راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

360 بگير فكرش هم نكن

جدی میگی دوست عزيز؟؟ من هنوز صحنه آی از xbox360 نديدم
ولی خوب ممکنه واسه يه فرد معمولی که تا قبل از خريدن xbox360
ps2 بازی میکرده خيلی جالبه توجه باشه....ولی واسه من که با کارتهای گرافيک 7800gtx و
7900gtx کار کردم هم ميتونه خيره کننده باشه گرافيکش؟

جدی میگی دوست عزيز؟؟ من هنوز صحنه آی از xbox360 نديدم
ولی خوب ممکنه واسه يه فرد معمولی که تا قبل از خريدن xbox360
ps2 بازی میکرده خيلی جالبه توجه باشه....ولی واسه من که با کارتهای گرافيک 7800gtx و
7900gtx کار کردم هم ميتونه خيره کننده باشه گرافيکش؟

دوست عزيز من قبل از اينكه 360 بگيرم با PC بازي مي كردم كه VGA 7800GTX بود
‍CPU.RAM.MB كه ديگه لازم نيست بگم ولي باز مي گم 360 بگير

سلام ...
من قصده خريده يه xbox 360 رو دارم دوستان....فقط چند سؤال داشتم اگه جواب بديد ممنون میشم
اول اين که گرافيک xbox360 به چه صورتی هست؟؟ و با کدوم يک از کارتهای گرافيک کامپيوتر
قابل مقايسه هست ؟ میشه قدرت گرافيک اين کارت رو با کارتهای 7800gtx يا 7900gtx يکی
دونست؟ يا ضعيفتره؟ من عکس های زيادی از بازيهای 360 تو سايتهايی مثل gamespot ديدم
ولی اصلاً گرافيک خوبی از اين بازيها نديدم !!! شايد بخواطر کم بودن کيفيت عکس باشه !!
در ضمن تلويزيون ما هم hd 1080 i رو ساپورت میکنه از اين 43 اينچای بزرگ هست !
ميخوام ببينم ارزش داره xbox360 بگيرم يا نه يا برم کامپيوترم رو ارتقا بدم بهتره
چون من به گرافيک و روونيه بازی خيلی اهميت میدم...ممنون میشم جواب بديد !!
کارت گرافیک این کنسول از 7900gtx قوی تره ولی نمی شه گفت خیلی البته با توجه به اینکه معماری بهتر و پیشرفته تری داره می شه خیلی کارایی های بیشتری رو ازش گرفت.
والا من نمی دونم کدوم عکس ها رو شما دیدید ولی اینکه اصلا گرافیک خوبی ندارن به نظرم درست نیست. ولی اینطوری هم نیست که فکر کنی الان این کسنول چندین سال از pc جلوتره و گرافیک خیره کننده بهت تحویل می ده.
اگر تلویزیون HD داری که در خریدش شک نکن چون بسیار در افزایش گرافیک و لذت بازی ها تاثیرداره.

به نظر منم ایکس باکس بگیر. ببخشید یک سؤال داشتم. کارت گلد یا سیلور کجای جعبه ی ایکس باکس 360 هست؟ من هر جا رو دیدم نبود. راستی من هم JUMP IN شدم.و ایکس باکس خریدم. بازی های Gears Of War و Rainbow Six Vegas و ُSaints Row خریدم. اگه میشه بازی های جدید و قشنگ را معرفی کنید. با تشکر علیرضا.

به نظر منم ایکس باکس بگیر. ببخشید یک سؤال داشتم. کارت گلد یا سیلور کجای جعبه ی ایکس باکس 360 هست؟ من هر جا رو دیدم نبود. راستی من هم JUMP IN شدم.و ایکس باکس خریدم. بازی های Gears Of War و Rainbow Six Vegas و ُSaints Row خریدم. اگه میشه بازی های جدید و قشنگ را معرفی کنید. با تشکر علیرضا.
چیزی به شکل کارت سیلور یا گولد در جعبه 360 نداریم.
شما وقتی یک اکانت در xbox live ایجاد کنی خود به خود به صورت مادالعمر دارای عضویت سیلور می شی. ولی اولین بار که با کنسولت یک اکانت ایجاد می کنی به عنوان جایزه یک ماه اکانت گولد به شما داده می شه و بعد از اون باید اکانت گولد را در صورت نیاز بخری.

من دو عکس از بازی f.e.a.r در حال اجرا رو کامپيوترم گرفتم...
کلاً من با اينجور گرافيکا خيلی حال میکنم..لطفاً اين عکس رو ببينيد و بگيد که
گرافيک xbox هم به اين صورت هست يا نه؟ البته اونايی که f.e.a.r
xbox360 بازی کردن بگن
در ضمن xbox360 شنيدم هاردم داره....آيا هاردش فعاله؟
عکس 1
عکس 2

من دو عکس از بازی f.e.a.r در حال اجرا رو کامپيوترم گرفتم...
کلاً من با اينجور گرافيکا خيلی حال میکنم..لطفاً اين عکس رو ببينيد و بگيد که
گرافيک xbox هم به اين صورت هست يا نه؟ البته اونايی که f.e.a.r
xbox360 بازی کردن بگن
عکس 1
عکس 2
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1476&page=11

اونايی که f.e.a.r
xbox360 بازی کردن بگن

زیاد فرقی نمیکنه 360ش یکم بهتره!

هاردش هم نمیدونم منظورتون از فعال چیه ولی کار میکنه دیگه:biggrin1: می تونید روش سیو و...بریزید و از 20 گیگ 8 گیگش رو برای پردازش اطلاعات ور می داره که می تونید اونم پاک کنید که سرعت لود بیشتر میشه ولی احتیاجی نیست چون مال من که هنوز 12 گیگش خالیه(با اونهمه سیو)

میگن اگه اين ديسکتهای کپی خور يه نمه خش بيوفته بهش ديگه بازی قابل اجرا نيست
جريان چيه؟ در ضمن الان xbox360 با هارد و کلاً با همچيزاش که تمام بازيهارو
اجرا کنه قيمتش چنده؟

میگن اگه اين ديسکتهای کپی خور يه نمه خش بيوفته بهش ديگه بازی قابل اجرا نيست
جريان چيه؟ در ضمن الان xbox360 با هارد و کلاً با همچيزاش که تمام بازيهارو
اجرا کنه قيمتش چنده؟
واسه اینکه درایوهاش حساسه!

360 الان با هارد(که روشه) و کپی خور کردنش و چند تا بازی درست و حسابی حدود 480 - 500 میشه!:)

سلام ...
من قصده خريده يه xbox 360 رو دارم دوستان....فقط چند سؤال داشتم اگه جواب بديد ممنون میشم
اول اين که گرافيک xbox360 به چه صورتی هست؟؟ و با کدوم يک از کارتهای گرافيک کامپيوتر
قابل مقايسه هست ؟ میشه قدرت گرافيک اين کارت رو با کارتهای 7800gtx يا 7900gtx يکی
دونست؟ يا ضعيفتره؟ من عکس های زيادی از بازيهای 360 تو سايتهايی مثل gamespot ديدم
ولی اصلاً گرافيک خوبی از اين بازيها نديدم !!! شايد بخواطر کم بودن کيفيت عکس باشه !!
در ضمن تلويزيون ما هم hd 1080 i رو ساپورت میکنه از اين 43 اينچای بزرگ هست !
ميخوام ببينم ارزش داره xbox360 بگيرم يا نه يا برم کامپيوترم رو ارتقا بدم بهتره
چون من به گرافيک و روونيه بازی خيلی اهميت میدم...ممنون میشم جواب بديد !!

شما که اینقدر به گیم اسپات اهمیت میدی برو نمره های بازی هایی که برای 360 و کامپیوتر اومده رو با هم مقایسه کن تو اکثر بازیهای بزرگ 360 نمره بهتری گرفته مثل R6 vegas Oblivion Splinter Cell: DA Ghost Recon و..... و تو اکثر موقع ها هم فرق نسخه ها تو گرافیک نبوده بعد شما الان یه کارت خیلی خوب میگیری مثلا 600 هزار تومن بخوای نخوای مجبوری 2 سال بعد عوض کنیش چون دقیقا سال بعدش کارت جدیدتری میاد و شما هم نهایت بتونی یه سال بیشتر با اون کارت صرف کنی من فکر نمیکنم منطقی باشه آدم هر 2 سال یه بار 600 700 تومن پول کارت بده در صورتی که میتونه با 400 500 تومن خیالشو برای 5 6 سال راحت کنه

ممنون از دوستان که به سؤالات من جواب داديد !!
اينجور که پييداست من تسليم xbox360 شدم و بايد برای خريدنش بشينم يه حسابو کتاب
درستو حسابی بکنم
دوستان کسی اينجا شخصی رو سراغ نداره که xbox360 رو به قيمته منصفانه بفروشه؟؟؟ البته با گارانتی و کپی خور شده ميخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or