راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا کپی کنیم که چی بشه؟

خوب معلومه. وقتی بازی روی هارد باشه درایو دستگاه کار نمی کنه و عمر اون زیاد می شه . مخصوصا اگه دی وی دی مالزی باشه! :cheesygri :love:
دوما اینکه تا یک مقداری گرمای دستگاه رو کم می کنه. من یه سرچی کردم ولی مثل اینکه نمی شه بازی ها رو روی هارد کپی کرد. البته فعلا نمی شه;)

سلام !:biggrin1: من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم !:confused: اگر هست بگيد كجا داره !؟ راستي قيمت Hard 360 چنده ؟ چند گيگ هست ؟ راستي اين 360 Region Free نشد ؟؟:confused:

سلام برادر!
من يه هارد دارم يكمي هم سيو توش هست!!
كه فقط 2 ماه كار كرده كه اون هم نميشه گفت كار كرده.
ميفروشمش به قيمت يه دونه مموري نو!!
كه يه تومن كمتر= فقط 69 تومن!!

سلام برادر!
من يه هارد دارم يكمي هم سيو توش هست!!
كه فقط 2 ماه كار كرده كه اون هم نميشه گفت كار كرده.
ميفروشمش به قيمت يه دونه مموري نو!!
كه يه تومن كمتر= فقط 69 تومن!!

بايد وايسي ببنينم كه اين برنامه ميياد يا نه ! چون اگر نياد من نيازي يه هارد ندارم ! اما قيمتت خوبه ! شايد ازت بخرم !

من هم دنبال این برنامه هستم. کسی می دونه همچین برنامه ای هست یا نه؟

قیمت هارد از 80 تومن هست تا 120 تومن.اسمش 20 گیگ هست ولی 12 گیگ هستش.

80 تومني با 120 تومني چه فرقي داره ؟؟ چرا انقد كمه !!‌80گيگ نداره !؟:confused:

Hard xbox 1 من 80 گيگ بود ! مدل Samsung كه سي دي رامم SamSung بود !

اولاً : فقط اسمش 20گیگ نیست بلکه واقعاً بیست گیگ هست ! بخاطر بعضی از کلیپ ها آهنگ ها و برنامه ها و فایل های سیستمی که توش ریختن باعث شده 12 گیگ نشون بده! کال من اول 13 نشون می داد ولی حالا 14 نشون میده! نمی دونم چی شده ! هیچ فایلیش هم پاک نکردم تازه چند تا آهنگ هم توش Rip کردم!

دوماً: مایکروسافت در Game Convention آلمان بطور اتفاقی در بین تصاویر تبلیغاتش یه تصویر از یک هارد 100 گیگی نشون داد و بعد از مراسم در اخبار تاییدش کرد! ولی هنوز تاریخ عرضه و قیمتش مشخص نشده!

آقا من امروز رفتم يگانه 360 قيمت كنم " J آك رو مي داد 420 ، UC آك 460! حالا نميدونم مي ارزه 30-40 تومن بيشتر واسه UC بدم يا نه . راستي گفتم از USer هاي بازي سنترم گفت آره به بچه هاي گل اينجا تخفيف تپل ميدم ولي همچنان اصرار داشت پاي پول وسط باشه درست حسابي قيمت نمي داد و ميگفت ميدوني كه من پاي معامله خيلي حال ميدم و از اين صوبتا... دات كامم زنگ زدم گفت 500 J كپي خور:o :laughing: :laughing: :laughing: پاساژ لباف هم همه قيمت ها رو 440 مي چرخيد ، UC & J كپي خور شده ، فقط يگانه 360 آك داشت و تا اونجايي هم كه من فهميدم 360 هاي J جديد remote control ندارن ! حالا به نظر شما چيكار كنم ؟:wallbash: :wallbash: :wallbash: :smoke1:

سلام !:biggrin1: من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم !:confused: اگر هست بگيد كجا داره !؟ :confused:

اقا كسي جواب نيميده ! كه همچين برنامه اي هست يا نه !؟!؟:confused:

آقا من امروز رفتم يگانه 360 قيمت كنم " J آك رو مي داد 420 ، UC آك 460! حالا نميدونم مي ارزه 30-40 تومن بيشتر واسه UC بدم يا نه . راستي گفتم از USer هاي بازي سنترم گفت آره به بچه هاي گل اينجا تخفيف تپل ميدم ولي همچنان اصرار داشت پاي پول وسط باشه درست حسابي قيمت نمي داد و ميگفت ميدوني كه من پاي معامله خيلي حال ميدم و از اين صوبتا... دات كامم زنگ زدم گفت 500 J كپي خور:o :laughing: :laughing: :laughing: پاساژ لباف هم همه قيمت ها رو 440 مي چرخيد ، UC & J كپي خور شده ، فقط يگانه 360 آك داشت و تا اونجايي هم كه من فهميدم 360 هاي J جديد remote control ندارن ! حالا به نظر شما چيكار كنم ؟:wallbash: :wallbash: :wallbash: :smoke1:

ببین یگانه قیمت هاش خیلی پرته. باید با پول بری تو مغازه و بگی الان می خوام بخرم. وگرنه اینجوری بهت قیمت نمی ده. بچه ها همه می گن uc بخر ولی من بین uc و j تفاوتی ندیدم. میگن بازی های uc زودتر میاد و زیادتر هست ( تا اونجایی که من دیدم j بیشتره! ولی در مورد دیر یا زود اومدنش نظری ندارم)
بله توی پک های جدید ریموت نیست. به نظر من سعی کنید فقط یه دستگاه سالم بگیرید همین. j یا uc بودن تفاوت چندانی نداره که اون هم سلیقه ای هست. یه آکش رو بگیر بده next gen برات کپی خور کنه!;)

شيخ جان از هرجا كه ميبيني ارزون تره بگير.يگانه به منم يو سي رو داد 460 تومن.تازه سره خرد هم كلي چرتو پرته اضافي مجاني بهم داد.سره بزي هم خيلي تخفيف داد.
البته ببين 100% اك هست يا نه.واقعيتش من خودم كپي خور شده گرفتم و اك نبود سيستمم به خاطره همين ته دلم هميشه يه جوريه(البته هيچ مشكلي تا به حال نداشتم)

من یه رایتر dl دارم و می خوام بازی ها رو از روی دی وی دی کپی کنم. next gen عزیز گفتن باید با برنامه clone رایتش کرد.

اما یه سئوالی برای من پیش اومده و اون هم اینه که روش رایت به چه صورتی هست. یعنی اول دی وی دی اصلی رو بزارم بعدش کپی رو بزنم یا نه اول ازش Image بگیرم بعد از روی image رایت کنم. ممنون:love:

سلام ! من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم ! اگر هست بگيد كجا داره !؟
نه هنوز همچین چیزی نیومده. ا حتمالا تا 360 درس حسابی حک نشه هم نمیاد. چون این کارایی که الان انجام میشه روی درایو هست فقط و کسی هنوز زورش به سیستم امنیتی خود دستگاه نرسیده.

سلام دوستان
می خواستم خبری را به اطلاعتون برسونم اون هم اینکه مغازه من از فردا تغریباَ آماده می باشد
و دوم اینکه من امروز یه ps3گرفتم و از همین امشب کارم را برای کپی خور کردنش شروع می کنم پس ps3 بازها منتظر خبرهای داغ باشند البته جای این خبر اینجا نبود ولی گفتم همین جا بگم اگر کسی خواست به بقیه اعلام کند

m_unknown & behtash ممنون از بذل توجهتووووووووووووووووون!:love: :love: :love:
آقا كسي شماره كنج (كنار پايتخت) رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
آقا تكاوچ قضيه مغازتون چيه ؟ كجاست ما بيايم خراب شيم انجا ؟:cheesygri
اون وقت شما 360 هم ميارين واسه فروش؟
كمكم كن كمكم كن نذار اين جا بمونم :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or