راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

RGB in & RGB Out

اقایون من یه گفتگو باز کردم ولی هیچکس اصلا نگاه هم بهش نکرد ولی به هر حال به درد 360 دار ها هم میخوره:confused:
اقا ما یه دونه از این دوربین های هندی کم جدید سونی گرفتیم و می خواستیم از بازی Tekken 5 یه مبارزه خفنی با همین هندی کم Record کنیم ولی بد جوری زد تو حالمون.ولی اگر یه تبدیل خوب براش گیر بیاد می شه همچین کاری کرد و اون هم تبدیل برای RGB (همون 3 تا فیش معروف قرمز سفید و زرد)هست که از هر دو طرف (ورودی و خروجی) این RGB رو داشته باشه.اگر کسی چیزی می دونه که یه همچین چیزی هست یا نه بگه اگر هم نه بگه چه جوری می شه بازی ها رو(Xbox 360 & PS2) رو Record کرد.
(((لطفا نگید این بحث به این تاپیک ربط نداره و از این جور حرف ها .....
چون توجه اکثر گیمر ها به این تاپیک معطوف (!!!) هست این جا مطرح کردم.))):mad:
خواهش می کنم فقط من رو نا امید نکنید.و....:(
بای....

:biggrin1: من میخوام امروز 360 بگیرم. ولی به هر مغازه زنگ میزنم می گه کپی خور شده داره مثل (دات کام-شادی و...) ولی من آک میخوام وUC باشه اگه میشه راهنماییم کنید. و اگر کپی خورشده بگیرم اشگال داره و بک اپ فیرم ویرشم باهاش میدن یا نه؟

من میخوام امروز 360 بگیرم. ولی به هر مغازه زنگ میزنم می گه کپی خور شده داره مثل (دات کام-شادی و...) ولی من آک میخوام وUC باشه اگه میشه راهنماییم کنید. و اگر کپی خورشده بگیرم اشگال داره و بک اپ فیرم ویرشم باهاش میدن یا نه؟
مبارکه . برو فروشگاه رنگارنگ تو پاساژ شیرازی . یا برو فروشگاه کیان . هر تو تاشون در میدان توپ خونه هستم . کیان تو پاساژ لبف هست .
پیروز باشی:p

مبارکه . برو فروشگاه رنگارنگ تو پاساژ شیرازی . یا برو فروشگاه کیان . هر تو تاشون در میدان توپ خونه هستم . کیان تو پاساژ لبف هست .
پیروز باشی:p

پاساژ تتا ساعت 3 باز هست. دیر تر بری می مونی پشت در:cheesygri ;)

آقا یون من یه سئوال داشتم.( برای بار سوم عرض می کنم) :
2تا باتری خریدم 2200 میلی آمپر (C.F.L) دو تای دیگه هم می خواستم بگیرم. پی بگیرم خوبه؟
تو دفترچه نوشته بود که از آلکالاین استفاده کنید. به نظرتون دلیل خاصی داشته که خوده ماکروسافت گفته از این باتری استفاده کنیم؟:confused:

اقا ما یه دونه از این دوربین های هندی کم جدید سونی گرفتیم و می خواستیم از بازی Tekken 5 یه مبارزه خفنی با همین هندی کم Record کنیم ولی بد جوری زد تو حالمون.ولی اگر یه تبدیل خوب براش گیر بیاد می شه همچین کاری کرد و اون هم تبدیل برای RGB (همون 3 تا فیش معروف قرمز سفید و زرد)هست که از هر دو طرف (ورودی و خروجی) این RGB رو داشته باشه.اگر کسی چیزی می دونه که یه همچین چیزی هست یا نه بگه اگر هم نه بگه چه جوری می شه بازی ها رو(Xbox 360 & PS2) رو Record کرد.
(((لطفا نگید این بحث به این تاپیک ربط نداره و از این جور حرف ها .....
چون توجه اکثر گیمر ها به این تاپیک معطوف (!!!) هست این جا مطرح کردم.)))
ببین اول کابل های صدا و تصویر رو وصل کن؛ برا اینکه تصویر داشته باشی باید ریجن هندی کمت [در واقع ریجن مانیتورش] با ریجن 360 تت یکی باشه، اگه یکی نباشه تصویر نخواهی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or