راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام بچه ها
امروز داشتم Cod 3 بازی میکردم که بعد از چند دقیقه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز پایین و سمت راست بالا روشن شد
چند بار ریستارت کردم اما بازم بعد چند دقیقه همونطوری شد
باتری دسته رو هم عوض کردم و باتری نو انداختم بازم درست نشد
چه مرگش شده ؟
:(

سلام بچه ها
امروز داشتم Cod 3 بازی میکردم که بعد از چند دقیقه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز پایین و سمت راست بالا روشن شد
چه مرگش شده ؟
:(
دوست عزیز مطمئن هستید که چراغهای پایین و سمت راست بالا قرمز شده؟
دقت کنید ، احتمالاً باید چراغهای پایین و سمت چپ بالا بوده باشه !
اگر اینطور باشه، شما باید با Error Code رو با روشی که دوستان قبلاً در همین تاپیک ارائه دادن بدست بیارید که احتمالاً 0102 و یا خطاهای مشابه خواهد بود که در اکثر مواقع با استفاده از Hot Air Gun یا همون سشوار صنعتی میشه مشکل رو حل کرد.
اگر احتیاج به راهنمایی بیشتر داشتید در خدمت هستیم.
با آرزوی موفقیت شما
NextGen.ir

King جان
اشکان جان درسته.:blushing:
اقایون ارور 64 مربوط به چی میشه میتونید توضیح بدید؟
اگه وقتی 360 داره Startup میشه این Error رو میده . یه صفحه سیاه رنگ میاد که با 9 تا زبان مختلف نوشته :confused: اگه این جوره که باید بگم یه دستی به HDD کنسولت بزن ببین درست سر جاه هست یا نه.:love:
اقایون من چندتا سوال داشتم یکی اینکه پشت کنسول من زده made in china میخواستم بدونم کنسولهای دیگه هم این طور هستند!
و همچنین پشت کنسول یه فن هست که از راه هواکش معلومه نگاش کردم اونجا هم زده ساخت تایلند !
دوست من خط تولید Xbox360 در چین و تایلند هست تا اونجای که من میدونم:biggrin1:
ینجوری که من دیدم فرقی چندانی با پک های حاضر نداره ولی می دونم توی فرانسه به همراه کنسول 50 یورو membership هدیه داده می شه در ضمن از خودم نمی گم از توی تبلیغات کانال های فرانسه می گم ( این روزها فقط 360 و wii تبلیغ می دن
کاملا درسته .من هم یه 40 دفعه ای دیدم:cheesygri
ولی خبری از ps3 نیست)
چه حرف عجیبی :eek: پسر خوب PS3 هنوز پاش تو اروپا باز نشده که بخوان براش تبلیغ کنن:-"
سلام بچه ها
چه مرگش شده
برای اینکه بفهمیم چه اتفاقی افتاده اول باید Error کنسول رو در بیاری. خدا بخیر بگذرونه
پیروز باشی

یعنی چی Error رو دربیارم
من هیچی نمیدونم از این ارور ها توضیح بدین

الان دوباره امتحان کردم . شما درست میگین سمت چپ بود .
ولی الان همه سیم ها رو در آوردم و دوباره زدم حدود نیم ساعته دارم بازی میکنم هنوز مشکلی پیش نیومده . اگه چیزی شد بهتون میگم
============================================
راستی چراغ اون مکعب مستطیل ( که یه سیم داره به ترانس وصل میکنیم ) بهش Power Supply میگن ؟
اون چراغش باید چه رنگی باشه ؟
مال من نارنجیه

یعنی چی Error رو دربیارم
من هیچی نمیدونم از این ارور ها توضیح بدین

الان دوباره امتحان کردم . شما درست میگین سمت چپ بود .
ولی الان همه سیم ها رو در آوردم و دوباره زدم حدود نیم ساعته دارم بازی میکنم هنوز مشکلی پیش نیومده . اگه چیزی شد بهتون میگم
============================================
راستی چراغ اون مکعب مستطیل ( که یه سیم داره به ترانس وصل میکنیم ) بهش Power Supply میگن ؟
مال من نارنجیه

مال من هم نارجی هست !
ولی من hdd رو هم دست کاری کردم ولی نشد یعنی باز هم همون ارور 64 رو میره .
کمک کنید :((

یعنی چی Error رو دربیارم
هیچی شما راحت باش.:biggrin1:
سمت چپ بود .
اگه از همون اول گفته بودی بهت میگفتم که کابلهات شول و ول هستن .همچین حول کردی که چپ و راستت رو قاتی کردی ها :blushing: :biggrin1: :eek: :-" :love:
مال من نارنجیه
اگه کنسول خاموش باشه . نارنجی
کنسول روشن سبز میشه
اگه مشکلی پیش بیاد قرمز رنگ
کمک کنید
کابلها رو چک کن .
پیروز باشید

مال من هم نارجی هست !
کمک کنید :((

باید چراغش سبز باشه. اینطور نیست:confused: ؟ یکسری تمام کابل ها و hdd رو در بیار و دوباره سر همش کن ببین مشکل حل نمی شه (پست من با شما آمد osos جان)

اقا يكي منو راهنمايي كنه .

بعد 4 روز ديگه داييم مياد ايران و با خودش يه xbox360 مياره و يعني ما هم جزو xbox360 دار ها شديم .:biggrin1:

ولي چون از اروپا خريده مشخصه سيستم pal هست .

من تو تهران نيستم و نميدونم چطور بايد كپي خورش كنم تو شهر ما هم كه كمي از قضيه ي xbox360 شوت هستند نميدونم بايد چطور كپيخور كنم . اگه امكان داره راهنمايي كنيد.

بعد 4 روز ديگه داييم مياد ايران و با خودش يه xbox360 مياره و يعني ما هم جزو xbox360 دار ها شديم .

من تو تهران نيستم و نميدونم چطور بايد كپي خورش كنم تو شهر ما هم كه كمي از قضيه ي xbox360 شوت هستند نميدونم بايد چطور كپيخور كنم . اگه امكان داره راهنمايي كنيد.
امروز 12:38
مبارکه . به سلامتی.
کاری نداره . میای تهران . کنسول رو میدی به تکاوچ که هکش کنه . یه شب هم به من افتخار میدی و میای تو کلبه خرابه ما و هر وقت که دلت خواست بر میگردی به دیارت.
پیروز باشی

بعد 4 روز ديگه داييم مياد ايران و با خودش يه xbox360 مياره و يعني ما هم جزو xbox360 دار ها شديم .:biggrin1:

سلام دوست عزیز
می تونید از آموزشهایی که بچه ها تو سایت گذاشتن استفاده کنید و اگر خواستید تهران بیاید ما براتون رایگان کپی خور می کنیم.( البته به شرط اینکه نرم افزاری کپی خور بشه.)
اگر سوالی داشتید باز هم در خدمتیم
با آرزوی موفقیت شما
NextGen.ir

سلام دوست عزیز
می تونید از آموزشهایی که بچه ها تو سایت گذاشتن استفاده کنید و اگر خواستید تهران بیاید ما براتون رایگان کپی خور می کنیم.( البته به شرط اینکه نرم افزاری کپی خور بشه.)
اگر سوالی داشتید باز هم در خدمتیم
با آرزوی موفقیت شما
NextGen.ir

مگه ميشه رايگان كپيخورش كرد بالاخره من ميخواستم اين همه را هرا نيام تهران ميشه يه كاريش كرد تا اينجا كپيخورش كرد يا نه . درضمن شما كدوم اموزشها را ميگيد كه بچه ها گذاشتن تو سايت . اگه ميشه لينكش را بدين .

مبارکه . به سلامتی.
کاری نداره . میای تهران . کنسول رو میدی به تکاوچ که هکش کنه . یه شب هم به من افتخار میدی و میای تو کلبه خرابه ما و هر وقت که دلت خواست بر میگردی به دیارت.
پیروز باشی

ممنون اگه خواستم بيام حتما مزاحم شما ميشيم . پست ميدم برات .:blushing:
البته خونتون نميام ها فقط همين كه با من باشين ممنون ميشم.:biggrin1:

خيلي دوست دارم روي شكل ماه شما را ببينم .:love:

Last edited by a moderator:
مگه ميشه رايگان كپيخورش كرد بالاخره من ميخواستم اين همه را هرا نيام تهران ميشه يه كاريش كرد تا اينجا كپيخورش كرد يا نه . درضمن شما كدوم اموزشها را ميگيد كه بچه ها گذاشتن تو سايت . اگه ميشه لينكش را بدين .
دوست عزیز شما اگر در تهران بودید ما رایگان این کار رو براتون انجام میدیم. به هر حال این کاری نیست که کسی بخواد ازش پول در بیاره ولی در هر صورت اگر خودتون می خواهید این کار رو بکنید این لینکش هست که دوستان لطف کردن آموزش دادن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2367&page=1
این هم آموزش باز کردن اصولی کنسول هست:
http://www.nextgen.ir/articles/openning x360 case.htm
باز هم اگه سوالی هست در خدمتیم.
با آرزوی موفقیت شما
© NextGen.ir

اقا مشکل ما حل نشد کابل ها رو چک کردم hdd رو دست کاری کردم ولی بازم نشد!:((
کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــک:((
یعنی کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیومده ؟
چه طوری حلش کرده؟
مشکل من ارور 64 هست باید چی کارش کنم؟!!!!!

آخرین ویرایش:
آقا پک کریسمس درایوش جدید میشه به نظر شما؟ اگه عوض بشه خیلی طول میکشه تا واسش FW بیاد؟ من موندم صبر کنم پک کریسمس رو بگیرم یا همین 360 هایی که الان تو بازاره !:confused: راستی تو همه 360 های j " ریموت کنترل هست ؟:love: :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or