا بفهمم اصل هست؟
اره بهترین راه همون کابل vga هست . و جنس اصل هم تو بازار موجود نیست و High Copy هستند
کسی نیست جواب منو بده؟:(

کسی بلد باشه جواب میده نیاز نیست هر ساعت بپرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or