راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

كسي ميدونه كه آقاي تكاوج لنز 360 رو تنظيم ميكنه يا دستگاه رو Update ميكنه ! داتكام چي؟ !؟ راستي آقاي تكاوج بازي هاش چنده ؟؟

آخرین ویرایش:
فرقشون در سرعت خوندن درایو هست، A سرعت درایو را بالا میبره ولی سرو صداش هم بالا میره ولی B سرعت در حد 4X نگه میداره و صدای درایو رو پایین میاره.

کدوم بهتره؟شما از کدوم استفاده میکنید؟سرعت b در حد ایده عالی هست یا خیلی لودینگها طول میکشه؟

کدوم بهتره؟شما از کدوم استفاده میکنید؟سرعت b در حد ایده عالی هست یا خیلی لودینگها طول میکشه؟
من خودم B رو ترجیح میدم، چون سروصداش کمتره، درسته که سرعت لود هم کمی میاد پایین ولی برای من زیاد مهم نیست.

طاهر جان که لطف کردن و گفتن . مال من 4.2 B هست . خوب کار میکنه. از درایو اصلا صدا در نمیاد > البته قبلا هم صدا نداشت . ولی شما B رو بریزی بهتره
پیروز باشی

برنامه های جانبی زیادی واسه 360 هست.
کسی میدونه برنامه ی backuprecovery از سایت x-project که کنارش هم نوشته new واسه چه کاری؟
یه برنامه ی جالب از سایت www.xbox360-hacks.com تو بخش download/utilities
Xplorer360 (58KB - 3,383 downloads)
Beta 3 Read/write from and to the Xbox360 hard disk and memory unit. And now with Xbox 1 support!
و
wxHdd (50KB - 842 downloads)
v1.0 Easily read/navigate the file-system on the Xbox360 hard drive. Written by Gael360
و
wxTheme (49KB - 1,064 downloads)
v1.1 Extract the contents of the Xbox360 theme files. Written by Gael360
اگه نحوه ی کار این برنامه ها و استفاده هاشون در بیاد خیلی خوبه.

:cheesygri فکر میکنم درست کردم
اول این error رو میداد
not compilate divice(یه چیز تو این مایه ها)
بعد رفتم تو bios مادربوردم
رفتم تو main/ide configuration
بعد توی قسمت enchanced mode support on
گزینه S-ATA رو به Primary P-ATA+S-ATA تغییر دادم
حالا وقتی تو boot maker گزینه ی detect رو میزنم دیگه error نمیده و چند تا عدد و حروف ظاهر میشه یعنی درست شده؟

سلام !:biggrin1: من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم !:confused: اگر هست بگيد كجا داره !؟ راستي قيمت Hard 360 چنده ؟ چند گيگ هست ؟ راستي اين 360 Region Free نشد ؟؟:confused:

آخرین ویرایش:
سلام !:biggrin1: من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم !:confused: اگر هست بگيد كجا داره !؟ راستي قيمت Hard 360 چنده ؟ چند گيگ هست ؟ راستي اين 360 Region Free نشد ؟؟:confused:

من هم دنبال این برنامه هستم. کسی می دونه همچین برنامه ای هست یا نه؟

قیمت هارد از 80 تومن هست تا 120 تومن.اسمش 20 گیگ هست ولی 12 گیگ هستش.
هنوز رجیون فری نشده

80 تومني با 120 تومني چه فرقي داره ؟؟ چرا انقد كمه !!‌80گيگ نداره !؟:confused:

Hard xbox 1 من 80 گيگ بود ! مدل Samsung كه سي دي رامم SamSung بود !

فرق خاصی نمی کنه. اگه از پایتخت بخری 120 تومن می ده از توپخونه یا جای دیگه بخری ارزون تر گیرت میاد. خوب دیگه. راستش رو هم بخوای بچه ها گفته بودن چرا 8 گیگش کمه الان دقیقا تو خاطرم نیست. فقط می دونم 20 گیگ نیست. همین 12 گیگ هم زیاده چون اگه نشه بازی رو توش کپی کرد دیگه هارد ظرفیت بالا به درد نمی خوره (فکر می کنم نمی شه توش بازی رو کپی کرد)

فکر نمی کنم هاردی با ظرفیت بالا تر بزنه(شاید هم ماکرو سافت بعد اومن هاردهای 60 گیگ ps3 تصمیم گرفت بزنه) . دیشب که داشتم توی سایت xbox.com رو نگاه می کردم دیدم یه پکی رو برای کریسمس تبلیغ کرده بود که همون پرمیوم خودمون بود ولی با 4 تا بازی اضافه تر(cod3-dead rising-pes6-pinata)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or