فرقشون در سرعت خوندن درایو هست، A سرعت درایو را بالا میبره ولی سرو صداش هم بالا میره ولی B سرعت در حد 4X نگه میداره و صدای درایو رو پایین میاره.فرقxtreme 4.2 A با xtreme 4.2 B چیه؟
فرقشون در سرعت خوندن درایو هست، A سرعت درایو را بالا میبره ولی سرو صداش هم بالا میره ولی B سرعت در حد 4X نگه میداره و صدای درایو رو پایین میاره.
من خودم B رو ترجیح میدم، چون سروصداش کمتره، درسته که سرعت لود هم کمی میاد پایین ولی برای من زیاد مهم نیست.کدوم بهتره؟شما از کدوم استفاده میکنید؟سرعت b در حد ایده عالی هست یا خیلی لودینگها طول میکشه؟
سلام !:biggrin1: من توي Xbox1 ي برنامه داشتم به نامه DVD2XBOX كه با اين برنامه بازي رو ميريخت رو Hard و از رو Hard من بازي ميكردم ! و اصلا به سي دي رام فشار نمي آمد ! حالا ميخوام بدونم كه همچين برنامه اي براي 360 هست ؟؟ كه ديگه با سي دي بازي نكنيم ! از روي Hard بازي كنيم !:confused: اگر هست بگيد كجا داره !؟ راستي قيمت Hard 360 چنده ؟ چند گيگ هست ؟ راستي اين 360 Region Free نشد ؟؟:confused:
قیمت هارد از 80 تومن هست تا 120 تومن.اسمش 20 گیگ هست ولی 12 گیگ هستش.
80 تومني با 120 تومني چه فرقي داره ؟؟ چرا انقد كمه !!80گيگ نداره !؟:confused:
Hard xbox 1 من 80 گيگ بود ! مدل Samsung كه سي دي رامم SamSung بود !
(فکر می کنم نمی شه توش بازی رو کپی کرد)
ولي ميشه ! اما بايد ي مدتي صبر كنيم ! مگه توي xbox1 مي شد ! من ميدونم كه 100% همچنين برنامه اي براي 360 هم مياد ! حالا كسي خبري از ين برنامه نداره !
حالا کپی کنیم که چی بشه؟(فکر می کنم نمی شه توش بازی رو کپی کرد)
ولي ميشه ! اما بايد ي مدتي صبر كنيم ! مگه توي xbox1 مي شد ! من ميدونم كه 100% همچنين برنامه اي براي 360 هم مياد ! حالا كسي خبري از ين برنامه نداره !