دوست عزیز مطمئن هستید که چراغهای پایین و سمت راست بالا قرمز شده؟سلام بچه ها
امروز داشتم Cod 3 بازی میکردم که بعد از چند دقیقه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز پایین و سمت راست بالا روشن شد
چند بار ریستارت کردم اما بازم بعد چند دقیقه همونطوری شد
باتری دسته رو هم عوض کردم و باتری نو انداختم بازم درست نشد
چه مرگش شده ؟
![]()
اشکان جان درسته.:blushing:King جان
اگه وقتی 360 داره Startup میشه این Error رو میده . یه صفحه سیاه رنگ میاد که با 9 تا زبان مختلف نوشته :confused: اگه این جوره که باید بگم یه دستی به HDD کنسولت بزن ببین درست سر جاه هست یا نه.اقایون ارور 64 مربوط به چی میشه میتونید توضیح بدید؟
دوست من خط تولید Xbox360 در چین و تایلند هست تا اونجای که من میدونم:biggrin1:اقایون من چندتا سوال داشتم یکی اینکه پشت کنسول من زده made in china میخواستم بدونم کنسولهای دیگه هم این طور هستند!
و همچنین پشت کنسول یه فن هست که از راه هواکش معلومه نگاش کردم اونجا هم زده ساخت تایلند !
کاملا درسته .من هم یه 40 دفعه ای دیدم:cheesygriینجوری که من دیدم فرقی چندانی با پک های حاضر نداره ولی می دونم توی فرانسه به همراه کنسول 50 یورو membership هدیه داده می شه در ضمن از خودم نمی گم از توی تبلیغات کانال های فرانسه می گم ( این روزها فقط 360 و wii تبلیغ می دن
چه حرف عجیبیولی خبری از ps3 نیست)
پسر خوب PS3 هنوز پاش تو اروپا باز نشده که بخوان براش تبلیغ کنن
برای اینکه بفهمیم چه اتفاقی افتاده اول باید Error کنسول رو در بیاری. خدا بخیر بگذرونهسلام بچه ها
امروز داشتم Cod 3 بازی میکردم که بعد از چند دقیقه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز پایین و سمت راست بالا روشن شد
چند بار ریستارت کردم اما بازم بعد چند دقیقه همونطوری شد
باتری دسته رو هم عوض کردم و باتری نو انداختم بازم درست نشد
چه مرگش شده
یعنی چی Error رو دربیارم
من هیچی نمیدونم از این ارور ها توضیح بدین
الان دوباره امتحان کردم . شما درست میگین سمت چپ بود .
ولی الان همه سیم ها رو در آوردم و دوباره زدم حدود نیم ساعته دارم بازی میکنم هنوز مشکلی پیش نیومده . اگه چیزی شد بهتون میگم
============================================
راستی چراغ اون مکعب مستطیل ( که یه سیم داره به ترانس وصل میکنیم ) بهش Power Supply میگن ؟
اون چراغش باید چه رنگی باشه ؟
مال من نارنجیه

هیچی شما راحت باش.:biggrin1:یعنی چی Error رو دربیارم
اگه از همون اول گفته بودی بهت میگفتم که کابلهات شول و ول هستن .همچین حول کردی که چپ و راستت رو قاتی کردی ها :blushing: :biggrin1:سمت چپ بود .
اگه کنسول خاموش باشه . نارنجیراستی چراغ اون مکعب مستطیل ( که یه سیم داره به ترانس وصل میکنیم ) بهش Power Supply میگن ؟
اون چراغش باید چه رنگی باشه ؟
مال من نارنجیه
کابلها رو چک کن .ولی من hdd رو هم دست کاری کردم ولی نشد یعنی باز هم همون ارور 64 رو میره .
کمک کنید
مال من هم نارجی هست !
ولی من hdd رو هم دست کاری کردم ولی نشد یعنی باز هم همون ارور 64 رو میره .
کمک کنید![]()
مبارکه . به سلامتی.اقا يكي منو راهنمايي كنه .
بعد 4 روز ديگه داييم مياد ايران و با خودش يه xbox360 مياره و يعني ما هم جزو xbox360 دار ها شديم .
ولي چون از اروپا خريده مشخصه سيستم pal هست .
من تو تهران نيستم و نميدونم چطور بايد كپي خورش كنم تو شهر ما هم كه كمي از قضيه ي xbox360 شوت هستند نميدونم بايد چطور كپيخور كنم . اگه امكان داره راهنمايي كنيد.
امروز 12:38
اقا يكي منو راهنمايي كنه .
بعد 4 روز ديگه داييم مياد ايران و با خودش يه xbox360 مياره و يعني ما هم جزو xbox360 دار ها شديم .:biggrin1:
ولي چون از اروپا خريده مشخصه سيستم pal هست .
من تو تهران نيستم و نميدونم چطور بايد كپي خورش كنم تو شهر ما هم كه كمي از قضيه ي xbox360 شوت هستند نميدونم بايد چطور كپيخور كنم . اگه امكان داره راهنمايي كنيد.
سلام دوست عزیز
می تونید از آموزشهایی که بچه ها تو سایت گذاشتن استفاده کنید و اگر خواستید تهران بیاید ما براتون رایگان کپی خور می کنیم.( البته به شرط اینکه نرم افزاری کپی خور بشه.)
اگر سوالی داشتید باز هم در خدمتیم
با آرزوی موفقیت شما
NextGen.ir
مبارکه . به سلامتی.
کاری نداره . میای تهران . کنسول رو میدی به تکاوچ که هکش کنه . یه شب هم به من افتخار میدی و میای تو کلبه خرابه ما و هر وقت که دلت خواست بر میگردی به دیارت.
پیروز باشی

دوست عزیز شما اگر در تهران بودید ما رایگان این کار رو براتون انجام میدیم. به هر حال این کاری نیست که کسی بخواد ازش پول در بیاره ولی در هر صورت اگر خودتون می خواهید این کار رو بکنید این لینکش هست که دوستان لطف کردن آموزش دادن:مگه ميشه رايگان كپيخورش كرد بالاخره من ميخواستم اين همه را هرا نيام تهران ميشه يه كاريش كرد تا اينجا كپيخورش كرد يا نه . درضمن شما كدوم اموزشها را ميگيد كه بچه ها گذاشتن تو سايت . اگه ميشه لينكش را بدين .