خوب این کار رو کردم فقط صدا دارماز خروجی Tvبگیر بزن به ودیو و هرچیکه Tvنشون میده وریو Recordمیکنه
اگه ودیو ورودی برای Recordداشته باشه
مبارکه . برو فروشگاه رنگارنگ تو پاساژ شیرازی . یا برو فروشگاه کیان . هر تو تاشون در میدان توپ خونه هستم . کیان تو پاساژ لبف هست .من میخوام امروز 360 بگیرم. ولی به هر مغازه زنگ میزنم می گه کپی خور شده داره مثل (دات کام-شادی و...) ولی من آک میخوام وUC باشه اگه میشه راهنماییم کنید. و اگر کپی خورشده بگیرم اشگال داره و بک اپ فیرم ویرشم باهاش میدن یا نه؟

مبارکه . برو فروشگاه رنگارنگ تو پاساژ شیرازی . یا برو فروشگاه کیان . هر تو تاشون در میدان توپ خونه هستم . کیان تو پاساژ لبف هست .
پیروز باشی![]()
ببین اول کابل های صدا و تصویر رو وصل کن؛ برا اینکه تصویر داشته باشی باید ریجن هندی کمت [در واقع ریجن مانیتورش] با ریجن 360 تت یکی باشه، اگه یکی نباشه تصویر نخواهی داشتاقا ما یه دونه از این دوربین های هندی کم جدید سونی گرفتیم و می خواستیم از بازی Tekken 5 یه مبارزه خفنی با همین هندی کم Record کنیم ولی بد جوری زد تو حالمون.ولی اگر یه تبدیل خوب براش گیر بیاد می شه همچین کاری کرد و اون هم تبدیل برای RGB (همون 3 تا فیش معروف قرمز سفید و زرد)هست که از هر دو طرف (ورودی و خروجی) این RGB رو داشته باشه.اگر کسی چیزی می دونه که یه همچین چیزی هست یا نه بگه اگر هم نه بگه چه جوری می شه بازی ها رو(Xbox 360 & PS2) رو Record کرد.
(((لطفا نگید این بحث به این تاپیک ربط نداره و از این جور حرف ها .....
چون توجه اکثر گیمر ها به این تاپیک معطوف (!!!) هست این جا مطرح کردم.)))