راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها سلام :love: :love: یه سوال میخوام ازتون بپرسم دلم میخواد واقعا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین.( لطفا فقط اونایی که X360 دارن و GEARS of WAR و بازیهایی از این قبیل یعنی سیک Action/FPS رو در 360 بازی کردن جواب بدن.) راسیاتش من میخوام بدونم خدا وکیلی این کنترلر (همون دسته خودمون) X360 برای بازیهای Action/FPS راحت هست یا نه ؟؟ به پای موس و کیبورد میرسه یا نه ؟؟ (بعید میدونم!!!). مثلا تو بازیهای :Gears of War & Ghost Recon Advanced Warfighter F.E.A.R & Call of Duty 3 و کلا بازیهایی از این قبیل. اینارو به این خاطر میگم که من این چند سالی که PS2 داشتم زیاد با دستش تو بازیهای Action/FPS راحت نبودم و نیستم.(تقریبا اصلا راحت نیستم.) و هیچی واسم موس و کیبورد نمیشه.(البته فقط تو این سبک بازی.). بعدم اینکه من خیلی به این XFPS 360 امیدوارم و موندم که وایسم که این دستگاه اول تو خارج (فکر کنم اواخر دسامبر امسال میاد) و بعد تو ایران بیاد و من اون موقع برم یه X360 بخرم یا همین ..... . چون میترسم همین الان برم یه X360 و یه G.o.W بخرم و اوقت ببینم که اصلا با کنترلر 360 راحت نیستم و نمیتونم بهنرین بازی اکشن سالو رو بهترین پلتفورم بازی سال بازی کنم و مثه PS2 اساسی بخوره تو حالم. حالا نظر شما چیه ؟؟ چیکار کنم بالاخره ؟؟ بدجوری موندم و بلاتکلیفم. ((اقایون ببخشید که حرفام زیاد به موضوع تاپیک ربط نداشت. ببخشید !!! ))

بچه ها سلام :love: :love: یه سوال میخوام ازتون بپرسم دلم میخواد واقعا صادقانه و بدون تعصب جواب بدین.( لطفا فقط اونایی که X360 دارن و GEARS of WAR و بازیهایی از این قبیل یعنی سیک Action/FPS رو در 360 بازی کردن جواب بدن.) راسیاتش من میخوام بدونم خدا وکیلی این کنترلر (همون دسته خودمون) X360 برای بازیهای Action/FPS راحت هست یا نه ؟؟ به پای موس و کیبورد میرسه یا نه ؟؟ (بعید میدونم!!!). مثلا تو بازیهای :Gears of War & Ghost Recon Advanced Warfighter F.E.A.R & Call of Duty 3 و کلا بازیهایی از این قبیل. اینارو به این خاطر میگم که من این چند سالی که PS2 داشتم زیاد با دستش تو بازیهای Action/FPS راحت نبودم و نیستم.(تقریبا اصلا راحت نیستم.) و هیچی واسم موس و کیبورد نمیشه.(البته فقط تو این سبک بازی.). بعدم اینکه من خیلی به این XFPS 360 امیدوارم و موندم که وایسم که این دستگاه اول تو خارج (فکر کنم اواخر دسامبر امسال میاد) و بعد تو ایران بیاد و من اون موقع برم یه X360 بخرم یا همین ..... . چون میترسم همین الان برم یه X360 و یه G.o.W بخرم و اوقت ببینم که اصلا با کنترلر 360 راحت نیستم و نمیتونم بهنرین بازی اکشن سالو رو بهترین پلتفورم بازی سال بازی کنم و مثه PS2 اساسی بخوره تو حالم. حالا نظر شما چیه ؟؟ چیکار کنم بالاخره ؟؟ بدجوری موندم و بلاتکلیفم. ((اقایون ببخشید که حرفام زیاد به موضوع تاپیک ربط نداشت. ببخشید !!! ))

دوست عزیز
شما حداقل سابقه بازی با PS2 را داشتی , ولی من اولین بار است که کنسول داشته ام و باید بگویم اول کار , خیلی بازی کردن با این دسته برام سخت بود و تا حد دلزدگی از این کنسول بود ولی به مرور بهش عادت کردم و الان هم خیلی با این سبک کنترل حال می کنم.
لازم می دونم که نکته ای رو که خودم تجربه کردم و جواب گرفتم به شما بگویم :
تا وقتی که دستت به این نوع کنترل عادت کنه سعی کن که بازی ها را با Mode آسان بازی کنی چون زود سوختن خودش عامل تشدید دلزدگی می شود.

دوست عذيز مطمعن باش هيچ كنترللي مثل ماوس و كيبورد نميشه . ولي با مرور زمان به دسته ها كنسول ميتوني راحت باشي ولي باز ماوس نميشه .
ولي مثل اينكه طبق اخرين اخباري كه از مايكروسافت داده شده مايكروسافت داره روي يك نوع دسته هاي جديد كار ميكنه كه قدرت تفكيك بسيار بالايي خواهند داشت مانند ماوس و گفته شده بيشتر روي كنترلا انالوگ سمت راست دسته ها كار خواهد شد هموني كه داري باهاش نشانه گيري ميكني و باعث ميشه تا اعصابت خورد بشه!!!! اگه اينكار را مايكروسافت بكنه بسيار عالي خواهد شد حتي گفته شده در اين دسته هاي جديد از حسگر جنبشي هم استفاده خواهد شد .
اين مطالب را ميتوني تو تاپيك next-gen news پيدا كني . ولي من همينجا كاملا گفتم .
حتي طبق شايعه اي هم كه شده بود اين دسته هاي جديد ممكنه همزمان با بازي halo3 در اختير باشه مثل اينكه مايكرو ميخواد همه با انجام دادن اين بازي حال كنند!!!

در ضمن يك نوع وسيله اي در اومده كه ميتوني اونو به xbox360 وصل و با ماوس و كيبورد با xbox360 بازي كني !!!!!!
اين خبر را هم ميتوني از تاپيك next-gen news پيدا كني .

آخرین ویرایش:
مطمئنا اگر کسی به موس و کیبورد عادت داشته باشه هیچ کنترلی نمیتونه جای اونارو بگیره ولی یه موضوعی هم هست من قبل از اینکه 360 رو بگیرم با pc خیلی بازی میکردم و دلیلش هم این بود که کنترل دسته ps2 برای همچین بازیهایی مناسب نبود ولی از وقتی 360 گرفتم تنها بازی که با کامپیوتر بازی کردم NFS:carbon بوده و میشه گفت یه جورایی به دسته 360 کاملا عادت کردم از طرف دیگه به نظر من با نسل جدید گیم پلی که RE4 اورد و GOW هم اونو به کمال رسوند شما مشکل چندانی نخواهی داشت و اکثر بازیهای نسل بعد هم از این گیم پلی پیروی میکنن چون چاره دیگه ای ندارن وگرنه میشن به بازیهای قدیمی رو ps2 xbox فقط تنها مشکلی شما داری اینه که سرعتت با دسته یه کم میاد پایین یعنی به اون سرعت که موس رو میچرخونی نمیتونی آنالوگ رو بچرخونی ولی معمولا بچه ها میگفتن ما نمیتونیم نشونه رو درست تنظیم کنیم که این هم بر میگرده به تنها 2 روز تمرین تا فول یاد بگیری ولی خب دسته هم یه حال دیگه داره مثل شوک و دکمه هاش مخصوصا دکمه های ماشه ای که برای شلیک استفاده میشه درست مثل اینه که تفنگ رو تو دستت گرفتی

دوستان عزیز ، چند بار باید اخطار بدیم ؟؟؟
مگه قرار نشد در مورد مسائل بیربط به تاپیک، چیزی نوشته نشه ؟؟؟
(فروشگاه های مختلف، PS3 و غیره)
از این پست به بعد، پست بیربط هر کس پاک شد، ناراحت نشه !

بچه ها این به چه درد میخوره؟!

B000EYF88G.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V64257644_.jpg

بعد این به کجای 360 وصل میشه؟ و به چه درد میخوره؟!

B000B6MLRS.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V64257835_.jpg

اون اولی که شارژر باتریه و من در به در گشتم اینجا پیدا نکردم.

مگه حتما آيه اومده كه با اين شارژر شارژ كني باترياتو ؟:cheesygri خوب با يه شارژر ديگه شارژ كن ! البته فكر كنم اين quick شارژ ميكنه ، نه؟:-"

بعد این به کجای 360 وصل میشه؟ و به چه درد میخوره؟!

B000B6MLRS.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V64257835_.jpg

امين جان اگه 360ت pre باشه ، اصلا لازم نيست اعصابت رو مشوش كني !:biggrin1: بابا نا سلامتي واسه سيو 20 GB هارد موجوده ! ديگه 64 mb كه واسه pre حكم مرغ زير خروس رو داره !;) :blushing:

مگه حتما آيه اومده كه با اين شارژر شارژ كني باترياتو ؟ خوب با يه شارژر ديگه شارژ كن ! البته فكر كنم اين quick شارژ ميكنه ، نه؟

با quick charger باید با سیم به دستگاه وصل کنی...من خودم رفتم یه cahrger مارک Energizer خریدم که 2500میلی آمپر در ساعته و همه جور باتری رو شارژ می کنه(قابل شارژ).

دوست عذيز مطمعن باش هيچ كنترللي مثل ماوس و كيبورد نميشه . ولي با مرور زمان به دسته ها كنسول ميتوني راحت باشي ولي باز ماوس نميشه .
ولي مثل اينكه طبق اخرين اخباري كه از مايكروسافت داده شده مايكروسافت داره روي يك نوع دسته هاي جديد كار ميكنه كه قدرت تفكيك بسيار بالايي خواهند داشت مانند ماوس و گفته شده بيشتر روي كنترلا انالوگ سمت راست دسته ها كار خواهد شد هموني كه داري باهاش نشانه گيري ميكني و باعث ميشه تا اعصابت خورد بشه!!!! اگه اينكار را مايكروسافت بكنه بسيار عالي خواهد شد حتي گفته شده در اين دسته هاي جديد از حسگر جنبشي هم استفاده خواهد شد .
اين مطالب را ميتوني تو تاپيك next-gen news پيدا كني . ولي من همينجا كاملا گفتم .
حتي طبق شايعه اي هم كه شده بود اين دسته هاي جديد ممكنه همزمان با بازي halo3 در اختير باشه مثل اينكه مايكرو ميخواد همه با انجام دادن اين بازي حال كنند!!!

در ضمن يك نوع وسيله اي در اومده كه ميتوني اونو به xbox360 وصل و با ماوس و كيبورد با xbox360 بازي كني !!!!!!
اين خبر را هم ميتوني از تاپيك next-gen news پيدا كني .

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من خواهش کردم فقط اونایی که X360 دارن و بازی GEARS of WAR و بازیهایی از این قبیل رو در 360 بازی کردن نظر بدن. شما که هنوز X360 نخردی!!! این وسیله ای ام که گفتی میشه باهاش موس و کیبورد و حتی کنترلر PS2 رو به X360 وصل کرد اسمش XFPS 360 هست و
خودم از چند ماه پیش میدونستم و تو صحبت قبلیم هم اشاره کردم. تازه 19 دسامبر تاریخ ریلیزشه(یعنی همین فردا). اینم سایت تیم سازندش :
http://www.teamxtender.com/index.php
به هر حال خیلی ممنون.

ببخشید بچه ها مثه اینکه داخل پک 360 charger ی وجود نداره !!! (خیلی عجیب به نظر میاد.) پس شما با چی دسته ها رو charge میکنید. James Bond 007 جان این charger ی که شما استفاده میکنی خوبه ؟؟ چند خریدی ؟؟ charger ی که خود مایکروسافت مخصوص X360 ساخته تو ایران نیست؟؟(همین quick charger یا اینPlay & Charge Kit )

بچه ها نمیدونم این رو تا حالا دیدید یا نه!! اولین مدچیپ ساخته شده برای X360 . اینم لینکش :
http://www.mod-chip.com/index-cart-us.php?go=en/select_xbox360_main.htm قیمتشم تقریبا خیلی مناسبه. $40 امریکا. تازه جالبیش اینه که شرکت سازندش این مود چیپو به تموم کشورهای دنیا ارسال میکنه حتی ایران خودمون. به قول خود سایتش :
We ship to every country on this planet
اینم کل مشخصات این مدچیپ :
Product Description:
The All 360 Xbox 360 Mod Chip is compatible with ALL DVD Drives currently on the market! If you want to play Homebrew applications, DVD-R, backups and more on your Xbox 360 console then this Mod Chip is a must have!!
The All 360 Mod Chip is plug and play, meaning that it does not require extracting the drive-key from the console because the ACTEL CPLD bypasses the Xbox 360 drive-key check, no lousy Firmware Hack Needed! It retains all original firmware and there's no need for any firmware-reading or flashing
The All 360 Mod Chip is a universal Xbox 360 DVD-Drive firmware upgrader. An upgraded firmware allows for better performance of your DVD drive while reading DVD-R DL support. It features DVD Drive-key "on-the-fly" patching, which automatically boots the "unsigned" firmware on-board!!

Availability: Ships within 24 hours! We have full stock.

Product Features:
* No need to extract the drive-key from the original firmware of drive on your console, only install the chip and the "unsigned" firmware on-board will boot.
* Upgraded firmware for better performance of your DVD-drive to reading DVD-R DL support ( eg: you should use on LG/Hitachi the firmware vers. 059 instead your original 047D or 46D).
* Electronic Switch ON/OFF allows you to enable or disable the chip when turn-on your console by power button, you can check the state of chip by a led-indicator.
* Easy to reprogram on-board Flash EPROM mounted on a socket connector for an easy and clean remove in order to quickly reprogram it.
* Play on-live game ---Use controller or remote control or press eject button to turn on the console, the LED DOESN'T light up ( disable the chip).

Product Compatibility:
* WORKS ON ALL VERSIONS - (LG and SAMSUNG)
* Xbox Live compatible
* Diagrams: [ Hitachi ] [ Samsung ]

Package Contents:
* 360 modchip

Xbox 360 modchip Price:
US$ 39.95, CA$ 47.65, AU$ 52.69

;) ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or